- 28 Haziran 2018
- 101
- 16
- 28
- 38
- Konu Sahibi Minikkalp34
-
Hiiii.Aha konu sahibi yakaladım 5.kişiyi!!!
Kocanıza müsvedde demiş
Özür dilemen gereken kişiArkadaslar elinizi vicdaniniza koyun cidden yeter. Aglattiniz ya. Susuyorum olmuyo cvp yaziyorum ne iatiyoaunuz ya. Sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum artik yazmayin. Gercekten cok.hakaret ettiniz. Ya ozur dileyin yada gercekten vericem savciliga. Herkese soylutorum. Benim.ozur dilemem gereken.biri varsa dilerim. Ama hakaret edenler hepsi ozur dilesin yoksa yarin vericem. Bu kadar da olmaz. Bosanmak.iatemiyorum.dedim.diye yazdiklariniza bakin
Konu sahibi, bana özel mesajlar atarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Ben size cevap bile vermiyorum. Muhatap olmuyorum sizinle. Site yöneticileri ve savcılık gerekeni yapacaktır. Bana özelden mesaj atmayınız!
Boşanıp boşanmamanız bizi ilgilendirmez. Çünkü sizi ve eşinizi, ailesini tanımıyoruz.Arkadaslar elinizi vicdaniniza koyun cidden yeter. Aglattiniz ya. Susuyorum olmuyo cvp yaziyorum ne iatiyoaunuz ya. Sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum artik yazmayin. Gercekten cok.hakaret ettiniz. Ya ozur dileyin yada gercekten vericem savciliga. Herkese soylutorum. Benim.ozur dilemem gereken.biri varsa dilerim. Ama hakaret edenler hepsi ozur dilesin yoksa yarin vericem. Bu kadar da olmaz. Bosanmak.iatemiyorum.dedim.diye yazdiklariniza bakin
Senin dilemen lazim hanim senin....yaptigin saygisizlik.esini tanimayiz etmeyiz.bir ton insana hakaret ettin ogretmene iftira attin. Onun gunahi ne olacak.herseye hamdolsun demeyi biliyorsunda bizim gunahimiza girerkenn vay efendim hakkimi gelal etmiyorum.sadece senmi savciliga gideceksin.senmi sadece alkillism zekisin. Sen hepimizin zekasina ailesine laf ettin bizde resimleri cektik. Sen ozurdileyecekain bu konu kapanacakArkadaslar elinizi vicdaniniza koyun cidden yeter. Aglattiniz ya. Susuyorum olmuyo cvp yaziyorum ne iatiyoaunuz ya. Sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum artik yazmayin. Gercekten cok.hakaret ettiniz. Ya ozur dileyin yada gercekten vericem savciliga. Herkese soylutorum. Benim.ozur dilemem gereken.biri varsa dilerim. Ama hakaret edenler hepsi ozur dilesin yoksa yarin vericem. Bu kadar da olmaz. Bosanmak.iatemiyorum.dedim.diye yazdiklariniza bakin
Peki bana hakaret edenler de benden dileyecek mi arkadasim?Özür dilemen gereken kişilacasadepapel
Anlamadim ne tehditi ve hakaret cikmadi agzimdan. Sbaahtan.beri siz ediyorsunuz bu yuzden.icim.rahatBoşanıp boşanmamanız bizi ilgilendirmez. Çünkü sizi ve eşinizi, ailesini tanımıyoruz.
Tanımadığınız insanlara hakaret ve tehdit ederseniz komik duruma düşersiniz.
Size sorun çıkaran kişileri mahkemeye verin ki yuvanız kurtulsun.
Yoksa ağlaya ağlaya boşanmak zorunda kalacağınız gayet açık.
burda bahsettiginiz eşinizi mi seviyorsunuz?Defalarca soyledim. Aramizda olanlari ablana anlatma dedim ama yok. Kac kez yakaladim whatsaptan ablasina benim dedikodumu yapmis. Neler yazmis. Hazmedemiyorum. Bende istemiyorum bu adami. Ama onlari sevindirmek.istemiyorum.
Ben kimseye hakaret etmedim. Siz ettiniz. Ozur dilemek.iatemiyorsaniz hic sorun.degil. herkesin elimde var goruntu. Herkes gider savciliga. Problem yok.Senin dilemen lazim hanim senin....yaptigin saygisizlik.esini tanimayiz etmeyiz.bir ton insana hakaret ettin ogretmene iftira attin. Onun gunahi ne olacak.herseye hamdolsun demeyi biliyorsunda bizim gunahimiza girerkenn vay efendim hakkimi gelal etmiyorum.sadece senmi savciliga gideceksin.senmi sadece alkillism zekisin. Sen hepimizin zekasina ailesine laf ettin bizde resimleri cektik. Sen ozurdileyecekain bu konu kapanacak
Peki bana hakaret edenler de benden dileyecek mi arkadasim?
Ben.dilerim ama sizin.soylediklerinizi hakettim m i sence ben. Tum.konuyu bastan.asagi okuyun bakalim. Sizlerde benden tum.hakaret edenler ozur dilesin. Ben de dilerim sorun.degil. 4 kisi burada catir catir hakaret etti. Ayip degil mi
Ayneeeen oyle gidelim sorun yok. Bende simdi kazene yazdiklarin hepsini atiyorum belgeledimBen kimseye hakaret etmedim. Siz ettiniz. Ozur dilemek.iatemiyorsaniz hic sorun.degil. herkesin elimde var goruntu. Herkes gider savciliga. Problem yok.
Anlamadim ne tehditi ve hakaret cikmadi agzimdan. Sbaahtan.beri siz ediyorsunuz bu yuzden.icim.rahat
Evet gercekten kalas. Hayatimda hic bu kadar kalasini gormedim. Kendi kendime cocuk yapayim da ona adayayim kendimi diyorum. Buraya da onun icin uye oldum ornegin bu aksam iliski olmasi gerekiyor aslinda. Yunurtlama testime gore. Ve sabah test fotograflarini attim ona. Aksam olmasj gerekiyo falan dedim. Aksam ben yatiyorum dedi gitti yatti 10 da. Bu kadar okuz yani. Ayda 1 kez olan birsey bu. O konuda bile yalnizim anlayacagim
Msj yazmis cunku. Ama gercekten cikiyorum.rtik. site yonetimine yazdim. Bir suru hakaret edildi. Hepside duruyor. Iyi niyetle ozur dileyin.dedim. tamam dilemiyorlarsa vericem.savciliga.sen kadına neden dost hayatı yaşıyorsun diye iftira attın bunu cevabını bir ver .
Pardon da nasıl etmedin? Evli barklı kadına önce dost hayatı yaşıyosun dedin. Sonra iftira attın bana mesaj yazma millete attığın mesajları gördük fln dedin?Ben kimseye hakaret etmedim. Siz ettiniz. Ozur dilemek.iatemiyorsaniz hic sorun.degil. herkesin elimde var goruntu. Herkes gider savciliga. Problem yok.
Valla onu bilemem hakaret eden varsa dilemeli ben görmedim tek tek de okyamam şimdi. Ama kadıncağız ısrarla ben evliyim özel mesaj atmadım karıştırıyosun dediği halde, senin dost hayatı yaşadığını iddia ettiğini, kendi özelin için benim meşru evliliğim sen evli bile değilsin diyerek zan altında bıraktığını okudum.Peki bana hakaret edenler de benden dileyecek mi arkadasim?
Ben.dilerim ama sizin.soylediklerinizi hakettim m i sence ben. Tum.konuyu bastan.asagi okuyun bakalim. Sizlerde benden tum.hakaret edenler ozur dilesin. Ben de dilerim sorun.degil. 4 kisi burada catir catir hakaret etti. Ayip degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?