- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi Minikkalp34
-
Doğru. Gerçeklerle yüzleşemiyor. Ama bu nedir ya, bana ne iftiralar attı! Mesajları verdim avukat olan kızkardeşime, o gereğini yapar zaten. Aldığım tazminatla da Kızılay’da döner tezgâhı kurar, dağıtırım artık.onun derdi sen eski mesajını paylaştın ya kocanın ne halt olduğu ortaya çıktı ona sinirleniyor kuzum
O zaman hepsini oku. Edilen hakaretleri gor. Neyse onemli degil bu saatten sonra zatenValla onu bilemem hakaret eden varsa dilemeli ben görmedim tek tek de okyamam şimdi. Ama kadıncağız ısrarla ben evliyim özel mesaj atmadım karıştırıyosun dediği halde, senin dost hayatı yaşadığını iddia ettiğini, kendi özelin için benim meşru evliliğim sen evli bile değilsin diyerek zan altında bıraktığını okudum.
Msj yazmis cunku. Ama gercekten cikiyorum.rtik. site yonetimine yazdim. Bir suru hakaret edildi. Hepside duruyor. Iyi niyetle ozur dileyin.dedim. tamam dilemiyorlarsa vericem.savciliga.
Yahu vereceği felan yok anca kuru sıkı.Ayneeeen oyle gidelim sorun yok. Bende simdi kazene yazdiklarin hepsini atiyorum belgeledim
Bekliyorum muhakkak. Benimde dayim avukat. Bende ona vereyim msjlari sen4 kiaiden alir sana veririm artik tazminatiDoğru. Gerçeklerle yüzleşemiyor. Ama bu nedir ya, bana ne iftiralar attı! Mesajları verdim avukat olan kızkardeşime, o gereğini yapar zaten. Aldığım tazminatla da Kızılay’da döner tezgâhı kurar, dağıtırım artık.
Kiz Allah canini almasin gece gece ne guldum. Valalhi he mahkemede tum gorumcelere esin ailesine sittinsene dedikodu malzemesi cikti. Birde eve kagit geliyormus. Gorumcelerle alakali actigi konuda yazarsa eger o kagitta vay banaa vaylarr banaaaaYahu vereceği felan yok anca kuru sıkı.
Neyi verecek
Kocasına beş para etmez dedikleri için mi:))
Hakediyorsun dedikleri icin mi :))
Kocasinin vermesi lazım hem
Sorun şu ki burayı nasıl okutacak hala cevap alamadım :))
Gorumcelere sittin senelik dedikodu malzemesi var burada gtbrbebc
Kazen e yazdim bakilacak herhalde. Zaten site tmamini veriyormus. Talep ettim. Herkesin yazdigi yorum.cikacak. hak yerini bulurnereye yazmış mesajı iftira atıyorsanız kanıtlarını sunmak zorundasınız hiç mi allahtan kul hakkından korkmuyorsun
Doğru. Gerçeklerle yüzleşemiyor. Ama bu nedir ya, bana ne iftiralar attı! Mesajları verdim avukat olan kızkardeşime, o gereğini yapar zaten. Aldığım tazminatla da Kızılay’da döner tezgâhı kurar, dağıtırım artık.
Insallah sen boyle bi adama denk gelirsen bosanirsjn o zaman ne diyim. Cok basit konusuyosunuz. Bir cok.insandan hamdolsun iyi yonleri var. Beni uzen yonleri de var. Ben bunlar konusunda yardim istedim. Ama sizin zihniyetten degil.
Hayda bedduaya ne gerek var pardon sizde kaos kavga seviyorsunuz sanırım
Canim. Sen boyle bir adama.denk gelirsen bosanirsin.o zaman dedim. Turkce biliyorsan okumussundur. Bu beddua degil. Sen soyledin bunu. Bende sen in basina gelirse sen oyle yaparsin.dedim. okudugunu anlayamiyorsan sacma.sapan.vaktimi alma.
Bu yorumu benim yorumuma yapmadınız başka bir üyeye yaptınız ben rahatsız oldum cevap verdim okumayı kimin bilmediği ortada ayrıca sizin için 5kuruş harcamaktan kaçınan aylardır bir tatlı söz söylemeyen kocanızı bu kadar da savunmayın durum ortada
Canim ben sikintimi soyledim. Anlamadim senin problemin nedir. Psikolojin.yerinde degil.belli ki. Benim.esim.4 4 luk degil. Allaha sukur burda okuduklarimin yuzde 80 inden iyi. Ama yuzde yirmiye care ariyorum. Seni neden ilgilendirdi bu kadar onu anlamadim. Esim benim.esim. elbette sikayetimde var iyi huylari da. Sana ne bundan
Buraya konu açtığın için ilgilendiriyor ama sen doğrulardan çok rahatsız oldun anlaşılan psikoloji konusuna girmiyorum bile
Ya tamam sen cok mutlusun. Cok iyisin. Bana yazmasan olur mu artik. Hamdolsun. Eaimin kiymetini anladim. Hepsi gecer. allah sizin gibi cirkef etmesin kimseyi. Karakter onemli
Kimseye hakaret etmedim diyen kişinin sözleri bunlarBen kimseye hakaret etmedim. Siz ettiniz. Ozur dilemek.iatemiyorsaniz hic sorun.degil. herkesin elimde var goruntu. Herkes gider savciliga. Problem yok.
Kizlar savciliga vermeyen.sziin.gibi olaun. Hakaretlerinizin bedelini odeyin ins. Ozur dileyen olursa onu vermiycem. Dilemeyenlerle.gorusuruz
Eşiniz ve görümceler bu konudan haberdar olacak dava sayesinde.Bekliyorum muhakkak. Benimde dayim avukat. Bende ona vereyim msjlari sen4 kiaiden alir sana veririm artik tazminatiya cidden iyi niyetle ozur dileyin benimde dilemem gereken.biri varsa dileyeyim.dedim ama ayni sekilde devam.ediyorsunuz. savciliga vermeyen ne olaun ya. Su dakikadan sonra.
Kizlar savciliga vermeyen.sziin.gibi olaun. Hakaretlerinizin bedelini odeyin ins. Ozur dileyen olursa onu vermiycem. ] kaç yaşındasın sen ya?
Bari mahkemede gorumcelerine dön deki sizin icin katlaniyorim bu hakaretlere. Sizi savundum esimi savundum de. Ama gervinilk mesajlarin gosterilicek sikinti ordaRahatsiz olanlar.savciliga versin bekliyorum. Ben muhakkak vericem cunku
Canim dava olmuyor bu ben sana anlatayim belli ki bilmiyorsun. Sikayetci olabiliyorsun. Hakaret yoksa takipsiz kaliyor. Sizin yaptiginiz gibi hakaret varsa kamu davasi. O da esimle.gorumcelerle alakali zaten degil. Guldurme lutfen artik ogg geldiEşiniz ve görümceler bu konudan haberdar olacak dava sayesinde.
Artık size boşanmış gözüyle bakabiliriz.
Keşke sadece bosanmayla bitse.:)Eşiniz ve görümceler bu konudan haberdar olacak dava sayesinde.
Artık size boşanmış gözüyle bakabiliriz.
Peki eşinize ve görümcelerinize nasıl açıklayacaksınız burada yazdıklarınızı, kocanıza öküz, kalas dediğinizi?Rahatsiz olanlar.savciliga versin bekliyorum. Ben muhakkak vericem cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?