• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi ve bitmeyen sorunlar :(

wingless butterfly

MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
183
27
38
merhabalar...
2 yıllık evliyim, eşimin ailesi baştan beri evliliğimize müdahele edip durdu. eşimin ailesine pek sözü geçmiyor çünkü aşırı baskınlar. sadece k.v. değil kayın birader ve görümce her şeye karışan insanlar. yaşça bizden epey büyükler.
k.v. vefat etti ve ruh sağlığı yerinde olmayan 30 yaşındaki kayın biraderim malesef ortada kaldı.:KK61: ben şuan çalışmıyorum kpss yi bekliyorum. çalışan gelinlerin yanına uygun görüyorlar kardeşlerinin kalmasını. değişimli olarak. tek kalmasını istemiyorlar. bir eltim çalışıyor, diğer eltim ve görümcem çalışmıyor. ben sırf bu yüzden çalışmak istemiyorum aynı evde yaşamak çok zor. ablası dururken ben ne yaparım 1 ay olsa tamam ama 4 ay nasıl olur aynı evde kalmak??? şuan çalışmadığım için fedakarlık yapayım dedim ben 15 gün memlekete gideyim eşim kardeşiyle yalnız kalsın dedim. çünkü ben onunla tek kalmam. onlar evde hasret gidersinler. k.b. in ruh sağlığı aşırı anormal değil tek başına yemek vs. yapıyor. yuvama sahip çıkarım eşimi asla durduk yere tek bırakmam. bunu onun hatırına yapıyorum , çünkü bize hiç gelemeyecek öteki türlü !!! görümcem tutturdu ben de gelicem sizle kalıcam diye. evde 2 çocuğu kocayı bırakıp kardeşleriin yanına gelecek ve ben evde yokum. eşime ben gitmem o zaman memlekete dedim. eşim ablasının aramızı açtığını bildiğinden, ikinizi 15 gün bırakamam ben işteyken; sen git memlekete diyor. ben de bu evin hanımı benim, o zaman gelmesin ablan diyorum. ben sırf sen ve kardeşin için evimden ayrılıp bir bekara evimi emanet ediyorum, diyorum. ablasının bu kadar yaptıklarına rağmen onunla kalmakta istemiyorum ne yapmalıyım ????evimi ona bırakmak istemiyorum çünkü eşimi dolduruyor bana karşı. :KK17:

Son düzenleme:
Biraz karışık olmuş.Anladığım kadarıyla k.b niz çalışan kim varsa orada ikamet ediyor.
İşi gücü yokmu 30 yaşındaki adamın?
Birde niye birilerinde kalmak zorunda annesinin evi yokmu tek başına da idare edebilir.Yemek felan yapıyor demişsin.
Görümceniz 2 çocukla siz yokken kardeşiyle gelecekmiş evinize doğrumu anladım ?

Biraz karışık olmuş.Anladığım kadarıyla k.b niz çalışan kim varsa orada ikamet ediyor.
İşi gücü yokmu 30 yaşındaki adamın?
Birde niye birilerinde kalmak zorunda annesinin evi yokmu tek başına da idare edebilir.Yemek felan yapıyor demişsin.
Görümceniz 2 çocukla siz yokken kardeşiyle gelecekmiş evinize doğrumu anladım ?

bu arada evet anlatacak şey uzun olduğu için kısaltma yaptım pek anlaşılır değil ama yinede teşekkür edrim cevap için

neden ablasının gelmesini istemediğini anlamadım.. eşini doldurması için aynı eve kalmasına gerek yok ki, telefonla da yapar yapacak olan..

merhabalar...
2 yıllık evliyim, eşimin ailesi baştan beri evliliğimize müdahele edip durdu. baskın karakter olamam rağmen bittim tükendim. eşimi çok seviyorum. :KK61:ama bana destek olmuyor ailesine pek sözü geçmiyor aşırı baskınlar. sadece k.v. değil kayın birader ve görümce her şeye karıştı . yaşça bizden epey büyükler.
k.v. vefat etti ve ruh sağlığı yerinde olmayan 30 yaşındaki kayın birader ortada kaldı.:KK61: ben şuan çalışmıyorum kpssyi bekliyorum. çalışanların yanına uygun görüyorlar kardeşlerinin kalmasını . bir eltim daha çalışıyor biri çalışmıyor görümcem de çalışmıyor. ben sırf bu yüzden çalışmak istemiyorum aynı evde yaşamak çok zor. ablası dururken ben ne yaparım 1 ay olsa tamam ama 4 ay nasıl olur ??? şuan çalışmadığım için fedakarlık yapayım dedim ben 15 gün memlekete gideyim eşim kardeşiyle yalnız kalsın dedim. hasret gidersinler. k.b. in ruh sağlığı aşırı anormal değil tek başına yemek vs. yapıyor. yuvama sahip çıkarım eşimi asla durduk yere tek bırakmam. bunu onun hatrına yapıyordum ki !!! görümcem tutturudu ben de gelicem sizle kelıcam. evde 2 çocuğu kocayı bırakıp kardeşleriin yanına gelecek ve ben evde yokum. eşime ben gitmem ozaman dedim eşim ablasının aramızı açtığını bilip, ikinizi 15 gün bırakamam ben işteyken; sen git memlekete diyor. ben de bu evin hanımı benim ozaman gelmesin ablan diyorum. ben sırf sen ve kardeşin için evimden ayrılıp bir bekara evimi emanet ediyorum, diyorum. ablasının bu kadar yaptıklarına rağmen onunla kalmakta istemiyorum ne yapmalıyım ????evimi ona bırakmak istemiyorum çünkü eşimi dolduruyor bana karşı. :KK17:

Anlıyorum çok üzgünsünüz kafanız karışık falan da,

o kadar çok devrik cümle kurmuşsunuz ki bu anlattıklarızdan birşey anlamak çok zor anlasak ta yarım yamalak anlayabiliriz.

K b bakıyorsun allah razı olsun diyeceğine bide görümcen ne diye geliyo ne biçim ana o ya senn çektiğin sıkıntıların çok daha agırını cektim seni anlaya biliyorum sesini etme sen bi müddet bi kaç güne eşin kovalar merak etme erkekler rahatına düşkündür ama evinde birileri varken de esin le birlikte olma görsün zoru bn denedim işe yarıyo kayın valdem gelip kalırdı önceden kendi annesini yollardı çünku evde rahatı bozuldu

kv ölmeden önce nerede oturuyordu ki?
kb orada kalsın, isteyen istediği zaman onu yalnız bırakmadan yanında kalsınlar dönüşümlü olarak?

Back
X