Eşimin ailesi ve eşim

Doğru dürst yemek yiyemiyorum sadece bir öğün oda akşam ondada bir kase çorba içip doyuyorum hemen. Kayınvalide desem ne olucak kötü olucam ben aile arasına girmek istemiyorum alıcam eşimi çıkıcam dışarı adam akıllı konuşucam ben hayatımı ve hayallerimi ve ailemi arkada bırakıp geldim sana ama sen bunun farkında benim yaşadıklarımın duygularımın ve devamınıda getiricem

7 ay oldu hemen pes etmek istemiyorum aslında birazda o var. Baktım bir yıl oldu düzelmedi mi boşarım o zaman büyük ihtimalle
yine sabirliymissin. ben 5 ayda ayrildim. attim yuzugu falan. inan bi rahatlama geliyo kus gibi hafifliyosun. bu arada kactiysan dugunun falan olmadiysa kimse bilmiyorsa evli oldugunu , bosaninca da kimsenin bilmesi gerekmiyor. bunu biliyosun demi? yani etraftaki insanlar es dost dedikleriniz, komsular falan... yasin kucuk kimsenin de bilmesi gerekmiyor.

Sorun esinin ailesinde değil esinde. Herkes ister havadan para gelsim, ev isleri yapan biri olsun evelnsende el kizisin kaynananda sonuna kadar kullaniyor. Esin degimez gibi geliyor bana. Ya ailesindensaglam bi tokat yiyecek aa beni kullaniyormus gozum acildi diyecek ya da sen esinin borclari bitene kadar ayri ev fikrinin pozitif taraflarini sürekli esine anlatip kafasina gireceksin. Kaynanan esinin aklina girmeye baslamis, hareketleri kabalasmis esinin. Zor bi durum

ha bi de 1 sene beklicem diyon da ya hamile kalirsan? bak beklemene gerek yok

gercekten umurlarinda bile olmadiinin farkindasin. az once bi konu vardi yeni nesil evliliklerle alakali. orda bu konuya kacmakla alakali seyler yazmistim. kp kv emek harcamiyosa rahat rahat kiyarlar o kiza. sana da kiyiyolar. yazik yapma kendine.
Arkadaşlarımda aynılarını söylüyor annen baban sahip çıkmazlarsa gel benimle kalırsın beraber yaşarız diyorlar kafam karıştı psikolojim bozuldu iyice

Çok zor hemde ne yapacağımı şaşırdım bende ayrı pozitif yanlarını söylüyorum zaten eşime bir kaç abla var iş yerinde çalışan onlarda dediler ayrı eve çıkın rahat edersiniz evliliğinizi yaşayın diye bakalım ne olacak

Bide soyle bisey var. Esin ailesini evliligine sokuyorsa senin ailende girsin. Baban, abin annen iste kim varsa ciddi ciddi konussun ayri eve cikin diye

Eş dost tam bilmiyor bilsede umrumda değil kimse düğün olmadı ilk baharda düşünüyor eşim ama ben istemiyorum düğün yapana kadar ayrı eve çıkalım diyorum

anladım en azından bir süre şans vermek istiyorsun.

erkekler bir kerede değişmiyor ne yazık ki, sürekli telkinde bulunman gerekiyor. benim eşim 30 yaşında olmasına rağmen bir senede bazı şeyleri değiştiremedim iş ne zamanki benim kafamın tası attı ciddi ciddi boşanabileceğimi anladı o zaman kendini değiştirmeye başladı.telkin ve kaybetme korkusu etkiliyor onları.

evlilikte ilk bir sene çok kritik zaten sizinki daha bir kritik hal almış. sizin artık bir aile olduğunuzu kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız gerektiğini önceliğin kendi hayatınızın olduğunu hatırlat.

ama lütfen sağlığına dikkat et yemene içmene dikkat et. hiçbir şey senin hayatından daha önemli değil ki yeteri kadar fedakarlık yapmaktasın zaten bir de sağlığını kurban etme.

Yanlış anlamasından korkuyorum bide bu sefer ailemi istemiyor muhabbeti olsun istemiyorum konuşuvam adam akıllı baktım olmuyor yapıcak bişey yok artık

Eş dost tam bilmiyor bilsede umrumda değil kimse düğün olmadı ilk baharda düşünüyor eşim ama ben istemiyorum düğün yapana kadar ayrı eve çıkalım diyorum
allah bilir kac bahar sonraya kalir.. senin istedigin ayri eve cikma mevzusu da mumkun gorunmuyo zaten. sen birilerine sans vereceksin ama zamanin senden goturduklerini dusunmuyorsun. kendine saygisi olmaya kimse saygi gostermez. kv buna guzel bi ornek. aklini kullan

Reactions: anu
Bakalım zaten çok sabredemem bu gidişle

saat kac olmus bu yasta evlenenler asiri ve gereksiz kiskanc olur. kocanin uykusu mu agir?

Aile rızası olmadan yapılan evliliklerin sonu hep hüsran oluyor. Sonra dert yandiklarinda "üzülmüyorum size çekin. " derdim. Sonra şöyle bir düşündüm de kaderde yazdiysa karşı taraf ne yapsın? Yaşına veriyorum.
Şimdi ayrı ev düşünüyorsunuz. Fakat belirtmek isterim ki bu bir hayal. Böyle bir ailenin içinde ayrı bir ev anca hayal olur.
Kocaninizin değişip değişmediğini görmek istiyorsunuz bu mümkün değil. Herifin yapısı belli aile yapısı belli. Bu temelden gelen birşey neyin degismesi yavrum bu ?
Şimdi kocanizi karşınıza alıp herşeyi anlatırken adam belki söylediklerinden "Şimdi bu bosanir, ayrılır bunu hamile birakmam lazim." der. Bi' bakmışsin hamile kalmışsin.
Aile, anne kuzusu bir erkek tek başına yuva mi geçindirecek sanıyorsunuz?
Adamin sizi sevdiğine hala emin misiniz ? Annesinin doldurusuna gelip sizi eve kapatan bir adamdan yuva, gelecek bekliyorsunuz yani öyle mi ?
Bu gidişle bırak kilo vermeyi hastalık hastası olup hastane köşelerinde sürünürsünüz! Ailenizin varlığına sukredin, onlar olmasaydı yapacağınız hiç bir şey yoktu. Evlatsin size gerekeni yapacaklardir.
Aksi takdirde "Bakalim, zaman geçsin, konuscam" diye diye zamana yazık etmiş olursunuz. Bi' bakmışsiniz haliniz içler acısı.
Zaman kaybetmeden böyle yaratıklarin içinden kurtulun.

Gece gece sinirim attı allah'im sabır..... sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…