- 7 Nisan 2016
- 638
- 1.023
- 42
-
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
Kocaman adam ac kalacak diye mi korkuyorlar yahuMerhaba herkese umarım güzel bir akşam geçiriyorsunuzdur. Ben geçiremiyorum da
Sebep tabii ki eşimin ailesi. Bizden uzakta oturuyorlar ne zaman eşim telefonda konuşsa illa tartışma çıkıyor sonrasında. Evlenmeden eşime dedim ki ailen bu güne kadar sen bekarken gelip bir çorba yapmamışlar evlendikten sonra benim için o yemek yapiyor mu diye soramazlar ben de çalışıyorum bu bana hakaret dedim 2 kocaman insanız aç kalacak değiliz ne yiyeceğimiz biliriz. Geçen babası aradı eşim de yapiyoruz bir şeyler kocaman insanız dedi bugün annesi sordu eşim de aynı şekilde cevap verdi dedim ki neden terslemiyosun sürekli bunu mu soracaklar? O da ikisi de birer kere sordu Bi daha sorarsalar terslerim dedi... Eşim benim gibi değil takmaz terslemez ben hemen celallenirim terslerim bilmiyorum niye kendimi huzursuz ediyorum.
Ha bu arada nefret etme sebebim asla bu değil özellikle annesi ve kardesleri çok yalancılar 50 sene öncesinde yaşıyorlar kendileri her şeyi yapar yaşar sana gelince çok görürler annesiyle yan yana gelmiyoruz o derece konusmuyoruz bu konu ile ilgisi yok. Oluru da yok ilerde filan ben onunla aynı yerde bulunmam iftira bile atacak birisi hiç çekinmez o yüzden annem de istemiyor benim için çok endişeleniyor
Annesi kolumu sıkmış birisi annem haklı değil mi sizce kendi oğlu 10 yaşında beri yurtlarda zatenAhdiakfisdj.
Yine bir premses gelin konusu.
Eşiniz demiş zaten,.ac kalacak değiliz diye, daha nasıl terslesin? Ana avrat küfür mü etsin?
Siz ağzınıza geleni sayacak kadar ayarsız olabilirsiniz.
Belliki eşiniz değil.
Bir de sizin anneniz kayınvalide yanına gitmenizden bile endise ediyor.
Kazık kadar, evli barklı kızı için.
Onun annesi de ac kalmasından endişe ediyor demekki.
Once siz annenizi tersleseniz ya,
Sanane benim başkaları ile ilişkimden, kocaman insanım, bilmiyor muyum kiminle ne konuşulur, korurum ben kendimi, haddini bil falan diyin mesela.
Ondan sonra eşiniz ailesini tersler
Derdini sevdiğim. Ne pişirdin demismis de rahatsız olmuşmuş. Allah akıl fikir versin..
Ben pişirmek zorunda değilim eşimden daha çok çalışıyorumiyi de bunda ne var ki? ben de anneme sorarım ne yemek pişirdin diye? herhalde annem aç kalacak babamı aç bırakacak diye değil, sohbet olsun diye.
bence siz buna karışmayın, yarın gerçekten laf söylemeniz gereken bir durum olursa, o kredinizi böyle yemek gibi ufak şeylere harcamayın.
Ne yiyorsunuz sorusuna bu kadar sinirlenip tartışacak ne var benim kayınvalidemde sorar yemekten sonra konuşuruz genelde ne vardı yemekte ne yediniz diye soruyor abartıp kavga edecek birşey yok anne babasını bu konuda neden terslesin ayrıca abartmayın lütfen.Merhaba herkese umarım güzel bir akşam geçiriyorsunuzdur. Ben geçiremiyorum da
Sebep tabii ki eşimin ailesi. Bizden uzakta oturuyorlar ne zaman eşim telefonda konuşsa illa tartışma çıkıyor sonrasında. Evlenmeden eşime dedim ki ailen bu güne kadar sen bekarken gelip bir çorba yapmamışlar evlendikten sonra benim için o yemek yapiyor mu diye soramazlar ben de çalışıyorum bu bana hakaret dedim 2 kocaman insanız aç kalacak değiliz ne yiyeceğimiz biliriz. Geçen babası aradı eşim de yapiyoruz bir şeyler kocaman insanız dedi bugün annesi sordu eşim de aynı şekilde cevap verdi dedim ki neden terslemiyosun sürekli bunu mu soracaklar? O da ikisi de birer kere sordu Bi daha sorarsalar terslerim dedi... Eşim benim gibi değil takmaz terslemez ben hemen celallenirim terslerim bilmiyorum niye kendimi huzursuz ediyorum.
Ha bu arada nefret etme sebebim asla bu değil özellikle annesi ve kardesleri çok yalancılar 50 sene öncesinde yaşıyorlar kendileri her şeyi yapar yaşar sana gelince çok görürler annesiyle yan yana gelmiyoruz o derece konusmuyoruz bu konu ile ilgisi yok. Oluru da yok ilerde filan ben onunla aynı yerde bulunmam iftira bile atacak birisi hiç çekinmez o yüzden annem de istemiyor benim için çok endişeleniyor
Ben iyi niyetle sorulmama ihtimalinin olduğunu biliyorum.garipseyip iyi niyetle sorulduguna inananlar
Siz gicikmi gicik uyuzmu uyuz insanlarla karsilasmamissiniz bence
Bu derece çıldırdıysan eşinin ailesini arayıp bir daha sormayın sizi ilgilendirmez vs vs eşine söylediklerini onlara söyleseydin keşke , oNlar teli kapatınca keyiflerine baktılar sizse .....Son durum, dün akşam tartıştık daha da eşim başka odaya gitti ben de salak gibi üstüne gittim sataştım o da benim boğazımı tuttu ve evden ayrıldım otele gittim bugün de dava açmayı düşünüyorum