altlı üstlü oturuyormuşsunuz zaten götürseler bile ne olurki çocuğun sustuğunda inip aşağıya alırsın
agzına sağlık valla bırebır aynı seylerı dusunuyoruz
çocuğuma sabah 8 akşam 5-6 onlar bakıyorlar işten gelince oraya gidiyoruz
ve yatmaya eve çıkıyoruz buna rağmen bizde uyusun çocuk diyorlar
yani nüfusuna geçirmek oluyor nerdeyse
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ben çocuğuma iyi bakamayacaksam kim bakabilecek
beni çocuğuma karşı yetersiz hissettirmeye çalışmaları çok acı
çocuğuma sabah 8 akşam 5-6 onlar bakıyorlar işten gelince oraya gidiyoruz
ve yatmaya eve çıkıyoruz buna rağmen bizde uyusun çocuk diyorlar
yani nüfusuna geçirmek oluyor nerdeyse
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ben çocuğuma iyi bakamayacaksam kim bakabilecek
beni çocuğuma karşı yetersiz hissettirmeye çalışmaları çok acı
çocuğa onlar bakıyorsa çocuk onlara alışkındır belki kıyamayıp bize verin susturalım demek istemişlerdir yoksa çocuğu bizim nüfusumuza geçirelim dye verin dememişlerdir eminim...o zman çocuğunu ya bakıcıya ver yada işten ayrıl kendin bak..
i
çalışan bir anneysen bu pek mümkün değil.. çocuğunu kendi istediğin gibi yetiştirmek istiyorsan işten ayrılmalısın...anladığım kadarıyla çocuğuna iyide akıyorlar bakıcıda olsa dahamı iyi...aklın hep onda kalırdı işteyken...ama eminim babannede torununu güzel yetiştiriyordur kendi çocuklarını yetiştirdiği gibi yetiştiriyordur bundan memnun olmasan oğluylada evlenmezdin zaten
tamam sende haklısın ama onlarda kalıyorsa onların yetiştirdiği gibi büyücek..böyl yani bu..çocuğun biraz büyüyene kadar işten ayrılsan sıkıntı olmaz yada kreşe ver
Kazayagi, kapıyı açmamanız için tepki verilmiş olabilir. Burada vermiş oldukları tepkiler hernekadar yanlış da olsa, içeride çocuk ağlamaları sesleri duyulurken birde kapının açılmaması daha fazla paniğe yol açabilir, buna dikkat etmelisin.
Diğer sorununa gelince, her ağlamalarında kucaklarına vermek zorunda değilsiniz ki. Durumu izahat edip, anne baba olarak sizin ilgineceğinizi, yardıma ihtiyaç duyarsanız zaten vereceğinizi belirttikten sonra, bir problem olucağını sanmıyorum.
ama önce arayı düzeltin yoksa kv bizim bakmamızdan memnun olmadıda verdi aranız kötü olur
ben işteyken yaptıklarına dediğim gibi böyle yapmanızı istemiyorum diyip bi daha konuyu açmıyorumama ben ve babası evdeyken yapmaları yanlışçocuğuma babanne bakacakken kreşe vermek mantıksız geliyordu ama bugünden itibaren işten mi ayrılırım kreşe mi veririm düşünüyorum
Aslında kreş olması, çocuğun kendisini ve ifadelerini geliştirebilmek, kişilik gelişimi, özgüven, oyun grupları, sosyalleşme açısından daha iyi ve eğitici olur. Bakıldığında faydası daha çok. Yine de sizin tercihiniz.
sana bi örnekle durumu acıklayabilirim
cok yakın arkadaşım tıpkı senin gibi altlı üstlü oturuyo eşinin ailesiyle
kız calışıyo doğal olarak cocuğa babaanne bakıyo her gun dokunmayın burda kalsın
biyere gidiceksiniz gidin biz bakarız biz bakarız biz bakarız lar coğaldı onlar bunu severek yapıyo ama
anne baba bi yerde dur demek zorunda cocuğun varsa ona göre davranıcaksın
arkadaşım hiç bi zaman bırakmadı cok sağolun butun gun sizde bende özlüyorum diye diye cocuğu her akşam evine cıkardı
ağladığında ilk zamanlar geliyolarmışş
kız ozmanda anne bi bak hele nesi varr bunun diomuş kadında ben alıyım aşağıda uyusun sen işe gidicen kızım diomuşş
yok olurmu öle sey sende yoruluyosun die ikisi birden oturuyolarmış kızın evinde ama cocuk yıne kendi evinde kendi yatağında uyuyomuş sonunda
yanii bu ince çizgiyi çözmek lazım en baştan babaanneye dedeye ohh ne gusel bakıyıo diyip kendini rahat ettirirsen cocuk buyuduğunda asla önüne gecemezsen
sana bu şekilde yaptın demiyorum ama sen en bastan hiç yollamıcaktın her ağladığında gerekirse sen yukarı cağırıcaktınn anne gel sene bi çok ağladı napalım die
alıp aşşağa gitmesi yerine birlikte susturucaktınız cocuğu
heee atık şimdiden sonra ne yapabilirsinki hiçbişey artık cocuk alıştı onlar alıştı
kolay kolay değiştiremezsin dediğim gibi çok ince bi çizgide bu tarz konular birazcık ucunu kacırdınmı toparlaması imkansız gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?