Esimin ailesi yüzünden cok kötü durumdayım sanırım sinir hastası oldum bakmadan geçmeyin bi akil ver

Ipler bir yerde kopmus daha duzelmez gibi sizin caniniz yok mu cocuga bak borclari ode para harcama tam filmlerdeki cilekes kadina donmussunuz eşinizi zor zamanda yuzustu birakmayin ama sert tavirlari devam ederse ben bosanmak istiyorum deyin belki kendine ceki duzen verir

Diyosunuz brnde biliyorum ama vocuga bakivak kimsem yok kime emanet edeyim cocugumu 1 yasinda daha
Kusura bakma da sayfana girdim, bu kadar iğrenç bir aileye gelin gelmişsin, hamile kalmadan önce kocanın ailesi kocanı dolandirmis da dolandirmis, ve siz bu süreçte çocuk yapma derdine düşmuşsunuz. Bakkala giderken bile izin aldığınız, sizi hiçe sayıp ailesinin çöplerini toplamaya çalışan ve sizi düşünmeyen bir Adama (!) Çocuk yapmaya, buralarda gebelik belirtileri aramaya calismayacaktiniz. BOYLE BIRINE COCUK YAPMAYA CALISTINIZ, SIZI CALISTIRMADIGINI SOYLEMISSINIZ, SIMDI DE BURADA COCUGU KIME BIRAKIP CALISAYIM DIYORSUNUZ. IKI YUZLULUGUN VE CAHILLIGINIZIN SONUCLARINI YASIYORSUNUZ. KENDI KENDINIZE YAPMISSINIZ O YUZDEN DAHA FAZLA AGLAMAYIN. CIDDEN OYLE BIR AILEYE COCUK VERMEK TORUN VERMEK. AKLINIZA TUKUREYIM.

X