Amin.Benzer durum benimde başıma gelecek. O yüzden yazacak birseyim yok. Allah yardımcımız olsun diyorum.
Maalesef, aramız pek iyi sayılmaz aslında başka sebeplerden. Ama ben üzülmesine kayıtsız kalmıyorum ama anne babasının hiç umurunda değil.Görümcenize üzüldüm ne biçim bi ailesi var yazık :/
Yani kv gercekten haksizlik etmis sizin gibi insana. sizin bu yaptiklarinizi bile cok gelin yapmayı düşünmez bence. Bide daha fazlasini yapmak durumunda olmak insanin canını sikar. Ki kv suan maddi gucu varmis bide destek olacak. Olmasa hadi yine tamam. Ben ailelerin bi parça yardim etmelerini normal buluyorum ama bu kadarı fazla bence.O kadar rahatlar ki anlatamam.
Biz yatak odasını alacağız zaten, birkaç küçük eşya daha alırız diye düşünüyorduk. Ama onların gönderdiği parayla yemek takımı ve çay seti aldık sadece. Gönderecekleri para neye yeter bilmiyorum.
Sizi rahatsız etmeyecekse bence kv deye takılmayın huyu bu demek.Görümce kanaatkar bir kız, illa şunu alayım bunu alayim demez. O konuda sıkıntı yaşamayız.
Kayınvalidemlerin durumları normalde iyi sayılmaz ama şuan ellerinde mirastan kalma paraları var. Bizim durumumuz iyi çok şükür zaten bizi zora sokacak birşeyin altına ne eşim girer ne ben müsade eder ne ben müsade ederim. Ama anne babanın rahatlığı beni rahatsız eden.
Görümce çalışıyordu bir ara işten çıktı, 23 yaşında uzun bir çalışma süreci olmadi zaten. Bende ihtiyac listesi gibi birşey yapıp elzem olanları alalim diye düşünüyorum.
Diğer kızında da aynısını yapmış kayınvalidemler, değişik bir kafası var. Hem kızının evlenmesini istiyordu hemde maddi olarak zorlanmayayim istiyor.23 zaten çok erken bir yaş.Görümce biraz çalışıp para biriktirebilirdi.23 yaşında insanlar üni okuyor.
Böyle olunca erkek tarafına da mahcup olunuyor.ama siz ne kadar yapabilirsiniz bugün bir buzdolabı 5 6 bin en kötü.size mi güveniyor?
Miras kaldı evet kalmamış olsaydı fazla üstünde durmazdim bu meselenin aslında ama şuan çok rahatsız ediyor beni.KV gerçekten rezil bir varyemez bir de miras kaldı diyorsunuz
Bence eşiniz ve büyük görümce bir olup konuşsunlar bu ne yahu desinler annelerine
Biz almazsak gelip kendisi de almaz. Bize de ekstra güvenmis olabilir mi bilmiyorum.Kayınvalideniz bilerek az parayla yollamadıysa bende başka birşey bilmiyorum.
Ben olsam almam, size güvendikleri bariz belli.
Kayınvalideniz eğer eşinizin huyunu biliyorsa ekstra güvenmiştir, emin olun.Biz almazsak gelip kendisi de almaz. Bize de ekstra güvenmis olabilir mi bilmiyorum.
Eşimde annem böyle diye kardeşim ekstra üzülmesin diye düşünüyor, aralarında 15 yaş var biraz abi biraz baba gibi bakıyor.
Nişanlısı kendi üzerine düşeni yapıyor zaten, ailesi de destek. Borçsuz yapıyormus herşeyi. Görümcem de mahcup hissediyor bu yüzden biraz. Nişanlımın ailesi herşeye yardımcı benim annem babam hicbirsey yapmak istemiyor diye üzülüyor. Kredi olayına sıcak bakarlar mi bilmiyorum o yüzden.Sizi rahatsız etmeyecekse bence kv deye takılmayın huyu bu demek.
Rahatsiz ederse eğer yardım zaten yapmak zorunda değilsiniz. Erkekle konuşup ortak kredi çekip alabilirler. Evlenince oderler.
Keşke. Uzun süre çalışmadı zaten. Ama azda olsa işe yarardi şimdi.Görümce ailesinin huyunu bilmiyor mu? Çalışırken biraz kenara para koysaymış keşke.
Yemek takımı en az 5 bin mi?biraz abartı olmadı mıDüğüne 2 ay kalmış yemek takımını yeni mi alıyor
Yemek takımı en az 5 bin
E bunun yatak odası var beyaz eşyası var en en az 20 bin gerekiyor ıvır zıvır dahil
Sabır diliyorum bazı insanlar çok rahat cidden
Yatak odası da çok pahalı zaten başlı başına..O kadar rahatlar ki anlatamam.
Biz yatak odasını alacağız zaten, birkaç küçük eşya daha alırız diye düşünüyorduk. Ama onların gönderdiği parayla yemek takımı ve çay seti aldık sadece. Gönderecekleri para neye yeter bilmiyorum.
Bakmak zorundalar eğer siz dara dusecekseniz. Evlenmek sorumluluk almaktır.Nişanlısı kendi üzerine düşeni yapıyor zaten, ailesi de destek. Borçsuz yapıyormus herşeyi. Görümcem de mahcup hissediyor bu yüzden biraz. Nişanlımın ailesi herşeye yardımcı benim annem babam hicbirsey yapmak istemiyor diye üzülüyor. Kredi olayına sıcak bakarlar mi bilmiyorum o yüzden.