Bence ortada bir sorun varsa bu erkeğin beceriksizliğiyle ilgilidir.Kendi eşimden biliyorumKesinlikle, iyi olayım belki düzelir dedim çok denedim her seferinde aynı muamele, yüzüme gülüp arkamdan konuşuyor herşeyi eleştiriyor yalan söylüyor, ve benim ailemle rekabet halinde. Bunlara katlanamıyorum ve malesef eşim beni desteklemiyor annesi konusunda hep beni suçluyor
Ben eşime söyledim ama onları sevmediğimiBen de oğlak yükselen de oğlak ama o işler öyle olmuyor , zaten yapı olarak soğuğum ama eşimin hatrina sevmediğim görümcenin yüzüne seni sevmiyorum diyemiyorsun , eşin kırılır diye. O hissi veriyorsun ama diyemiyorsun işte
TabiKadınların fıtratında var demek ki
Teşekkür ederim
Benimki onları sevmiyorsun dediğinde aman onlar beni çok mu seviyor diyorumBen eşime söyledim ama onları sevmediğimi
Yani durduk yere kimseye ben de iftira atmam hatta hayatımda da hiç atmadım ama onlar size atıyormuş ona nispeten dedimAma iftira atanların sonu pek hayırlı olmuyor
O kadar haklısınız ki,söylediklerinizi uygulayacağım.Çok teşekkürlerYoksa kur düşün hicbirsey değişmez kinini kus kavga et değişmez siz değişeceksiniz kendinizle bile bu konuyu konuşmayı keseceksiniz
Onlardan bir farkım kalmazYani durduk yere kimseye ben de iftira atmam hatta hayatımda da hiç atmadım ama onlar size atıyormuş ona nispeten dedim
Doğru diyorsunuz , ama ben o kadar kendime hakim olamıyorum, Kötü birinden farkım olsun olmasın içim rahatlasın maksatOnlardan bir farkım kalmaz
Neler var ya.İşte cahil napacaksın mesela bizimkiler sadece kendi çocukları iyi olsun ister sana da bunu belli eder mesela kendi kızı oğlu herşetin en iyisini alcak ama sen para harcamıcaksın bana bişeyi layık göremiyorlardı.
Şimdi noldu o kadar uzak tutuyorum ki kendimden onları konuşamıyorlar bile yaptıkları tavırlar kaçtı bi taraflarına evlerine de gitmiyorum bişey de diyemiyorlar
Biliyorum bu sadece bana zarar verir ama ne yaparsam yapayım bana yaptıkları kötülükleri silemiyorum,unutamıyorum.
Senede bir defa bir araya gelsek bile,onlara katlanamıyorum.Bana yapılan haksızlıkları nasıl silerim bilmiyorum.
Lütfen profesyonel destek al demeyin,maddi olarak hazır değilim.Sadece tavsiyelerinize ihtiyacım var
Direkt suratları düşerdi kvmle görümcemin.Neler var ya.
Aldigina ettigine lafmi ediyolardi acik acik ya.
Valla yüzsüzlerse çözümü yok ne yaparsan yap yine aynılar. Ben neler yaptım bana mısın demiyorlar yine geliyorlar her sene yine geldiler yine geldiler eğer bir çözüm sen bulursan bana da söyle.Nasıl çözüm bulabiliriz
Ne kadar güzel yazmışsınızKolay değil çok zor değil yapa yapa alisacaksiniz hemen gönderin düşünceyi aklınıza geldiği ilk 3 saniye içinde hemen başka güzel bir şey düşünün konuşun öyle öyle gider bu kuruntular sizden .Ve kimseyle konuşmayın konuyu.Bu tam yok saymaktır.Onlara senede bir kere gidincede kafanuzda hep kendinizle ilgili güzel seyler düşünün Orda olun bedenen ruhen başka yerde Alışırsınız çok zevkli zamanla hiç etkileri kalmıyor her düşünceye uygulayın bunu .Toksiklik artık size işlemez olur
Evet zaten erkekler eşinin arkasında dursa bence kaynana gelin problemleri bu denli olmazBence ortada bir sorun varsa bu erkeğin beceriksizliğiyle ilgilidir.Kendi eşimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?