Eşimin ailesi

Kendimi gördüm. Üzülmeyin zamanla azalıyor gitmeler gelmeler. 1 senelik evliyim 4 aydır ( dağlara taşlara nazar değmesin) gitmiyorum gelmiyorlar. He arada yaptıkları kötülük oldu o yüzden. Sana tavsiyem bu kadar sık gidip gelme ileride mutlaka bir kötülük çıkarıyor dikkatli olun.

İnsanlar üzülmesin diye hareket ederseniz işin sonunda üzülen yalnızca siz olursunuz. Daha yolun başındayken cicim aylarınızı yaşadığınız ve eşinizin arkanızda olduğu şu süreçte mesafeyi koyun sınırınızı çizin. Birde ne kadar fedakar olursanız olun, insanlar sizi kötü gelin ilan etme niyetindelerse elinde sonunda gözlerinde öyle olursunuz. Bırakın kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün.

Kayınvalidem ve görümcem eşimin halasının gelinini söylüyorlar bana. X kaynanasına gitmiyor falan die. Böyle alttan altan uyandırıyorlar yani. Bende 2. kez söylediklerinde bende belki X' e benzerim belli olmaz demiştim. Gülmüşlerdi. Onlar bana ben onlara yani çaktırmadan

Ahahahah aslında siz de alttan alttan yapacağınızı yapıyorsunuz gibi geldi suan :) koyverin gitsin. insanlara asla yaranılmaz.

Şehir dışına çıkıp kurtulun desem onlar yine size bir şekilde ulaşıp organizasyon düzenlerler. En iyisi ülkeyi terkedinBu arada görümcenize çok gıcık oldum en nefret ettiğim insan tipi

amaaaan zamanla oturur hersey. Sımdı daha cok yenı :) hem ne guzel bırılerıyle ıftar yapmak ama grumce kknusunda dıbıne kadar haklısın benzerını benım kv ve kaynım yapar artık o gelecwgı zaman kapıları kıtleyıp anahtarları kaldırıyorum hep bı bahaneyle odalarıma gırmeye calısıyor gıcık oljyorm, bı keresınde kapıyı ykladı kıtlı olunca anahtar ıstedı bende hava soguk o odayı kullamıyruz kaldırdım anahtarı dedım ay ona ne benım odamdan ayol

Eşiniz gayet iyi helal olsun sırf bu yüzden bile ağzınızı açmayın bence.. inanın kötü örnekleri çok gördük bu sitede. Sizin ki dert değil yani

Şehir dışına çıkıp kurtulun desem onlar yine size bir şekilde ulaşıp organizasyon düzenlerler. En iyisi ülkeyi terkedinBu arada görümcenize çok gıcık oldum en nefret ettiğim insan tipi
Şehir dışına cikmakla hiç ilgisi yok olsa bizimki olurdu. Her geldiklerinde cümbür cemaat benim ağırlamami bekliyorlardı. 1 ağırladıysam 2 ağırlamadım. Kötü ben oldum. Her şartta kötü olunuyor sanırım

Aileler o kadar da onemli degil eskisi gibi. Herkes sahsi takılıyor. Ne kadar az iletişim o kadar kafa rahatlığı.
neyse ki herkesin aile ana baba ata anlayisi sizin gibi degil. Burasi Amerika degil bence bizim kulturumuzle alakasi yok sizin goruslerinizin

Kardeş Allah sabır versin ya ben fena oldum okurken...

Eşinle konuş; davetleri kabul etmesin, artık haftada birden fazla buluşmayın. Nasılsa eşin arkandaymış. Sinirlerin çok yıpranacak böyle...

Valla kusura bakma da insan sevdigi kisiye gider gelir onu bi yerlere cagirir vakit gecirmek icin ama sen illa beni sevmesinler sorun çıksın diyosun. Musait olmayabilirsin gitmek istemeyebilirsin zorunda da degilsin. Ama sen evleneli bütün gelmelere gitmelere laf etmissin mubarek. Herseyleri batmış sanki sana ben bunu anladim.

neyse ki herkesin aile ana baba ata anlayisi sizin gibi degil. Burasi Amerika degil bence bizim kulturumuzle alakasi yok sizin goruslerinizin

Mesajımı ters anlamak istiyorsanız sizin tercihiniz.
Eskisi gibi aynı avluda yaşamıyoruz.
Eskisi gibi işler, gecim ortak değil.
Eskisi gibi kvlerinin cadalozluklarini kadınlar içine atmak zorunda değil.
Insanlar daha bireyseller artık bunu görmek istemiyorsanız sizin seciminiz. Insanlar akıllı telefonlarıyla, evcil hayvanlariyla daha mutlular artık belki de? Cünkü onlar insanlar kadar zalim ve nankör değiller.

Gelenekmis kulturmus bik bik dersiniz sonra gelir buraya o kültürün dolayli öğelerini şikayet eder konu acarsiniz. Kac tane misafirlerden, aile içi vıcık ilişkilerden sikayet konusu açıldı buraya sayamadim.

Modern dünya işinize gelmiyorsa siz gelenek goreneginize biat edip bunların getirdigi bol dedikodulu-giybetli, fitne fesat kaynayan, saçma misafirlikliklerinizle, millete gorunme kaygısıyla yapılan iyilik adı altındaki bol şikayetli memnuniyetsizlik getiren, bas ağrıtan, manevi kanser eden ritüellerinizle koloni halinde yaşayarak kabilecilik oynayabilirsiniz.

Mutluluklar.

Son düzenleme:
Hayir..demeyi simdiden ogrenmezsen cok konu acarsin buraya.

Esin de senden yanaymis
Isin kolay aslinda

Sadece istemedigin zamanlarda
Yorgunum hayatim gitmeyelim .diyeceksin

Vay be
Dokturmussun kiz
Begendim

Vay be
Dokturmussun kiz
Begendim

:) teşekkür ederim. Insan kendine karşı dürüst olmalı diye düşünüyorum. Toplum olarak da kendimize karşı dürüst olmalıyız. Bu toplumda değer adı altında bize yutturulan ve günümüzde geçerliliğini yitiren, insani yoran, ilerlememizi engelleyen o kadar saçma uygulamaları var ki. Biraz sosyolojik muhayyilesi olanın bunu görmemesi imkansız.
Toplumlar pek çok meselede okyanusları aştı biz burada minik damlalarda boğulduk kaldık.

Tekrar sağolun hayırlı geceler dilerim.

o zmn yanlış anlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…