Daha 2 aylık evliyim ama eşimden çok soğudum.Annesi cahil,halden anlamaz,ısrarcı ve kafasına koyduğunu yapan patavatsız bir kadın.Balayımızda hergün aradı ne yapıyorsunuz diye.Sevgiliyken hiç görüşmeyen kocam evlendikten sonra ailesinin evinden çıkmaz oldu,bide yakın oturuyoruz.Ben çalışıyorum haftaiçileri bitik oluyorum bu yüzden bir kaç görüşmeye gitmedim diye kocamla çok kavgalar ettik.Asla halimden anlamıyor ve yorgunluk muhabbetini büyüttüğümü söylüyor.En son mevzudan sonra iyice soğudum kocamdan.Annesi 3 haftadır köyde babası ve kardeşi aradı perşembe akşamı size çaya gelelim diye eşimde bana emrivakiyle evet dedirtti.Öncesinde çok işim var şunu yapcam bunu yapcam diye söylenmiştim bide eşime bilmesine rağmen gelin dedi.Bende eşime surat yaptım ama kayınbabamı gayet iyi ağırladım ve gönderdim.Aradan 10 gün geçti ben rahatsız olmama rağmen kavga çıkmasın diye sustum meğer beyefendi o gün babası gelene kadar ona surat yaptığım için bu hareketimden hiç hoşlanmamış.Başladı benimle kavga etmeye ararlarsa gelin dicem tabiki herşeyi sana soramam,onlara hayır diyemem vs.Kuzenlerine anlatmış (kuzenleri bu kızın suratı neden asık demişler,iyi insanlardır kötü niyetle yapmıyorlar) kuzenleri bile bana hak vermiş kıza sormadan iş yapma bu aniden gelip gitmelerin önünü kes diye.Şimdi hiçbişey olmamış gibi davranıyor ama ben çok soğudum ve 2 gündür yüzüne bile bakmıyorum nerdeyse.Hep kavga kavga dedi bende boşanalım dedim tamam dedi kavga ettiğimiz zaman bu beni çok soğuttu güvenim kalmadı resmen.Şunu bilin ki ben kp ve kv deye bir günde sinir olmadım bir sürü şey yaşandı.Şimdi ne yapmam gerektiğni bilmiyorum.Aylarca kavga dövüş bişiler anlatmaya çalıştım ama ilk kavgada eskileri önüme getirip yine beni suçladı,ben bu adama boşna aylarca konuşup sinir stres kavga çekmişim.Beni anlamaması çok zoruma gidiyo.Kuzenleri ile toplanmıştık gece saat 3 buçuk oldu evine gittiğimiz kişiler davet etmiyor benim kocam bana salonun diğer ucundan sesleniyor davet etsene insanları gece gece araba kullanmasınlar diye.Hep bi emrivaki daha yeni evliyiz diyorum eee noluyor yeni evli olunca diyo işleri olmasa ben dahada ısrar ederdim diyo.Ev temiz değil insanları nasıl ağırlıyım diyorum onlar takılmaz öyle şeye diyo.Çok bıktım ya gerçekten.Ne yapacağımı bilmiyorum artık.