- 12 Şubat 2016
- 339
- 255
- 18
Oğlan vermişler neredeyse üstüne para verecekmissiniz peki neden erkek kitliği mi vardı, size saygı duymuyolar çünkü bir ağırlığınız hiç olmamis
Ben esimi severek evlendim. Dugunden once de ne ailem ne de ben hiçbir şey talep etmedik. Kim ne yapmak isterse onu yapar cunku. Esimin ailesi kendileri surekli sunu yapacağız bunu yapacağız dediler. O gun geldiginde de yapmadilar. Esim planlarimiz ne ise yapti zaten. Dugun istedigim yerde oldu. Istegim gelinligi giydim ve bunlarin hepsini esim yapti. Taki kismina gelince eşim zaten sadece ozel gunlerde degil hicbir ozelligi olmayan gunlerde bile bana hediye vs alir. Taki, çiçek, sevdigim kitap ne seversem. Eşyalara gelince ben birden herseyi almaktansa sevdigim istedigim seyleri zamanla alinsin istedim o yuzden 2.el aldik. Yani isteseydim onu da alirdi.
Ben çalışıyorum ama maasimdan hic almaz bile esim. Sen kendine harca der ama tabi ki ben alışveriş vs ne alirsam ona da alirim. Yani ailesinin yapmadigi ne var ise esim saolsun bana yapti.
Sorun yapmamalari degildi. Yapacagiz diye inat edip gereksiz yere bizim dugunumuzu ertelemeleri idi. Kimse onlardan birsey istemedigi halde. Bizim hayalllerimiz var yapmak İstediklerimiz var deyip durdular.