Eşimin Ailesi

Yani kv gercekten haksizlik etmis sizin gibi insana. sizin bu yaptiklarinizi bile cok gelin yapmayı düşünmez bence. Bide daha fazlasini yapmak durumunda olmak insanin canını sikar. Ki kv suan maddi gucu varmis bide destek olacak. Olmasa hadi yine tamam. Ben ailelerin bi parça yardim etmelerini normal buluyorum ama bu kadarı fazla bence.
Empati yapıyorum kv kp görümce severim ama daha ufak capli yardim yapardım sanırım. Evlenen insan biraz bazi seyleri kendi dusunecek. Biz esimle kimseden 1 tl bile almadan yaptik ne takı ne esya ne baska bisey. Onlarin taktiklari takiyi bile esim aldi yani. Tuhaf geldi suan iki kisi beraber halletmelilerdi

Sizi rahatsız etmeyecekse bence kv deye takılmayın huyu bu demek.
Rahatsiz ederse eğer yardım zaten yapmak zorunda değilsiniz. Erkekle konuşup ortak kredi çekip alabilirler. Evlenince oderler.

Diğer kızında da aynısını yapmış kayınvalidemler, değişik bir kafası var. Hem kızının evlenmesini istiyordu hemde maddi olarak zorlanmayayim istiyor.

Erkek tarafı yapsın, eksik birşey olursa da olsun ne olacak diye düşünüyor ama öyle olmuyor. Bizimde yardımcı olacağımızı düşündü belkide. Olacaktık zaten ama onların bu kadar rahat olacağını düşünmemiştik.

KV gerçekten rezil bir varyemez bir de miras kaldı diyorsunuz
Bence eşiniz ve büyük görümce bir olup konuşsunlar bu ne yahu desinler annelerine
Miras kaldı evet kalmamış olsaydı fazla üstünde durmazdim bu meselenin aslında ama şuan çok rahatsız ediyor beni.

Konuşsalar da fayda etmez, eşimle annesinin arası soğuk bir süredir, değişik bir anne, tüm çocuklarına öyle.

Kayınvalideniz bilerek az parayla yollamadıysa bende başka birşey bilmiyorum.
Ben olsam almam, size güvendikleri bariz belli.
Biz almazsak gelip kendisi de almaz. Bize de ekstra güvenmis olabilir mi bilmiyorum.

Eşimde annem böyle diye kardeşim ekstra üzülmesin diye düşünüyor, aralarında 15 yaş var biraz abi biraz baba gibi bakıyor.

Yabanelma sizin eski bir konunuzu hatırlıyorum,kayınvalide ile kayınpeder önceden anlaşıp eksikleri eşinizin yanında konuşuyordu,yayla evinde. Biz konuyu açar oğlana masrafları ödetiriz keh keh keh diye gülüyorlardı hatta. Hatta tarzları buydu. Eve oda eklettirme gibi birşeydi konu.

Şuanda da “Nasıl kitledik oğlana kızın çeyizini” diyorlardır bi yandan da kendi paralarını filan sayıyorlardır onlar. Yani ben şaşırmanıza şaşırdım daha çok.

Sizi etkilemeyecek kadar yapın ama tarzları çok sinir bozucu.

Biz almazsak gelip kendisi de almaz. Bize de ekstra güvenmis olabilir mi bilmiyorum.

Eşimde annem böyle diye kardeşim ekstra üzülmesin diye düşünüyor, aralarında 15 yaş var biraz abi biraz baba gibi bakıyor.
Kayınvalideniz eğer eşinizin huyunu biliyorsa ekstra güvenmiştir, emin olun.
Eşin haklı da herşeyi almak zorunda değilsiniz.
Üstte yazılmış, bence en iyisi kredi çekip kendileri alsınlar. Sonuçta ikisi oturacaklar.

Sizi rahatsız etmeyecekse bence kv deye takılmayın huyu bu demek.
Rahatsiz ederse eğer yardım zaten yapmak zorunda değilsiniz. Erkekle konuşup ortak kredi çekip alabilirler. Evlenince oderler.
Nişanlısı kendi üzerine düşeni yapıyor zaten, ailesi de destek. Borçsuz yapıyormus herşeyi. Görümcem de mahcup hissediyor bu yüzden biraz. Nişanlımın ailesi herşeye yardımcı benim annem babam hicbirsey yapmak istemiyor diye üzülüyor. Kredi olayına sıcak bakarlar mi bilmiyorum o yüzden.

Görümce çalışmıyor mu? Ya da evleneceğini bildiği halde neden çalışıp ihtiyaçlarını kendi karşılamamış?

Bence bütün ihtiyaçlarını karşılamanız yanlış. Hadi bir iki eksik alınır ama annesinde para varken ben olsam almazdım eksiklerini.

Yemek takımı en az 5 bin mi?biraz abartı olmadı mı

Yatak odası da çok pahalı zaten başlı başına..
Bide takı takacaksınız uf yani
Madem çeyiz aceleye geliyor neden düğünü hemen yapıyorlar ki

Bakmak zorundalar eğer siz dara dusecekseniz. Evlenmek sorumluluk almaktır.
Anne baba yapmasi gerekir yapmiyorsa bu iki kişi arasında çözüme ulastirilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…