evliyim çalışıyorum çocuklarım var,
ben evlenirken,eşimi çok sevdim aşıktım,hiçbir şeyi önemsemedim,
maddi olarak varsın iki eşyam olmasın ama huzurum mutluluğum olsun dedim.
neyse
eşim kredi çekti ev aldık ev borcu var diye
eşya çok almadık herşeyi en uygun fiyatını bularak aldık.
eşimin ailesi zamanında benim çeyizim için evet en iyisini yaptınız önemli olan huzurdur deyip duruyorlardı
bazı şeyler eksik kalsa da önemsiz deyip duruyorlardı
şimdi görümcem evleniyor,bütün aile herşeyi en üst düzeyde istemeye başladı..
düğün salonlarını çok basit gördüler illaki otelde olacak düğünü,gelinliği pronoviastan
balayı tatilini gemi turuna katılacak vs vs
bu arada aile şirketiyiz harcamalarımız ortak
biz evlenirken eşimde aynı kasadan harcama yaptı görümcemin çeyizi de aynı kasadan alınıyor
ben şuana kadar hiç bişey demiyordum önemsemiyordum
çünkü benim için önemli olan evimdeki huzurdur.
ben tamamen iyiniyetle bazen bişeyler alınacağı zaman çok sorun etme diyorum görümceme olur inşallah derken
hemen kayınvalidem bir taraftan kayınbabam bir taraftan aa olurmu herşey tam tam olmalı layıkıyla olmalı dediklerinde şok oluyorum
kayınvalidem bana gelip sürekli ortam bozuk idareli harcama yap diye başımın etini yerken kızına bişey diyemiyor
onun yaptığı harcadığı herşeyi mecbur alacak diyor.
bana alınmadığında ise ay önemli değil mutlu olun siz diyorlardı
bende gelin oldum hiç önemsenmedim bu kadar
şimdi yaptıklarını gördükçe o kadar çok zoruma gidiyorki
geçenlerde bende düğünde giymek için rastgele abiye resimlerine bakarken aa bu çok güzelmiş dedim
baktım pronoviasta çıktı bende dedimki ; ayy çok pahalıdır bu değmez şimdi 2 saatlik giyeceğim şeye dedim..
görümcemde evet yaa hem ben oraya gittim hiç göründükleri gibi düzgün değil beğenmedim dedi.
başka yerlere bak diye beni yönlendirdi
bugün bir baktım kendisi gelinliğini pronoviastan alacakmış
şuana kadar hiç bir zaman lüks harcamam olmamıştır ama bunca şeyden sonra sinirimden gidip kendime ordan elbise alacam
sizce kötülük mü bu yaptığım..