Eşimin Ailesi :(

çok haklısın,kim olsa rahatsız olurdu içeri dalmalar çatkapı gelmeler özel hayat diye birşey var üstelik yeni evlisiniz,yaptıkları ayıp.
aynı apartmanda olmak dahada böyle sorunlara sebep olur maalesef.

Üzüldüm canım inşallah eşin en kısa zamanda hata yaptığını anlar. Orası sizin yuvanız misafir geldiğinde açıp da girsinler ne demek yaa çok kızdım. Kapıyı çalsınlar artık orası sizin ayrı bir yuvanız oldu olacak aynı evde oturun. Ne kadar geride kaldı bu insanlar anlamıyorum. Eşim izin verse bizim de öyle olacaktı. Hiç düşünce yok bu insanlarda. Benim babaannemle yengem de yeme içme bir evleri ayrı. Babannem yaşlı gündüz yengem orda yemekleri fln yapıyor akşam ewlerine gidiyorlar. Yengem haliyle anahtarını kullanıyor. Dedemlerin bir kere anahtarla girdiğini görmedim. Amcamlarla aynı apartmanda oturuyoruz(bekarken). Her ihtimale karşı herkesin anahtarı dedemde durur ama bir kere kullanmamıştır. Bu biraz görgü ve anlayış meselesi...

Bu anahtar alma verme merakı nedir anlamış değilim.

Bir evin anahtarı o evde yaşayan aile bireylerinde bulunur sadece.

Eşinizi de tebrik ederim bu arada, sizi kendi ailesi ile muhatap etmediği için.

sen şanslısın canım eşin anlayışlı biriymiş seni kimseyle muhatap etmiyor kendisi gerektiği zaman gerekeni söylüyormuş.boşver canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…