- 7 Ocak 2016
- 10.299
- 49.624
-
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
Son durum, dün akşam tartıştık daha da eşim başka odaya gitti ben de salak gibi üstüne gittim sataştım o da benim boğazımı tuttu ve evden ayrıldım otele gittim bugün de dava açmayı düşünüyorum
+100000İyi yaparsınız. Olgunlaşmadan tekrar evlenmeyi düşünmeyin derim.
Son durum, dün akşam tartıştık daha da eşim başka odaya gitti ben de salak gibi üstüne gittim sataştım o da benim boğazımı tuttu ve evden ayrıldım otele gittim bugün de dava açmayı düşünüyorum
Esimin tarafta sorardi bu soruyu
garipseyip iyi niyetle sorulduguna inananlar
Siz gicikmi gicik uyuzmu uyuz insanlarla karsilasmamissiniz bence
Yani etrafinizdakiler normal
Birde anormal olanlar varki
Mesela Torunu icin ben besleyemiyorum diyip
Arkamdan cocugu ac birakiyor cocuk zayif olecek diye arkamdan konusan
Mesela
Tayfalarina gittigimizde ne kadar anlatip konusmussa cumle alem teyzelerin aci yemek yapip cocugu besle demesi
Bize hep makarna patates yiyen aile muamelesi yapmasi
Hor gormesi tepeden bakmasi
Saatte yuz tane laf sokmasi
Ama boyle kibarcik kibarcik laf arasinda
O yuzden boyle tipler cehenneme direk olsun insallah
Allah eşinize sabır versin.O sinirle ben önce tutmuştum boğazını bana bir şey olmadı ama onun boynu çizilmiş. Bir sonraki konusmada annem sorarsa bu sefer terslerim dedi ben de bekliyorum
Belki adam bekarken de annesi hep soruyordu ne yedin ne yaptin diye . Nedir bu boyle adamin annesini terslemesini beklemek? Huzursuzluktan zevk mi aliuorsunuz Allah esinin yardimcisi olsun.O sinirle ben önce tutmuştum boğazını bana bir şey olmadı ama onun boynu çizilmiş. Bir sonraki konusmada annem sorarsa bu sefer terslerim dedi ben de bekliyorum
Adamin hayata bak, esten de umut yok anneden de.. yazik acidimO sinirle ben önce tutmuştum boğazını bana bir şey olmadı ama onun boynu çizilmiş. Bir sonraki konusmada annem sorarsa bu sefer terslerim dedi ben de bekliyorum
Şimdş nerede bekliyorsun otel de mi evde mi? Yahu saldırmayın şu adamlara bizden 1000 katı güçlüler iyi sadece boğazına sarılmış ya kemiklerini kırsaydı.sanane kv ne soruyorsa sorsun canın ister yemek yaparsın canın ister yapmazsın. Rahat batıyor bazılarına.O sinirle ben önce tutmuştum boğazını bana bir şey olmadı ama onun boynu çizilmiş. Bir sonraki konusmada annem sorarsa bu sefer terslerim dedi ben de bekliyorum
Oğluna bu güne kadar gelip 1 kere yemek yapmamıs ne yedin sormamıs işten gelen bana yemek yapiyor mu diye soramazBence siz baya baya içten içe kayınvalidenizi kıskanıyorsunuz eşinizden. Bunu kendinize bile söyleyemiyorsunuz bence.
Allah aşkına ne yemek yaptı doyurdu mu? Demesinden böyle kavga mı çıkarılır? Kaldı ki eşiniz zaten gerekli cevabı vermiş. Anlamıyorum. Bir erkeği daha böyle bir konuda kafasını ezmeye kalkarsanız evliliğiniz fazla da uzun sürmez. Eşinizin aileSi ile ilişkilerini yönetmeye hakkınız yok. Siz onun hayat arkadaşısınız sahibi değilsiniz. Bazı kadınlarında artık şunu anlaması gerekiyor. Evlenince sahip olduklarını sanıyorlar. Tutturulmuş bir kv düşmanlığı... sen görüşmeyebilirsin, sevmeyebilirsin ama eşini kısıtlayamazsın. Ve saygılı olmak zorundasın. Yemek yapmak zorunda değilsin , bugün çok yorgunum sen hazırla aşkım desen o da hazırlar veya dışardan söylersiniz olur biter. Ama senin düşüncen çok farklı. Sen kayınvalidene oğlunun sahibi olduğunu ispatlamaya çalışıyorsun kendince yarışa girmişsin.
Karşıdaki beni eziyor ama ben buna sinir oluyorum sanki yemek yapmaya mecburmuşum gibi soruluyor benle alakalı olduğu için karışma hakkım var
Sanane işine gelinxe soramaz e o zaman sen de soramazsınOğluna bu güne kadar gelip 1 kere yemek yapmamıs ne yedin sormamıs işten gelen bana yemek yapiyor mu diye soramaz
Kendi kendine mi doğup büyümüş belli bir yaşa gelmiş eşiniz, leylekler ni dünyaya getirmiş yada?Oğluna bu güne kadar gelip 1 kere yemek yapmamıs ne yedin sormamıs işten gelen bana yemek yapiyor mu diye soramaz
Yapıp yapmadığını nerden biliyorsun? Oğlunu 9 ay karnında taşımış,emzirmiş, büyütmüş , altını değiştirmiş. Daha ne yapacaktı. Biraz saygılı olmayı deneyebilirsiniz bence. Sizde nede olsa bir anne olacaksınız ilerde.Oğluna bu güne kadar gelip 1 kere yemek yapmamıs ne yedin sormamıs işten gelen bana yemek yapiyor mu diye soramaz