Oğlan vermişler neredeyse üstüne para verecekmissiniz peki neden erkek kitliği mi vardı, size saygı duymuyolar çünkü bir ağırlığınız hiç olmamis
bence zamanla ve çocuk olunca eşiniz bu duruma alışır. yapacak fazla bir şey yok. anlattığınız karşınızdaki insanın anladığı kadar. onlar eşinizi üzdüklerinin farkında değiller ve olacaklarını da sanmıyorum. durumu böyle kabullenmek gerekiyor. eşinizle vakit buldukça tatil yapın. kafa dağıtın. en azından ruh halini değiştirecek şeyler planlayın morali bozuk olduğunda. ben çocuktan sonra onları düşünmeye fırsat kalmayacağını hissediyorum malum duygusal bir adammış.
Kayinpedere sinir oldum. Esyalarinizin 2. el olmasi zoruna gidiyorsa kendisi sifir esyayla degistirseymis. Akil vermeye gelince bol keseden atmayi iyi biliyor millet.
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki..Tek fark benimki takmıyor ailesini nadiren uzulur bir de babası cok iyi.
ne güzel yapmışsınız, düğün zamanı hep mütevazi kararlar vermişsiniz ve eşinizin kalbini kazanmışsınız,
tebrik ederim gerçekten.
ama bence çok da vicdan yapmayın, bu şekilde devam edin, eşiniz ailesi ile istediği sıklıkta görüşsün, belki siz de bayramlarda, düğünlerde vs önemli günlerde görüşebilirsiniz, ama fazlasına gerek yok, hiç zorlamayın kendinizi.
Bence esın knusunda sanslısın nıraz anlayıs gster ustune gtme onu uzme kaynımdı grumcemfı vıdı vıdı yapma canım bırdesen uzme mahcubumdemesı bılebuyuk olgnlk yapmacıkda olsaıyı gevınmeye bak
Bak canım mutlu olabilmen için bilmem kaç yıl önce olan düğün takı kıl tüy meselelerini once kafada bi bitir .
Eğer o dönemde yapılan olayları takacak olursak oooooo bizim ne erkek ne de kız tarafından anne babalar da dahil kimseyle selam bile vermememiz lazım.
Olmus bitmiş ya bırakın artik şu düğün takı vs bilmem neleri .
Eşinizle mutlu olun gerisini boşverin .
Herkese iyi günler,
Dün başka bir konu ile ilgili fikirlerinizi istemistim ve orada bu konuyu da yazmak zorunda kalmistim. O konu ile ilgili yardimlariniz sayesinde kararimi aldim tekrar teşekkür ederim. Eşimin ailesi ile ilgili konu acmak istemiyordum ama dun bazi seyler oldu ve benim tekrar sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Eşimin ailesi her konuda beni yok sayiyor. Bana hic bir sey danismadan karar aliyorlar ve bana sadece kararlarini soyluyorlar. Mart ayina kadar bunlari sorun etmedim cunku art niyet aramadim bir de su var ki insanlari oldugu gibi kabul ederim. Birine bir kotuluk yapmadiysam benimle ne derdi olabilir diye dusunurum bir art niyet aramam. Ama artik oyle düşünmüyorum ve esimin ailesi ile ilgili yasadigim sorunlara ben neden olmusum bunu dun farkettim. Artik onlarla gorusmuyorum zaten.
Bu defa sizlerden yardim istedigim konu esim icin. Esim dun cok uzgundu. Ailesinin bizi zora soktugu cok sey oldu ve her defasinda esim ailem ne yapayım dedi. Mesafeli oldu o yasanlardan sonra ama birsey isterlerse de yok demedi.
Nikahimiz once oldu dugun olacakti kisa bir sure sonra ama ertelediler. Maddi yapmak istedikleri seyler oldugunu soylediler. Cok kez boyle bir beklentim olmadigini soyledim ama olmadi. Dugun zamani geldiginde salon parasi odeyemem dedi kayinbabam, taki takmadi, gelinligimi almadi. Bunlar sorun mu benim icin degildi cunku zaten bunlarin hepsini biz yapacaktik ama onlar israr etti biz yapacağız diye ve o gun gelince para yok dedi. Sorun bizi bir anda ve dugunumu erteleterek boyle bir durumu sokmasi.
Gorumcem de ayni seyi yapti. Taki vs. Ben taki hediye hic istemedim. Cok sukur calisiyoruz aliriz oderiz dedim. Esimi seviyorum tek istedigim onunla yuvamizin olmasiydi. Ve bu yuva bizim oldugu icin herseyi biz yapardık.
Salonu pahali tuttunuz, gelinlik pahali vs konusuldu. Kayinbabam evime geldi bunlar ne eski eşyalar dedi ( esyalarim 2. El) Yavas yavas herseyi aliriz istedigimiz gibi diye dusunduk once 2. El aldik bu yuzden. Ben kullanmadigim esyalari size gondereyim dedi.
Kayinbrederim gorumceme surekli sakin cocuk yapmasinlar dedi ve bunu bana heo gorumcem soyledi. Kaldi ki zaten maddi olarak toparlanmadan boyle bir fikrimiz yoktu. Ama en son dedim ki bir daha abin sana bunu derse cunku bana demiyor ona dermisin dedim buna biz karar veririz.Benim ozel hayatima karismasin.
Gorumcem ve cocuklari geldiğinde cok zahmetli ve dikkatsizlerdi bunu da ne esime ne onlara soylemedim bir kere uyardim gorumcem suratini asti.
Aile ici tartisma oldu ses yukselerek konusacaksaniz ben bu ortamda olmak istemiyorum dedim gorumcem zaten bu kadin kardesimin evime gelmesini istemiyor dedi.
Daha bir cok sey. Ben artik mart ayindan itibaren gorusmuyorum zaten. Esim haftada bir gidiyor kisa sure geliyor.
Dun esim agladi. Aileme ve bana mahcup oldugunu ailesinin nasil oldugunu bildigini ama annesi olmadigi icin ne olursa olsun birtek onlarin kaldigini silip atamadigini soyledi. Bu arada esim karimla boyle konusanazsin vs dedi ablasina babasina da salonu biz tutup oduyoruz tek yapacağın dugune gelmek bunu da yapabilirsin galiba dedi. Abisine cocuk yapip yapmamama karisma dedi.
Sorunum su, esim uzgun ve bu bize de yansiyor bazen ondan beklemedigim tepkiler veriyor. Onun icin üzülüyorum. Sizce ne yapabiliriz.
Uzun oldu simdiden okuyup yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.
Canım demek istediğim şeyi yanlış anladin.Diger mesajlarimda bu taki vs konusunu acikladim. Sorun almamalari degil. Ben ve ailem hic bir talepte bulunmamamiza ragmen yapacağız edeceğiz hayallerimiz var deyip dugunu erteleyip o gun gelince yok demeleri.
Biz sevgili iken alışveriş merkezinde idik. Ve esim kuyumcuya girdi. Bana dedi ki senin begendigin olsun ben vermek istedim ama bunu sen takacaksin sen sec. Ve pirlantalara baktirdi. O an orda insanlar oldugu icin birsey diyemedim baktim dusunelim dedim ciktik. Esime de buna gerek yok dedim. Cunku ben pirlantaya karsiyim. Onlarin nerelerden insanlara ne muameleler yapilarak cikarildigini ve bu yuzden istemedigimi belirttim. Hayat gorusum ile alakali bu benim. Ben taki vs derdinde biri olsam o an onu aldirirdim zaten.
Canım demek istediğim şeyi yanlış anladin.
Bak mesajında hala biz sevgiliyken diye başlıyorsun.
Yahu evlenmissiniz barklanmissiniz hala sevgiliyken olan konuları anlatmaya çalışıyorsun ya ona diyorum ışte . bırak eski eskide kaldı .
Zaten maddiyat derdin olmadığı çok belli canım istedigin şşeyi anladım ama hepimiz o düğün tantanalarinda bi çok şey yaşadık . Ahhh ahh neler oldu neler bitti . Ama hepsi geride kaldı . Bak artik kapımı kapatıyorum kulaklarımı da tıkıyorum eşimle hayatıma bakıyorum .Yanlış bir anlasilma oldu demek ki. Ben benim taki vs bunlari dert ettigimi sandiginizi anladim o yüzden onu anlattim. Esimin bile almak istedigi seye yok dedim maddiyat derdim yok anlaminda.
Konuyla bagimsiz ama bebeğinizi saglikli bir sekilde kucaginiza almanizi, guzel bir yasantisi olmasini dilerim.
Bence doğru yoldasin. Sessiz kalmak istediği zaman üstüne düşme derim.Elimden geleni yapıyorum ama bazen ben de yoruluyorum. Ornegin ortalikta hicbir sey yokken birden geriliyor anlam veremiyorum. Konusmaya calisiyorum kendini kapatiyor. Bir de ben artik gorusmuyorum ya o tek gidiyor ve geldiginde ne oldugunu anlatmiyor. Sonra zaman geciyor pat diye birsey diyor.
Ornegin ben kotu evlatmiyim diyor. Babama birsey olsa ne olur. Dedim ki sen cok iyi bir evlatsin. Iyi bir es ve kardessin. Sonra anlatiyor ablasinin dediklerini. Ben de Allah gecinden versin ama babana degil sana da birsey olabilir o bunu düşünüyor mu dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?