KatılıyorumYoutubede kişisel gelişim videolerı izleyerek başlayabilirsiniz. Hangimiz unutuyor ki ? Daha yakın zamanda karnımda dikişim kucağımda kızımı emzirirken daha götümdeki hasta bezi duruyorken sütün yok diye tepemde ötüşünü unutmam. Süt sağarken sabaha kadar yinede sütün yok diyişini. Napıyorum peki ? Tabikide unutmadım ama kandil hariç konuşmuyorum. Umrumda değil. Doğumgününde hediye bile almadım. Anneler gününde de almayacağım. Herkes hakettiği değeri görür gözümde. Bunu söylemekten de asla gocunmuyorum konusu açılsın yaptığının yanlış olduğunu yine söylerim. Sizde unutmayın yapılanları ki hakettiklerinden fazla değer görmesinler.
İnsan kendine baktığında herşey daha da kolaylaşır aslında. İlk evlendiğimde kaynanamın suratıma karşı oğlum bizim için seni döver bile demediği eksikti. Sonra ne oldu ? Oğlu tam bir karıkolikKatılıyorum
Benim de burcum oğlakEvli değilim ama şu durum her zaman kurtarır beni Sevdiğime sevdiğim gibi, Sevmediğime sevmediğim gibi davranıyorum yani kasmayın kendinizi içinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranın MIŞ GİBİ yapmayın ..yok eşimin hatrı yok yüzyüze bakıyoruz falan filan samimiyetsizlik çok hissedilir birşey .. bilemiyorum yükselen burcum oğlak ve çoğu oğlak benim gibi içi dışı bir davranıyor sevmediğim kişilere seni sevmiyorum diye biliyorum yüzüne karşı mesela
Ama iftira atanların sonu pek hayırlı olmuyorTakma falan diyenleri anlamıyorum kafada kumpas kurup intikam planları yapmıyor mu ki kimse
Uzak durun. Tersleyin içiniz soğumazsa karşı atak yapın.
Ben büyüklük bizde kalsın diye düşünmem. Kötülük yapıldıysa daha kötüsünü yapmalıyız
Bakalım nasıl oluyormus?
Siz de yalan söyleyin hatta iftira atın bence zor durumda kalsınlar
Yoksa dert olur içimizden atamayız kendimizi zehirleriz
Haklısınız teşekkürlerCirkin davranislar o davranisi yapan insanlarin sorunu, siz bagimsiz ve kendine ait bir hayata sahip biriyseniz onlarin problemleri icin bosuna hirpalaniyorsunuz. Belki de kendinize kiziyorsunuzdur nasil izin verdim falan diye. Hayatta her sey tecrube. Olan oldu diyin onunuze bakin. Baska insanlarida boyle zor duygular yasatacak kadar hayatinizda deger haline getirmeyin.
İnanın bana değer verip vermemeleri umrumda değil ama o kadar değişik insanlar ki cehaletle uğraşmak en zoru.Ben sizi anlıyorum bende aynı durumdayım açıkçası sık görüşmüyoruz senede sayılı ama evliliğimin başından beri yaptıkları haksızlıklar ayrımcılıklar beni değersiz görmeleri vs hiç içimden çıkmıyo bide bu tip insanlarla senede 1 kere görüşsen bile demiyorlar ki bir kere geliyor tatlı güzel ayrılalım napıp edip içindeki zehri akıtıyorlar bir laf sokup ortamdan soğutmasa diğeri yapıyo.
Ben bi ara çok kötüydüm her gün sabah uyanıp gece yatana kadar kafamın içinde kavga edip yaşanması muhtemel yada değil olayları kafamda kurgulayıp şöyle olursa böyle derim böyle olursa şöyle yaparım diye düşünüyordum.
Çareyi bunlardan iyice elimi eteğimi çekmekte buldum küs değilim ama o kadar az konuşup görüşüyorum ki aramıyorum da ararlarsa da açmıyorum mecburi konuşmak gerekirse de kendimden hiç bahsetmeden dlimim ucuyla konuşup geçiştiriyorum söyleyecek lafım yoksa bi bahane bulup teli kapatıyorum evime gelseler mutfakta yemekti bulaşıktı uğraşıyorum oturup da ileri geri şöyleydi böyleydi muhabbet etmiyorum onlar da farkında.
Değer vermiyorum değer görmek de istemiyorum iyilikleri bile dokunmasın.
Tek istediğim mesafe uzaklık beni kurtaran bu oldu
İşte cahil napacaksın mesela bizimkiler sadece kendi çocukları iyi olsun ister sana da bunu belli eder mesela kendi kızı oğlu herşetin en iyisini alcak ama sen para harcamıcaksın bana bişeyi layık göremiyorlardı.İnanın bana değer verip vermemeleri umrumda değil ama o kadar değişik insanlar ki cehaletle uğraşmak en zoru.
Kurtulmuşsunuz darısı banaİşte cahil napacaksın mesela bizimkiler sadece kendi çocukları iyi olsun ister sana da bunu belli eder mesela kendi kızı oğlu herşetin en iyisini alcak ama sen para harcamıcaksın bana bişeyi layık göremiyorlardı.
Şimdi noldu o kadar uzak tutuyorum ki kendimden onları konuşamıyorlar bile yaptıkları tavırlar kaçtı bi taraflarına evlerine de gitmiyorum bişey de diyemiyorlar
Uzak durun ya hayatınızın hiç bi evresine dahil etmeyin hiç bişeyinizi bilip etmesinler sık görüşmüyormuşsunuz zatenKurtulmuşsunuz darısı bana
Ben zaten kapalı yaşıyorum,hiçbir şey bilmiyorlar benimle ilgiliUzak durun ya hayatınızın hiç bi evresine dahil etmeyin hiç bişeyinizi bilip etmesinler sık görüşmüyormuşsunuz zaten
İşte gerisine de yapacak bişey yok annem otuz yıllık evli hala nişanlıyken yeni evli olduklarında babaannemlerin yaptığı şeyleri anlatıyor unutulmuyor demek kiBen zaten kapalı yaşıyorum,hiçbir şey bilmiyorlar benimle ilgili
Kesinlikle, iyi olayım belki düzelir dedim çok denedim her seferinde aynı muamele, yüzüme gülüp arkamdan konuşuyor herşeyi eleştiriyor yalan söylüyor, ve benim ailemle rekabet halinde. Bunlara katlanamıyorum ve malesef eşim beni desteklemiyor annesi konusunda hep beni suçluyorBen de çok adım attım ama artık adım atmıyorum.Çünkü böyle insanlara adım atmak demek:gel bana daha çok yanlış yap,izin veriyorum demek.
Kadınların fıtratında var demek kiİşte gerisine de yapacak bişey yok annem otuz yıllık evli hala nişanlıyken yeni evli olduklarında babaannemlerin yaptığı şeyleri anlatıyor unutulmuyor demek ki
Ben de oğlak yükselen de oğlak ama o işler öyle olmuyor , zaten yapı olarak soğuğum ama eşimin hatrina sevmediğim görümcenin yüzüne seni sevmiyorum diyemiyorsun , eşin kırılır diye. O hissi veriyorsun ama diyemiyorsun işteEvli değilim ama şu durum her zaman kurtarır beni Sevdiğime sevdiğim gibi, Sevmediğime sevmediğim gibi davranıyorum yani kasmayın kendinizi içinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranın MIŞ GİBİ yapmayın ..yok eşimin hatrı yok yüzyüze bakıyoruz falan filan samimiyetsizlik çok hissedilir birşey .. bilemiyorum yükselen burcum oğlak ve çoğu oğlak benim gibi içi dışı bir davranıyor sevmediğim kişilere seni sevmiyorum diye biliyorum yüzüne karşı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?