Merhaba kk hanımları,
İlk defa yazıyorum ve bir gün buraya yazıp fikir danışacağım aklımın ucundan geçmezdi, ama gerçekten fikirlerinizle rahatlatıyorsunuz. Uzun yazdıysam kurusa bakmayın lütfen.
2 aylık evliyim kurumsal bir ilaç firmasında çalışıyorum eşimi çok seviyorum. Üzerime titrer gözünden sakınır beni. Ama 2 ayda sürekli görüşmek zorunda kalmaktan gelmelerinden, gitmelerimizden çok sıkıldım. Çalışıyorum her sabah 6 da uyanıyorum ve her gece 1' den önce yattığımı bilmiyorum. Ruh gibi geziyorum desem yeridir.
Ben anneme yakın oturuyorum ama annemi bile haftada 2 kez belki görüyorum. Yakın oturduğum için başlarda haftada bir annesine gitme teklifini ben sundum eşime. Aramızda 45 dk yol mesafesi var. İşten çıkıp direk oraya geçeriz, ben nasıl istediğimde annemi görüyorsam seninde görme hakkın var diyerek.
Allah var benimle şahsi hiç bir problemleri olmadı bu zamana kadar. Ama garip bir şekilde babasının varlığından geriliyorum. Sülale olarak çok sosyaller. Her hafta ızgara yapalım, ormana gidelim ,yok mantar toplamaya gidelim bilmem ne. Eşim benim yerime hayır demesini çok iyi bilir sağolsun.
Balayından geldiğimiz hafta Zonguldak' ta akrabaları varmış illa oraya gidelim die tutturdu kp. Eşim benim istemeyeceğimi bildiği için hayır dedi ve gitmedik. 2 hafta ormana gideceklermiş ben temizlik yapacağımı söylemiştim akşamdan, sabahtan arıyor mesaj atıyor köfteler hazır mis gibi hadi gelin resim atıyor falan.
2 ayda evimde inan 3 kez oturup yalnız çay içtik
Hep ya birileri var ya bir yere gidiyoruz.
Yeni ev sürekli toz oluyor. Toz alınca süpürüp silmeden de olmuyor. Mecbur her hafta sonu büyük temizlik yapıyorum. Nie temizlik yaptığıma takılıyorlar.
Bir misafir geliyor her yer batıyor.bazen hafta içi eve gelince de temizlik yapmak zorunda kalıyorum. Eşim yemek yapıyor o sırada.
Çaya davet ettim bir kaç kez de yemeğe bizde gidiyoruz aynı şekilde. Sabah işe gideceğimi ve çok yorulduğumu biliyorlar 00:30 ' a kadar oturuyorlar izledikleri dizinin bitmesini bekliyorlar. Babası herşeye kusur bulur. en basitinden çay bardaklarım neden küçükmüş ? '' ben öyle seviyorum ! '' diyemiyorsun :)
Her gelişlerinden evli görümcem ve oğlu var kuyruk gibi onu da getirirler yanında. Görümcemi de severim her konuda yardımcı olmak ister bana ama bazı şeyler beni artık irite etmeye başladı. Her geldiğinde mutfak dolaplarımı açar nereye ne koymuşum die. Küçük odam var dolap var orada da. Onu açar bakar. Geçen sefer de mutfakta oturuyordu bende çay servisi yapıyordum içeriye. Geri geldim baktım yok mutfakta. Yine küçük odaya gittim. Sandığımın üzerinde kutular var dikiş seti fln. Orada bana gelen ev hediyelerinin kutularını açıp bakıyor. Evimi karıştırmasından nefret ediyorum
sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.
Bu durumu ufak ufak eşimde sezmeye başladı. Çok yorulduğumun oda farkında hatta artık ayda bir gidelim gitmek zorunda değiliz benim karım yorulmasın üzülmesin diyerek telkin ediyor.
Geçen gün ben mutfağı temizlerken eşimde nevresim takımlarını ütülüyordu. Bende şöyle bir bakıp şuna bak ne kadar yumuşak kolay ütüleniyor birde şuna bak diyerek diğer ucuza aldığımız nevresim takımı gösterdim. Onu bizimkiler mi aldı dedi bana. Nasıl üzüldüm
Ailesini eleştirdiğimi düşündü
Ramazan girdiğinden beri kendi evimde bir kez iftar yaptım onda da eşimin ailesini ve kendi anne babamı ağırladım. Diğer günler hep bir yerdeydik. Sadece bir kez anneme bir kez de ablama gittim. geri kalan günlerde ya kv. ya kuzenlerinde ya arkadaşlarında yaptık. Onlardan fırsat bulup evime kimseyi davet edemedim kendi ev,kendi evimde de rahat rahat iftarımı yapamadım. Bu hafta sonu da kuzenlerini alıcaz iftara ben yine pert /:
Dün akşam yine bir akrabasına iftara gittik. Babası önümüzdeki hafta Cumartesi günü iftar verecekmiş ormanda ızgara yapacakmış falan plan yapıyorlar. Bende benim misafirim var biz gelemeyiz dedim nasıl bozuldu görmeniz lazım. Sonra dedim bir hafta sonum var ondada iftara birilerini almam lazım dedim. İçimden nasıl keyif oldum ama varya oh be sonunda hayır dedim diye. bütün akşam babasının keyfi kaçıktı gıcık oldu bana biliyorum
Çok bunaldım başınızı şişirdim kusura bakmayın. İçimi döktüm. Fikirlerini merak ediyorum. Sevgiyle kalın
.