Eşimin Ailesinden Nefret Ettim

12 yaşından beri evden ayrı kalıyor ve annesi Bi kere gelmemis
Tamam ama eşiniz annesiyle görüşüyor ve savunuyor. Demek ki onun dert ettiği bir mevzu değil. O yüzden üstteki yoruma katılıyorum. Sizin karışmanız ve diretmeniz hiç doğru değil. Ayrıca zaten bizene. Sadece fikir sormuşsunuz bizde görüşümüzü belirtiyoruz. Eğer boşanmaya kadar uzasın istiyorsanız bu şekilde hareketlerinize tabi ki devam edebilirsiniz. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır

Ona kalırsa benimde babam belli bir yaştan sonra hep yatılı okulda kalmış etmiş. Rahmetli Babaannem sırf okusun diye onu yollamış küçük yaşta. Ama rahmetli babaannem için babam çok farklıydı hep çok severdi onu. Herkesi unuttu hastalığından dolayı ama babamı unutmadı hiç. Yani anne-oğul arasına girmeyin, girmek sizin vazifeniz değil. Siz kendi çekirdek ailenizden sorumlusunuz.

editlemek istiyorum bu dünyada ölüm diye bir şey var.Rahmetli babaannem yazınca içime taş oturdu. Ölüm çok büyük bir boşluk. Lütfen aralarına girmeyin kendi hayatınıza odaklanın. Onlar ana oğul.

Bazıları burada algı yaratıp duyar kasmış. Sen her nekadar yanlış ifade etsende ben senin aslında ne demek isyediğini anladım. Senin annen de her akşam arasın "kocan ne yemek yaptı sana" diye sorsun. Neticede ikiniz de çalışıyormuşsunuz. İşten gelip sen yapabiliyorsan o da yapabilir. Hayat müsterek. Evlilik tek başına gögüslenilmez. Sen o gerici kafalara takılma. KADIN VE ERKEK EŞİTTİR. EŞİT HAKLARA SAHİPTİR. HİÇBİR IRK, SOY BŞR DİĞERİNDEN ÜSTÜN OLAMAZ. KADINLAR YEMEK YAPMAYA TEMİZLİK YAPMAYA ZORLANAMAZ.

EVLİLİKLERE KİMSE KARIŞAMAZ. BAK YİNE DİYECEĞİM

KA-
RI-
ŞA-
MAZ-
LAR!!!!

Burda kimse kadın her gün yemek yapmak zorundadır demedi. Lafı çarpıtmışsınız. Herkes yeri gelir eşinde yapar sende yaparsın dedi. Konu mevzu kayınvalidesine olan tepkisi ve eşine o şekilde emrivaki konuşmasıydı. Yani bunu ifade ediş biçimiydi.

Benim eşim hiç benim yanımda konuşmaz ailesiyle. İş çıkısı yolda falan konusur. Evdeyken ararlarsa da başka odaya gider. Ben de aynı şekilde. Biz de sorunlar yasadık. Belki onun ailesi de soruyordur ama asla gelip de bana sölemez bunu. Ha benm annem de sorar ne yaptın die. Büyütülcek bişe deil bence kendinizi yıprattıgına degmez

Kadın bambaşka birşey anlatmış aslında evet kendini ifade edemimiş ama kendini ifade edrmedi ve kimse onu anlamadı değil meselem. Toplumun kadından beklediklerine istinaden yazdım ama yine anlamamışsınız Ayrıca ailesiyle olan iletişiminde karışması da hoş değil lakin hemcinselerimin mutluluğuna daha çok önem verdiğim için rahatsız olamayacağım kusura bakma. Yakıldık, kurşunlandık, başkalarına satıldık, çocuk gelin olduk, tecavüze uğradık, artık biraz da kadınların dediği olsun Erkekler ve erkekci zihniyetler konuşunca neler olduğunu gördük çünkü. Umarım bunu anlarsınız

Ayrıca adalet ve hukukçu olarak lafı enson çarpıtacak kişi var karşınızda hanımefendi.

Kocam yapıyor genelde yemekleri. Valla ilk evlendiğimiz zamanlar sormuşlardı da kuru soğan ekmek diyip güldüm geçtim. Ben hiç takmam ama siz sorun etmişsiniz,anlayabiliyorum. Yazınızda daha çok fevri hareket ettiğiniz ve eşinizi de zorlamanız dikkatimi çekti. Huzur kalmaz ne evinizde ne kendi içinizde.. öfkenin kimseye faydası yok,daha sakin olmaya çalışın

Ve yazdıklarımdan anladığınız "çarpıtmak" olunca sizi ciddiye alabilmem mümkün değil. Umarım bunları algılayacak olgunluğa erişirsiniz

Ay kusura bakmayın ama yazdıklarınızın şu konuyla uzaktan yakından bir alakasını kuramadım gerçekten. Evet bu benim gözümde konuyu çarpıtmak oluyor. Konu sahibi kadınsa kayınvalideside bir kadın. Eğer ki bir şiddet uygulama vs varsa tabi ki o konuda konu sahibi haklı ve kesinlikle taviz vermesin. Biz sadece bu konu ile ilgili tavrını yorumladık ve nasıl üstesinden gelebileceği konusunda konuştuk.
Feminizmse konuluk bende feminist bir kadınım. Bende nişanlıyım, bende evleniyorum 3 ay sonra.
herkes geçiyor bu süreçlerden. Önemli olan saygıdır nokta. Büyükte küçüğüne,küçükte büyüğüne saygılı olmak zorunda. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

Yok cidden anlayamamışsınız. Saygı kesinlikle ama bunu
Büyük puntolarla yazılınca daha haklı olunmuyor. Yine anlamamışsınız. Sizin kusurumuza bakmam içiniz rahat olsun. Saygı hak edilen bir kavramdır( önünde el pençe divan durmak değil). Hayatta başarılar

benim söylediklerimin cevapları bu değil, teşekkürler size de başarılar.

Yeterince başarılı bir kadınım. Sizin ihtiyacınız var gibi. Yine de güzel dilekleriniz için mersi
Laf sokma çabalarınız beni çok güldürdü. Kimse başarılı başarısız demek benim haddime düşmez, sizinde haddinize düşmez. Daha fazla seviyenize inmeyeceğim. Burada kalkıpta size ne okulu bitirdiğim ne iş yaptığımla övünmeyeceğim sizin yaptığınız gibi.

Estağfurullah laf sokmak falan çok çirkin bir tabir. Yanlız sizin oralarda meşhur galiba. Bu arada 'seviyeden' kastın kültür galiba. İnan o düzeyde olup da tartışabilmenizi çok istersim. Bu şekilde kısıtlı kelime dağarcığınızla çok mümküm olmuyor. Haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…