- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pearl whites
Merhaba arkadaşlar,
6 aylık evliyim eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz. Anlatacaklarım bazılarınız için sorun olmayabilir ama çok kafama takıyorum. Nerden başlamasam bilemedim. İlk evlendiğimiz zamanlar evimizin anahtarı kvdemlerde vardı. Bir baktım ben işteyken eve girmiş yok çamaşır katlamış evi toplamış kendi evi gibi girip çıkıyor bir gün kardeşlerim bizde kapıyı tıklatmış duymamışız(zilimiz de var) anahtarla açıp girdi içeri çok mahçup oldum. Eşimle paylaştım uyardı annesini bana da dedi ki bir daha olursa söyle anahtarı alıcam. Bir gün kapının önüne bişeyler bırakmış ben almayı unutmuştum. Ertesi gün onlardan iniyorum eşim çatıda bişeyler arıyor kvdeme seslendim anne buraya bıraktığın şeyler yok aldın mı dedim. İçeri bıraktım dedi bişey söylemeden eve girdim. Eşim geldi anahtarı almış annesinden ben hiçbirşey demeden !
Geçen pazar eşimin küçük yeğenini kapımıza göndermişler biz uyuyoruz hala zil çaldı. Eşim açtı kapıyı içerdi girdi yeğeni. Sonra telefon açtı biz daha uyuyoruz dedi neden gönderiyosunuz bu saatte ? Biryere gidiceklermiş de. Ara bir sor kalktınız mı ? işiniz var mı biryere gidicekmisiniz. Yanlışmıyım arkadaşlar. Madem öyle işin varsa çocuğu neden kabul ediyosun.
Geçen akşam da çat kapı saat 10 da kayınpederim geldi. Bir iş için ya saat 10 yeni evliyiz müsait miyiz değil miyiz bir ara dimi. Bu olaylar uzun aralıklarla oldu ama buna benzer şeyler işte. Çok canımı sıkıyor özlerinde çok iyi insanlar aslında ama. Eşim sağolsun bu konularda taviz vermez sen bana söyle ben konuşurum der beni yüzgöz etmez ama neden bu kadar düşüncesizler anlayamıyorum yaa tepkimizi belli ettiğim halde hiç alınmıyorlar. Ailemle paylaşım onları üzmek istemiyorum buraya yazıp rahatlamak istedim. Siz ne düşüyorsunuz mu konuda kızlar görüşlerinize ihtiyacım var...
çok haklısın,kim olsa rahatsız olurdu içeri dalmalar çatkapı gelmeler özel hayat diye birşey var üstelik yeni evlisiniz,yaptıkları ayıp.
aynı apartmanda olmak dahada böyle sorunlara sebep olur maalesef.
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)