Eşimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz beğenmiyorsunuz diye insanlar yorum yapmayacak değil.

Haklisiniz keşke eşim de biraz daha aktif olabilse. Benim rahatsız olduğum şeyleri söylüyor ama kayınvalidem anlamıyor. Orda da sorun var. Gerçi annesinin de içinde bir kötülük olduğunu dusunmuyorum. Onun normali bu. Yaptığı her şey de ona normal geliyor. Benimse hiç alışık olduğum bir durum değil. Sanırım hiç de alisamayacagim. Ama sınırlı bir süre idare edebilirim sanırım. Dediğiniz gibi içime atmayip söylemek de bana iyi gelecek. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim

acıkcası belırlı yasın ustundekı bazı ınsanlarda gordum bu ortak sorunu ...
umursamazlık hastalıgına yakalanmıs gıbıler, gercekten bır kısım yaş almıs ınsanlar onemsemıyor, sankı amaan dıyor, yanı sızın kuralınız duzenınız onun umrunda olmuyor, zaten kac gun kalıcam kı bızım de kaynanamız oldu gelın dedıgın susar gıbı dusunuyorlar

bazı seylerı gormemek duymamak canınızı cok sıktıgında da o anda bellı etmek ıse yarıyor baska cozumu yok

bosuna kendı kendınızı uzmeyın ,kımse ıcınde hakettıgınden fazla sabır gostermeyın derım
ne demek asıl ben tesekkur ederım

Size yazılmayan ve sizi ilgilendirmeyen şeylere siz de yorum yapmayın lütfen. İnsanların avukatı değilsiniz.
Burası forum, isteyen istediği kişiye yorum yapabilir. Yapamıyor olsaydık sadece bize yazan kişiler için cevapla butonu çıkardı öyle değil mi?

Forum nedir, kuralları nelerdir, forumlarda nasıl alıntı yapılır falan bi okuyun isterseniz. Yoksa böyle ona yazma buna yorum yapma diyerek çok yorulursunuz.

Ben size laf sokmaya çalışmadım. Sadece kendi düşüncemi söyledim tıpkı sizin yaptığınız gibi. Herkes misafirliğe gittiği evde misafir gibi otursa ortada bir sorun olmaz zaten. Ama bu olanlar kendi evimde kendimi misafir gibi hissetmeme neden oluyor. Kavga etmeyi hiç sevmem o nedenle içime attim bunca zaman. Yeni yeni şikayetlerimi dile getiriyorum

Dürüst olun eğer size ev düzseler, maddi yardımda da bulunsalar yine geldiklerinde kendinizi evinizde misafir hisseder miydiniz? Konunun birazında eş ailesinin hareketlerinden aynı evde kaldığınız süre içinde duyduğunuz rahatsızlık varken gerisi hep maddiyatta o yüzden soruyorum.

Evlenirken kız tarafı küçücük de olsa bir şey yapsa dünyanın en büyük mükafatı olur, erkek tarafı dünyaları verse iğne ucu kadar görünür ben bu forumda bunu anladım. Erkek tarafı kendi oturduğu evi eşyasıyla verip kendileri yeni eve geçseydi , vay efendim yeni gelinim, bana kendi eskilerini verdiler kendileri yeni eve geçtiler denirdi. Oğullarının rahatı bozulmasın diye denmezdi. Valizinizi karıştırması dışında yaptıkları öyle çok dert edilecek şeyler değil. Hem onlar gelince çocuğun düzeni bozuluyor diyorsunuz hem bakmıyorlar diyorsunuz. Hele bibiş konusu çok komik. Küçük çocuklara hep böyle kelimeler söylenir, büyüyünce kullanmazlar merak etmeyin, bunu bile kafaya takmışsınız. Sonuç olarak konuşarak çözülecek şeyler bunlar. Maddi beklentiye de girmeyin, onlar yaşlı insanlar, bu yaşa getirdik derler, etraftan bilmem kimin oğlu annesini hacca göndermiş diye duyarla özenirler, siz kibarca idare edersiniz olur biter. Ben, muhtaç değilse, anne babanın da evladından bir şey beklemesini doğru bulmuyorum, ama küçük hediyelerden de bir şey olmaz, jesttir, gönül almaktır.

İsteyen istediği kişiye yorum yapabilir ama tek taraflı düşünmeden ve saygı çerçevesinde yapar değil mi? Sanırım bu iki tanımlamayı gözden kaciriyorsunuz. Eleştirel yorum yapanlar oldu sizin gibi. Eğer düzgün bir uslupla yazildiysa öyle dusunmesem de kendime örnek aldığım cevaplar da oldu. Ama sizinkiler maalesef boş ve yazmak için yazılmış gibi geldi. Benim konuma yapacağınız yorumlar bittiyse ve daha fazla yazmamanizi rica etsem çok mu zor bir şey istemiş olurum sizden, çok mu zorlar sizi acaba? Yazmadan duramadiginiz için bir sormak istedim

Yine de misafir gibi hissederdim. Çünkü evde sürekli bunu buraya koyacaksınız, bundan sonra hep böyle duracak başka yere koymayın diyen bir insan varken başka türlü hissetmek imkansız.

Kesinlikle. Olanı o anda konuşmak aslında en güzeli

Evet. Canım yazmak istediği ve vaktim olduğu sürece istediğim konuya istediğim yorumu kurallar çerçevesinde yazacağım. Beğenmiyorsanız gözardı ediniz. Ama yazmamamı rica etme lüksünüz yok maalesef. Çünkü burası forum

Kadın alınan iki kazağa takılmış yahu

Kavga çıkarın, cinnet geçirin, rest çekin, çalışan kadınsınız yahu , başlarım öyle kv ye de sünepe oğluna da ...
Kendinize gelin dik durun kabul etmeyin ..

yani bi taraf ev veriyorsa diğer taraf hiçbir şey yapmayıp üstüne beklentiye giriyorsa ayrıca durumları da iyise.... e insan bir gıcık olur tamam.
ama uzakta yaşayan arada gelip kalan eş ailesini de idare ediverin bi zahmet hareketleri itici gelebilir kabul ama dünyada birçok çeşit insan var herkes herkese uymuyor malesef. eşiniz dengeyi kuruyorsa idare edilmeyecek bir durum yok bence.

O değil de kayinailenin evinde onların eski eşyalarıyla oturmayı kabul eden eş enteresan geldi bana. Hani geçici bir süre kendi evinizi kuran'a kadar idareten bir durum olsa anlarım ama baya çocuk falan da yapmışsınız hatta çocuğa da aileniz bakıyor. Tek çocuk musunuz? İçguveysi alacak kadar çok mu sevdiniz eşinizi?

Kavga çıkarın, cinnet geçirin, rest çekin, çalışan kadınsınız yahu , başlarım öyle kv ye de sünepe oğluna da ...
Kendinize gelin dik durun kabul etmeyin ..
Yeni yeni sesimi çıkartmaya başladım. Birçoğunu buraya yazmadım inanın. Bunlar sadece bir kısmı. Çocuk olduktan sonra insan daha bir tahammulsuz oluyor sanirim

Elinden geleni yapıyor. O da biliyor annesinin değişmeyeceğini. Ben de biliyorum tabi ama insan kendi annesini arıyor herkeste. Alışkın olmayınca tuhaf geliyor. İdare etmeye çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…