Eşimin ailesi ve bana karsi tavirlari?

görduler sosysl medyada fln dogum gununu. Sanirim ben Onlar icin adim atmaya calistim ve pek umursanmadim ve ustelik kendileri baski yapti bana. Sonrada kendileride hic biraz ilgi alaka tanimaya calismadilar. Bende misafir gibi gudip Geliyorum iyimisin iyu okadar pek baska sohbet olmuyo esimle oturuyorum. Sanitim ömur boyu bu sekilde v öyle ortama gitmek okadar sıkıcıkı anlatamam

Esim evden calisiyo bazi gunler simdi msj atmis Annesi bunslmis mista geliyomus ugramaya. Ugrasin sorun yok ama özelikle benim evde olmadigim gunu seciyor . Ve evim toplu mu degilmi ben öyle cat kapi hoslanmiyorum esimde bunu biliyo yinede bildkgni okuyor. Sorun etmemek icin bisey demedim esime

bu kadar güzel özetlenir.. tebrikler

konu sahibi D Durusu1993 af buyurun ama baba cenazesi tabi haber verilecek iyi misiniz siz?

gerçekten birde onlardan dinlemek lazım

birde Allah rızası için harfleri yutmadan ve dikkat ederek yazın

E hani uğrasın sorun yoktu? Kendi yazdığınızla çelişiyorsunuz. Orası sizin olduğu kadar oğlunun da evi. Oğlunu görmeye gelmeden sizden izin mi almalı? Oğlunu tek görmek istemiş demek ki. Nesi garip bunun? Eşinizin de eli kolu kırık değilse dağınıklığı toplayabilir.

Öyle degil. Kendiside küstu babasiyla konismuyodu yillardir. Cenaze baska ulkeye gidicekti ve ta kac gun sonra oldu. Bizim yapicagmiz bisey yoktu. Esim 3 gun bekledi memlekette cenaze icin. Bize hersey bitip öyle haber verebilirlerdi
çok bencil ve vicdansızsınız çok
belki de eşiniz çok kızacaktı neden anında haber vermediniz diye
eve gelen giden olur mesela başın sağolsun diyen olur onlarla da mı balayından sonra görüşecekti adam!

Babası öldü diye tripte atın malum sizin balayına denk gelmiş adamın ölesi.
Bazen gerçekten hayret ediyorum şöyle konularda okusunlar da ne gelinler var görsünler tüm kayın aile

Sorun degil yinede icime sinmiyor evim mi daginik, bi yerlere mi girer bakar fln bu durumlara pek aliskin degilim kendi ailemde.. bide kafasina estigi gibi gelip gitsin istemiyorum. Her cani sıkıldıgında çat kapi istemiyorum. Dozunda istiyorum hetseyi ama hayat böyle degil

Ben babamı 16 yıldır görmüyorum aramız çok iyi değil aramızda bin km rahat vardır.
Başına bisey gelse, hele de ölmüş olsa. Sırf ben balayındayım diye beni aramayacaklar önce ortalığı ayağa kaldırırım çok net bana söylemeyen herkese bir had bildiririm sonra “yea balayındayız az bekleyemediler mi” diye trip atan eşime boşanma davası açarım.
Çünkü bu kötülüktür.
Kötü kalpliliktir.
Eşim babasıyla küs nolcak ya ne demek ya ne demek.
Ben de babamla iyi değilim yüzünü hatırlamıyorum ama içimizde ne yangınlar var ne bileceksiniz eşinizin de içinde olan biteni. Babası sonuçta ne olursa olsun kanı canı.
Aşırı mız mız bir tipisiniz valla konuya fena bilendim.

İşte orası sizin kendi eviniz değil sadece. Eşinizle yaşadığınız ortak eviniz. Öncelikle bu düşünceye alışırsanız daha iyi olur. Dünya üzerinde sadece sizin aileniz var onların yaptığı doğru ve herKeste onlar gibi davranmalı diye bir şey yok. Kadınla yakın olmak istemiyorsunuz sizin olmadığınız zamanlarda görüşüyor yine memnun kalmıyorsunuz. Kadın sizi değil oğlunu görmeye geliyormuş zaten buna da karışmayın bir zahmet

Yo haklisiniz Sadece burda herkes bi tek tarafli dusunuyor ve sadece bu maddeye göre yorum yapiyo. Hata benim dogru duzgun anlatmadim herseyi. Artik bu konudada burda son yorumum.

Dünya sizin baba evinizden ibaret değil, herkes de geldiğiniz kök aile gibi davranmaz size. Bunlara bence hiç girmeyin, yoksa sizin aileniz de kafası estikçe size gelemeyebilir. Bişey yaparken bana yapılsa kabul eder miyim diye düşünün.

Yo haklisiniz Sadece burda herkes bi tek tarafli dusunuyor ve sadece bu maddeye göre yorum yapiyo. Hata benim dogru duzgun anlatmadim herseyi. Artik bu konudada burda son yorumum.
işinize gelmeyince vınnnn tabi :)
nasıl borsa uzmanısınız anlamadım maalesef yazdıklarınız anlaşılmıyor çok hata var

Haklisiniz bu seferlik böyle oldu normalde seni seviyorum gel git fln der ve zaten gerektigi gibi gidiyorum elimden geleni yapiyorum sadece Sürekli olur diye korktum biraz.

Orasi öyle ama benim sınırlarımi fazla zorlayacak bi durum olursa ozaman isler farkli olur. Kusura bakmayin, biraz hizli cvp yazdim.
Ha bu arada, kendi ailem zit pit gelmez

Ben şu 4. ay kutlamasi nedir onu anlamadim. 4 ay kutlamasi saçmaligin daniskasi oldugu gibi kutlamamalarini problem etmeniz daha da sacmaligin dik alasi. İnstagramda begeni atti atmadi o da ayri. Nasil bir toplum haline geldiysek begeni atmamak da tavir oluyor. Bir de adamin babasi olmus siz daha balayi derdindeymissiniz. Derdiniz yok buldumcuk olmussunuz. Eş ailesine mesafe konusunda hak veriyorum ama zaten xalisiyorsaniz ve surekli sizden hizmet bekliyorlarsa her hafta gitmryin tabj. Gorumce soyle boyle uzak durmayi sectim demissinuz ama siz de cok farkli degilsiniz, aynj versiyonuz

Haklisiniz yanlis dusundum bazi konularda ve ifade ettim. Sadece asiri belli ettiler cocukca geldi Cok sey ve bilerek kötuluk gibi. Onlar beni yakindan tanimaya calismadi hep kendi istedikleri gibi anca kv gilde ozamanda ztn kalabalik. Bundan sonra pek takmiyorum. Haftanin 5 gunu calisan biri her haftasonu kv gile o kalabaliga gitmiyo diye tavirlanan tabir yapsin umrum disi. Birde bi hafta geciyor gecmiyor kv hemen ara sira ugra diye söyleniyor. Bos konusan, kiskanan ve fesat olan insan oetaminda olabildignce mesafeli olmak en guzeli oluyor

Size bişi diyim mi özel ilgi beklemeyin beklentinizi minumun tutun. Benim eşimin ailesi ne doğum günü kutlar. Ne o kadar tüp bebek süreci geçirdim bir kerecik bile aramadılar... Hiç bir ilgi beklemiyorum eşimle aramızı bozmasınlar yeter.... Başkada diyecek bir şeyim yok bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…