Esimin ailesi yüzünden cok kötü durumdayım sanırım sinir hastası oldum bakmadan geçmeyin bi akil ver

Merhaba arkadaslar nasıl nerden basliyacagimi bilmiyorum inanin ki cok kötü durumdayim kendimle savasır gibiyim ben 4 senelik evliyim basta esimle ilgilu hic bir problemimiz yoktu ama ozellikle bu son bir kac aydir artik sürekli kavga ediyoruz sanirim benim sabrım artık tükendı esim evlendigimiz zamanlar babasinin dukkaninda calisiyordu abileriylw birlikte aile dukkanları yani isler kotu gitti ve dukkani kapadilar ozman 1 senelik evliydim sorun bundan sonra basliyor tam anlamiyla kayinpederim degisik insanlara borclanmis belali adamlar az da degil 100 200 milyar falan adamin ucan kusa borcu var esim guvenilir merhametli biridir herkez bunu bildigi icin esimden istediler paralarini verebildigimizi verdik veremediimizi taksitlendirdik:KK43:80 milyar para odemisiz hala ustumuzde 20 milyar kadar borc var her yerden borc cikiyor tam bitti diyorum olmuyor:KK43:1 yasinda kizim var esim babasinin borclari yuzunden hem maddi hem manevi beni ihmal ediyor cok ac kaldim esyalarimizi bile sattik geri aldik cocuguma hamileyken kebap asermistim esim onu bile almadi para yok diye dpgum yapicakken bir pijama bile almadi arkadasimin pijamalarini alip giydim disari cikmiyoruz bütün gun evdeyiz kizimla esim izinli oldugu gun gezeriz diye dusunuyorum eaim disarida çıkarmıyor beni napicaksiniz godin diyor ben esimle zman gecirmek istiyorum o surekli bahaneler uyduruyor hava soguk yok sole yok bole:KK43:bide bana bi dadı muamelesi yapiyor cok bunaldim cocugun altini al cocuga yogurt yedir cocuga sunu yap bunu yap cpk bunalfim sinirlerime mukayet olamiyorum artik en ufak biseyde hemen sinirleniyorum buda yetmezmis gibo her hafta abisi bizde coluk cocuk bizdeler hizmet bekliyolar benden 9 yasinda bi kizi var dolabimi karistirir ne bulursa yer falan bi hafta es gecmezler her hafta cuamrtesi bizdeler onlerine bisey koymazsam esime sikayet ediyolar bi kere dayak yedim esimden onlarin yuzunden ben nereye kadar katlanicam bilmiyorum siz olsaniz napardiniz nr olur cvp verin bisey söyleyin cekemiyorum artik bosanmak rn iyi cozummu
Evet, adamı terk et, ailenin yanına git, işe git ailen bebeğine baksın.

Ben ve esim kizimin onunde tartismiyoruz hic elimizden geldigi kadar hossetrirmemeye calisiyoruz:KK66:oda bende seviyoruz sevgiyle buyuyor yani odaha kucuk bi cocuk ne anlar borctan harctam

Genelde bu bahanenin arkasina saklananlar kendini kandiriyor. Surekli eve hapis gibisin, maddi olarak eziliyorsun, manevi olarak da eziliyorsun, ustune siddette goruyorsun ama cocuk hissetmiyor... Oyle birsey olabilir mi ya. Hissetmemesi icin hic takmiyor olman lazim. O zaman da ortada bir sorun kalmiyor.

Neden siz tek ödüyorsunuz borcu? abisi ne yapıyor? Babası? Hiç mi gelirleri yok neyle geçiniyorlar? Bir de utanmadan bana kredi mi çek diyor abi? Her hafta size gelip rızkınıza da ortak oluyorlarmış. Bulmuşlar enayiyi kusura bakmayın...

100 milyar borç öde her hafta paşaların gönlünü yaptığın yetmezmiş gibi birde dayak ye ! Eşin bulunmaz hint kumaşımı, ben yanında kalman için tek bir neden göremedim. Ailenle görüş hayatını daha fazla heba etme boşan kurtul

Ya sen çalışsan nasıl paranı alacak eşin çekme paranı dursun kartında şifresini de söyleme cekemez.
Ama senin kararlı olman lazım boyun egmemen lazım.
Ne yapacak yani dövecek mi zaten dövmüş bir kere.
Çocuğunu bir komşuya kreşe vs.verebilirsin kv baksın ya da bir ise yarasın.
Biraz birikim yapıp öyle boşanabilirsin. Ama bu şartlarda boşansan da olmaz.

Merhaba arkadaslar nasıl nerden basliyacagimi bilmiyorum inanin ki cok kötü durumdayim kendimle savasır gibiyim ben 4 senelik evliyim basta esimle ilgilu hic bir problemimiz yoktu ama ozellikle bu son bir kac aydir artik sürekli kavga ediyoruz sanirim benim sabrım artık tükendı esim evlendigimiz zamanlar babasinin dukkaninda calisiyordu abileriylw birlikte aile dukkanları yani isler kotu gitti ve dukkani kapadilar ozman 1 senelik evliydim sorun bundan sonra basliyor tam anlamiyla kayinpederim degisik insanlara borclanmis belali adamlar az da degil 100 200 milyar falan adamin ucan kusa borcu var esim guvenilir merhametli biridir herkez bunu bildigi icin esimden istediler paralarini verebildigimizi verdik veremediimizi taksitlendirdik:KK43:80 milyar para odemisiz hala ustumuzde 20 milyar kadar borc var her yerden borc cikiyor tam bitti diyorum olmuyor:KK43:1 yasinda kizim var esim babasinin borclari yuzunden hem maddi hem manevi beni ihmal ediyor cok ac kaldim esyalarimizi bile sattik geri aldik cocuguma hamileyken kebap asermistim esim onu bile almadi para yok diye dpgum yapicakken bir pijama bile almadi arkadasimin pijamalarini alip giydim disari cikmiyoruz bütün gun evdeyiz kizimla esim izinli oldugu gun gezeriz diye dusunuyorum eaim disarida çıkarmıyor beni napicaksiniz godin diyor ben esimle zman gecirmek istiyorum o surekli bahaneler uyduruyor hava soguk yok sole yok bole:KK43:bide bana bi dadı muamelesi yapiyor cok bunaldim cocugun altini al cocuga yogurt yedir cocuga sunu yap bunu yap cpk bunalfim sinirlerime mukayet olamiyorum artik en ufak biseyde hemen sinirleniyorum buda yetmezmis gibo her hafta abisi bizde coluk cocuk bizdeler hizmet bekliyolar benden 9 yasinda bi kizi var dolabimi karistirir ne bulursa yer falan bi hafta es gecmezler her hafta cuamrtesi bizdeler onlerine bisey koymazsam esime sikayet ediyolar bi kere dayak yedim esimden onlarin yuzunden ben nereye kadar katlanicam bilmiyorum siz olsaniz napardiniz nr olur cvp verin bisey söyleyin cekemiyorum artik bosanmak rn iyi cozummu

Bana kalırsa eşin olan bu durumlardan bunalmış ve seni de ihmal ediyor. Üstüne varma. Onu kendi haline bırak. Ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Sen çocuklarına bak. Hareketlerinle eşine onu bırakabileceği hissettir. Korku olsun içinde. Ailesine de kötü davranma ama guler yüzde yapma. Eşin hal haretlerinden anlasın. Evlenmek ne kadar doğalsa bosanmakta dogal iyi düşün derim.

Sakin calisma calissanda parani eline alacak sana birsey kalmayacak...eger bosanmayi goze alabiyorsan bosan derim....ama hic kolay degil biliyorum...ben calisan bi kadinim parami bile istedigim gibi harcayamıyorum baska neler neler hala yuva mi yikmak istemiyorum ahh keske bu kadar aptal ve fedakar olmasak
Insan para, pul için yuvasını yıktı denilsin istemiyor..Seni çok iyi anladım.Çalışan olunca daha çok insanın gücüne gidiyor

Neden siz tek ödüyorsunuz borcu? abisi ne yapıyor? Babası? Hiç mi gelirleri yok neyle geçiniyorlar? Bir de utanmadan bana kredi mi çek diyor abi? Her hafta size gelip rızkınıza da ortak oluyorlarmış. Bulmuşlar enayiyi kusura bakmayın...
Her ailede böyle bir tane oluyor..Diğer aile üyeleri de sırtını bu kişiye yasliyor...öyle yaşayıp gidiyorlar..Alışıklarsa para istemeye utanmazlar. Hatta çok doğal ve olağan bir durum gibi gelebilir..Tecrübeyle sabit..

Insan para, pul için yuvasını yıktı denilsin istemiyor..Seni çok iyi anladım.Çalışan olunca daha çok insanın gücüne gidiyor
Kesinlikle haklısınız parayi gordun değiştin oluyor bide kimse dönüp bir kendine bakmiyor acaba bu duruma getircek ne yaptim diye ne kadar pislik insanlar var

Ayy pes dogrusu vallahi bune iyi dayanmissizin yerinizde olsam meydan okurum ya istedigimi yap yada ben yokum derim sen bana ev arkadasin mis hini davranamazsin derim ben hizmetcin değilim ki hizmetci bile olsan para vermesi lazim şuna bak

Herşeyi anlarım borcu harcı ödemek ailesini güç duruma düşürmek istemeyebilir ama aşerdiğin birşeyi almamak nedir bir geceliği çok görmek nedir birde abisinin yüzünden dayak...Allah eşinize size ve evladınız karşı vicdan merhamet versin çok dua edin benim duamda sizinle şuan yağmur yağıyor kabul olur inşallah çok güzel günleriniz olur rahata çıkarsınız.

Siz eşinizden değil ailesinden çekiyorsunuz ve bu sanırım ölünceye kadar devam edecek görünüyor
Eşiniz banane sizin borçlarınızdan diyemediği sürece kuru ekmeğe muhtaç olacaksınız ayrılık kaçınılmaz görünüyor
Bence bütün olanı bitini ailene şöyle onlarla bir çözüm bul seni ancak ailen korur

Son düzenleme:
X