Eşimin ailesinden nefret ediyorum.

ardel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
124
33
28
Biliyorum bu sadece bana zarar verir ama ne yaparsam yapayım bana yaptıkları kötülükleri silemiyorum,unutamıyorum.
Senede bir defa bir araya gelsek bile,onlara katlanamıyorum.Bana yapılan haksızlıkları nasıl silerim bilmiyorum.
Lütfen profesyonel destek al demeyin,maddi olarak hazır değilim.Sadece tavsiyelerinize ihtiyacım var

Sallamayacaksın uzakta yaşadığını düşünerek şükredeceksin ben öyle yapıyorum tatil ve bayramlarda görüşüyorum o bile yetiyor. He bir de sana bir şey dediler mi orda cevabını vereceksin orda itiraz edeceksin sonra deli gibi kafanda onlarla konuşuyorken buluyorsun kendini. İçinde kalıp sana dert olacağına onların yüzüne kusmak daha iyi

Senede bir kez bile onlara katlanmak zorunda olmak gerçekten çok zor..

Ben bu tarz durumlarda yani sinir olma,kafaya takma,takıntı haline getirme durumlarında hâlâ altta bir miktar değer kırıntısı olduğunu düşünüyorum.Yani hâlâ içten içe bir miktar değer içinizde kaldığı için o sinir harbini ve psikolojik sıkıntıyı yaşıyorsunuz.Onlari zihninizden tamamen silmek,dışarda sokakta yürüyen ya da markette karşılaştığınız diğer insanlardan farksız bir konuma yerleştirmekse bence bunun tek çözümü.Ben bu şekilde baş edebildim.Onlar var mı yok mu ya da beni aramışlar mi sormuşlar mi,kıymet vermişler mi ya da vermemisler mi su an hiçbir kıymeti yok gözümde.Eskiden bende çok takardım.Ama onlari zihnimde konumlandırdığım yeri degistirince ciddi bir rahatlama yaşadığımı içtenlikle söyleyebilirim.Deneyin bunu.

Eşinizin takıntıları, kaygıları size de geçmiş. Bunlar tavsiye ile geçecek şeyler değil. Maddi durumunuz yoksa devlet hastanesine gidin.

Senede 1 kez gorecek kadar sanslisiniz
Daha ne istiyorsunuz?
Senede bir kere bile katlanamiyorsaniz paraniza kiyin ustunuze kiyafet almayin psikologa gidin
Cunku bu kadar tahammulsuzluk abarti
Size neler yaptilar bilemem ama madem bu kadar kinlisiniz olduklari ortama girmeyin konusmayin esiniz gitsin gorsun gelsin
Demek ki kininiz esinize karsi cikacak kadar degil
Kendi icinizde kendinizi bitiriyorsunuz

İnanın gözümde hiç değerleri yok.Sadece yaptıkları şeyleri hak etmiyorum diye düşünüyorum hep

Nefret etmesem de sevdiğim söylenemez.5 görümcem var sadece birini gerçekten seviyorum.Yokmuşlar gibi davran.Onların keyfi yerinde muhtemelen sen niye kendine acı çektiriyorsun

Nefret etmesem de sevdiğim söylenemez.5 görümcem var sadece birini gerçekten seviyorum.Yokmuşlar gibi davran.Onların keyfi yerinde muhtemelen sen niye kendine acı çektiriyorsun
Öyle davranıyorum ama yine de yaptıkları aklıma gelince sinirleniyorum

Öyle davranıyorum ama yine de yaptıkları aklıma gelince sinirleniyorum
Haklısın ama kendine zarar veriyorsun sonuç olarak.Allaha havale et hayatına bak.Emin ol Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz

Birinin bana kotulugu dokunduysa yada art niyetli oldugunu hissediyorsam onu hep kendimden asagida gorurum karakter olarak. Ve takmamaya gormezden gelmeye baslarim. Su yasima kadar kimseye bile isteye kotulum dokunmamistir yada isteyerek uzmemisimdir cunku. Biri bana bunu yaptiysa aninda gorunmez olur burnumun dibinde de olsa. İstemsizce kucumseyerek bakarim. Yok saydigim icin ne yaparsa yapsin umrumda olmaz. Bunun icin illa psikolojik destege falan ihtiyac yok. Kendinize kendinizi hatirlatin. Siz istemediginiz surece kimse ne kirabilir ne uzebilir sizi.yapilan haksizliklari sakin silmeyin silmeye de ugrasmayin. Yoksa affeder ve bir yenisine acik hale gelirsiniz. Siz farkinda olarak devam edin ruhen de onleminizi alin bukadar basit.

Haklısınız,çok teşekkür ederim

eğer beynine isledilerse yüzlerine söylesende yine kafanda onlarla konuşuyorsun. Mesela ben oyleyim onlarla arkalarından kavga bile ediyorum

Bende sizin gibiyim, kaynanamın bana yaptıklarını unutamıyorum görmek dahi istemiyorum, kaç kere adım atmaya çalıştım belki düzelir dedim kadın düzelmiyor hala aynı, bende kendimi yiyip bitirmeyle kalıyorum.

Ben de çok adım attım ama artık adım atmıyorum.Çünkü böyle insanlara adım atmak demek:gel bana daha çok yanlış yap,izin veriyorum demek.

Takma falan diyenleri anlamıyorum kafada kumpas kurup intikam planları yapmıyor mu ki kimse
Uzak durun. Tersleyin içiniz soğumazsa karşı atak yapın.
Ben büyüklük bizde kalsın diye düşünmem. Kötülük yapıldıysa daha kötüsünü yapmalıyız
Bakalım nasıl oluyormus?
Siz de yalan söyleyin hatta iftira atın bence zor durumda kalsınlar

Yoksa dert olur içimizden atamayız kendimizi zehirleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…