- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
- Konu Sahibi helpless26
Açıkçası en korktuğum şey bu evliliğimin ömrünü etkileyecekler bende buna inanıyorum abartma diyor anlattığım kişiler ancak babası kira ödemesin diye 3+1 eve geçecek insan değilim ben yahut bu şekilde devam ederler de eşimde susarsa susacak daha fazla yutabilecek biri değilim eşimle sorun yokken onların yüzünden o noktaya gelmekten korkuyorum
Is yerinde hangi sorunlar vardi ki birakiyorsun? Is verenine gidip, tekrar çalismak istedigini söyleyebilirmisin?
Ve yazdigin seyler gayet ciddi seyler, basite alincak seyler degil. Sizin üzerinizden geçinmeye çalisan bir aile var, ve sesini çikarmayan bir es var. Mesela abisinin beyaz esya konusu açmasi mesela esinden dolayidir. Esin ona o gücü veriyor bir nevi. Esin kesin ve net olsa, hatta kizsa, abisi asla o soru sormaya yeltenemezdi bile.
Ve esin içinde zor. Sanirim evlenmeden önce ailesini baya yardim etmis. Ailesi esini sindirmis. Hali ile adamin özgüven sorunu var. Onun içinde hayir demek zor, ama mecbur buna. Ya esin sesini çikartacak, ya sizin evliligini bozulacak.