Esimin Ailesi Yine Günümüzü Maffeti.

Canım brnim sakin ol üzme kendini bu kadar çok bak bir evladın var onun için güçlü ol .
Öfkeyle Kalkıp zararla da oturmamak gerekiyor çünkü zaten malum yuva kolay kurulmuyor. Ama ben olsam bir sure surat asar özür dileyince de konulurdun
benm eşim burnundan kıl aldırmaz.
konuşmasan konuşmaz.. özür bile dilemez o kadar gamsız bir insan.

anladığım kadarıyla bir mesleğiniz var. neden hala duruyorsunuz orda? yani gerçek anlamda ayrılma niyetiniz yoksa bile adamın gözünü bi güzel korkutun. size bir daha aileni ara dediğinde onun ailesini arayıp herşeyi anlatın. sonra da ya evden ayrılın ya da bir güzel postalayın beyefendiyi evden. o kadar alışmış ki her seferinde ailenizi de işin içine katıp en sonunda hiç bişey yapmamanıza artık çocuk oyuncağı geliyor ona. bir sefer de onun ailesini işin içine katıp olayları iyice büyütün de anlasın aile nasıl işin içine katılırmış. bir de kuzum Allah aşkına neden bu adam her dediğinde ailenizi arıyorsunuz? yazık değil mi her seferinde üzülüyordur o insanlar
ailemi aramam 2. sefer oldu..
dayanamadm esra hanım.. cocugum cok aglıyordu susmuyordu
ben epilepsi hastasıyım nöbetim tuttu.. yavrumla kaldım. öylece sus dedikce susmadı.. yoksa ararmıydım
anneciğim kahroldu :KK43: evet mesleğim var ama memur değilim esra hanım
asgari ücret alıyorum bakıcı parası veriyorum bir yandan
ailemin kapısına gitsem sıkıntılı insanlar. cok derin mevzular var bana dirlik vermezler inanın..
elim kolum bağlı zaten bu olayda yaka paça dışarı attım gece 12 de geri geldi.
bana göz dağı vererek beni sindirmeye çalışıyor
yavrum o kadar korktu ki bütün gece elimi bırakmadı uykusnda bile bana sarılarak titriyordu :KK43: aklıma geldikçe cinnet geçirecek gibi oluyorum :KK43: ben yazık değil mi bu cocuga dedğim de cocugumuzu o hale ben getirmişim.

cünkü ayaklarımın üzerinde duracak kadar para kazanmıyorum burada işimin garantisi yok yavrm daha çok küçük.
ailem boşanmamı istemiyor boşansam rahat vermezler.
eşim bu konular haric evine cocuguna düşkün sorumlulklarını bilen bir eş her yönü ile düşünmeye çalışıyorum

o zaman susacaksınız. çünkü eşine hakaretler yağdıran, çocuğunu korkutan-üzen, boşanmakla tehdit edip bir anneyi durduk yere üzen birisi her yönüyle kötüdür. kötü bir eş, kötü bir baba ve senin annene yaptıklarından dolayı kötü bir evlat!

ama durumlar müsait değilse yapacak bir şey yok. tartışmayı bu raddeye getirmeyin. susun gitsin.

o zaman susacaksınız. çünkü eşine hakaretler yağdıran, çocuğunu korkutan-üzen, boşanmakla tehdit edip bir anneyi durduk yere üzen birisi her yönüyle kötüdür. kötü bir eş, kötü bir baba ve senin annene yaptıklarından dolayı kötü bir evlat!

ama durumlar müsait değilse yapacak bir şey yok. tartışmayı bu raddeye getirmeyin. susun gitsin.
peki her zaman susmayla olur mu :KK43: birde benim anlamadğım beni düşündüren
neden kendi ailesinde aramıyor bu adam ?

siz nie anneninizi üzüyorsunuz ki o ailesini üzmesin siz üzün çok iyi demişsiniz tehdit nedir boşanmak istiyorsan boşan...
birdaha böyle birşey yaparsa yemin ettim evladımın üzeirine gerekirse sıgınma evine bile giderm ailem dirlik vermesse ama yinede boyun bükmeyecem arayacağım anasını babasını.. beni tehtit edip yıldırmayı sindirmeyi alışkanlık haline getirdi..

adınıza çok üzüldüm bende zamanında az çok benzer şeyler yaşadım konularımda da var...
pire için yorgan yakılmaz ama pirelerin canını almanın vakti zamanı geçmiyor mu..
anlamadığım neden siz annenizi arıyorsunuz madem istemiyor kendisi alsın ya da niyet boşanmak götürsün babanın evine bıraksın ayağa çağırmak nedir, çağırmak bitirmek anlamaında değildir gelin konuşun orta yolu bulun demektir.
Böyle yatak ayırdı ise ara ailesini gelsinler konuşssunlar çocukları ile sizin ile evlendiğini artık iki tarafında kabullenmesi lazım! Ayrıca sakın ola evinizi terketmeyin canınıza tak der ise onu kovalayın evden düzeni bozulan siz olmayın asla!

ailemi aramam 2. sefer oldu..
dayanamadm esra hanım.. cocugum cok aglıyordu susmuyordu
ben epilepsi hastasıyım nöbetim tuttu.. yavrumla kaldım. öylece sus dedikce susmadı.. yoksa ararmıydım
anneciğim kahroldu :KK43: evet mesleğim var ama memur değilim esra hanım
asgari ücret alıyorum bakıcı parası veriyorum bir yandan
ailemin kapısına gitsem sıkıntılı insanlar. cok derin mevzular var bana dirlik vermezler inanın..
elim kolum bağlı zaten bu olayda yaka paça dışarı attım gece 12 de geri geldi.
bana göz dağı vererek beni sindirmeye çalışıyor
yavrum o kadar korktu ki bütün gece elimi bırakmadı uykusnda bile bana sarılarak titriyordu :KK43: aklıma geldikçe cinnet geçirecek gibi oluyorum :KK43: ben yazık değil mi bu cocuga dedğim de cocugumuzu o hale ben getirmişim.

anneniz arkanızda durur mu peki? eğer ona güveniyorsanız annenizle konuşun anne benim niyetim ayrılmak değil sadece bir ders vermek istiyorum deyin. gerekirse diğer aile üyelerinin bu durumdan haberi olmasın siz bikaç günlüğüne çocuğunuzla babanızın evine gitmiş olun hani. hastalığınız için de çok üzüldüm inşallah şifasını bulursunuz.

ya da kayınvalideniz anlayışlıysa, "benim paşa oğluşum en iyisiniz bilir" kafasında biri değilse kayınvalidenize gidin durumu anlatın ve orda kalın.

en olmadı adamı gönderin evden kilitleri de değişin. o noktada paşa bey illaki ailesine durumu anlatmak zorunda kalacak.

evladınız için de üzülmeyin onu o hale getiren siz değil anlayış yoksunu babası oluyor.

bir de lütfen bir sonraki durumda sadece kendi ailenizi aramayın. ya ikisini de arayın ya da sadece onun ailesini arayın.

birdaha böyle birşey yaparsa yemin ettim evladımın üzeirine gerekirse sıgınma evine bile giderm ailem dirlik vermesse ama yinede boyun bükmeyecem arayacağım anasını babasını.. beni tehtit edip yıldırmayı sindirmeyi alışkanlık haline getirdi..
size amacı göz dağı vermek , böyle bişey yaşarsanız sakın ola evi terketmeyin arayın anasını babasını sizin anannızı babanızı ortalığı ayağa kaldırmak neymiş görsün.

size amacı göz dağı vermek , böyle bişey yaşarsanız sakın ola evi terketmeyin arayın anasını babasını sizin anannızı babanızı ortalığı ayağa kaldırmak neymiş görsün.
öyle yapacağım.. bu olayı bana 2 kere yaşattı 3. kez yaşatmasına izin vermeyceğim herşeyi göze aldm ne olursa olsun
birde burnundan kıl aldırmıyor beyimiz.

anneniz arkanızda durur mu peki? eğer ona güveniyorsanız annenizle konuşun anne benim niyetim ayrılmak değil sadece bir ders vermek istiyorum deyin. gerekirse diğer aile üyelerinin bu durumdan haberi olmasın siz bikaç günlüğüne çocuğunuzla babanızın evine gitmiş olun hani. hastalığınız için de çok üzüldüm inşallah şifasını bulursunuz.

ya da kayınvalideniz anlayışlıysa, "benim paşa oğluşum en iyisiniz bilir" kafasında biri değilse kayınvalidenize gidin durumu anlatın ve orda kalın.

en olmadı adamı gönderin evden kilitleri de değişin. o noktada paşa bey illaki ailesine durumu anlatmak zorunda kalacak.

evladınız için de üzülmeyin onu o hale getiren siz değil anlayış yoksunu babası oluyor.

bir de lütfen bir sonraki durumda sadece kendi ailenizi aramayın. ya ikisini de arayın ya da sadece onun ailesini arayın.
gerçekten aynı kafadayız tam anlamı ile böyle yapın ama şuanki durumunuzda ne yapılabilir ona da çare bulmak lazım.
ama küslüğü kesinlikle sürdür.

adınıza çok üzüldüm bende zamanında az çok benzer şeyler yaşadım konularımda da var...
pire için yorgan yakılmaz ama pirelerin canını almanın vakti zamanı geçmiyor mu..
anlamadığım neden siz annenizi arıyorsunuz madem istemiyor kendisi alsın ya da niyet boşanmak götürsün babanın evine bıraksın ayağa çağırmak nedir, çağırmak bitirmek anlamaında değildir gelin konuşun orta yolu bulun demektir.
Böyle yatak ayırdı ise ara ailesini gelsinler konuşssunlar çocukları ile sizin ile evlendiğini artık iki tarafında kabullenmesi lazım! Ayrıca sakın ola evinizi terketmeyin canınıza tak der ise onu kovalayın evden düzeni bozulan siz olmayın asla!
onu yapmam işte gitmesi gereken birisi varsa oda kendisi
ona da söyledim eğer bir daha bana bunu yaşatırsan
aileni arayacağım pılını pırtını toplayıp götürsünler seni diye..' tek kelime edemedi..
onun harici beni düşündüren ve durduran normalde iyi ve örnek gösterilecek bir eş olması :KK43:

gerçekten aynı kafadayız tam anlamı ile böyle yapın ama şuanki durumunuzda ne yapılabilir ona da çare bulmak lazım.

ah bu erkekler... işlerine gelince dünya iyisi, düşünceli. işlerine gelmeyince öküzün önde gideni. beyefendinin kendi ailesini karıştırmaya bi tarafı yememiş de kızın ailesini sokuyor işin içine

şu an ki durum için bana bir yol gösterin ne olur :KK43: ailemin evine bir süre gitmek istemiyorum çünkü babam zaten yaşlı. kalbi var adamın..
babamın zaten haberi yok.
sadece annem geldi o yüzden ailemin evine gidemem kahrolurlar :KK43: ama ders vermek istiyorum bir yandan içim içimi kemiriyor.

ah bu erkekler... işlerine gelince dünya iyisi, düşünceli. işlerine gelmeyince öküzün önde gideni. beyefendinin kendi ailesini karıştırmaya bi tarafı yememiş de kızın ailesini sokuyor işin içine
evet yemiyor çünkü biliyor ki kendi anasını babasını arasa iş ciddiye binecek olaylar iyice büyüyecek
sizce sadece konuşmayarak ders verilebilir mi böyle bir insana benm başka ne yapmam lazım
ona öyle bir ders vermeliyim ki bir daha beni tehtit etmek bir yana agzına bile almamalı

onu yapmam işte gitmesi gereken birisi varsa oda kendisi
ona da söyledim eğer bir daha bana bunu yaşatırsan
aileni arayacağım pılını pırtını toplayıp götürsünler seni diye..' tek kelime edemedi..
onun harici beni düşündüren ve durduran normalde iyi ve örnek gösterilecek bir eş olması :KK43:

böyle demişsiniz güzel ama unutmayın bundan sonraki tartışmadaki tavrınız evliliğinizin nasıl devam edeceğini belirler. eğer böyle dediğiniz halde yine sadece kendi ailenizi ararsanız veya susup oturursanız adam sizi oyuncağı yapar. ona göre adım atın lütfen.

evet yemiyor çünkü biliyor ki kendi anasını babasını arasa iş ciddiye binecek olaylar iyice büyüyecek
sizce sadece konuşmayarak ders verilebilir mi böyle bir insana benm başka ne yapmam lazım
ona öyle bir ders vermeliyim ki bir daha beni tehtit etmek bir yana agzına bile almamalı

hayır işte konuşmayı geçmiş sizin. işleri ciddiye bindirin diyoruz. onun bi tarafı yemiyorsa kendi ailesini çağırmaya siz çağırın ve işleri büyütün.

X