Eşimin ailesi ve bana karsi tavirlari?

Haklisiniz. Anlatsam baya uzun olucak. Takmicam bundan sonra kafam buraz daha rahat. Cagrilmiyosam bende Esimin kardrslerini cagirmiyorum oldu bitti. Mesafeliyim ama görustugumde saygida kusur etmiyorum az öz okafar

Bende hayretler içinde kaldım okuyunca. Benim annem kardeşlerim yurtdışında yaşıyor babam Türkiye de yaşıyordu . Evlendikten 9 ay sonra babamı kaybettim. Evlenip Türkiye ye yerleşmiştim o sıra. Haberi alır almaz koştum. Korona zamanıydı ve annem kardeşlerim gelemediler Türkiye ye uçuşlar yasaktı. Bir tek ben vardım. Şükrediyorum iyiki Türkiye’deydim diye. Yoksa kafayı yerdim heralde. Evlatsın son görevini yerine getirmek istersin. Konu sahibi empatiden yoksun bir insan belli ki. Çok çok rahatsız etti beni bu söylemleri. Gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor hayat arkadaşın dahi olsa anlamayan anlamıyor. Adamın içine nasıl bi kor ateş düşmüş konu sahibi söylemeyebilirlerdi tatilimiz yarım kaldı biz ne yapabilirdik ki kafasında yazıklar olsun gerçekten. Allah korusun birgün başınıza gelince anlarsınız sevdiğiniz birini kaybetmek nasıl bi şaşkınlık nasıl bi çaresizlik…

Yoo gayet güzel anlattınız derdinizi dil derdiniz yok masallahınız var
Evet siz iyi yetistirilmş bi kadın olsaydınız adamın babası ölmüs, siz .. ile fındık kırma derdindesiniz
Esiniz ztn bırak herseyi gercek bi aile adamı ise sizin o tavrınızdan sonra sizinle yolunuzu ayırması gerekir
Bana esim böyle bisey söylese babamın cenazwsinde eski esim olur

O degilde kendileri bana istedikleri gibi dusunmeden herseyi söyluyolar ben hep dusunerek hareket etmeye calisiyotum bide
Yalnız istedikleri gibi "düşünmeden" derken insanların babası ölmüş farkında mısınız?
Eşiniz ister babasıyla küs olur, ister görüşmez burada sizi ilgilendiren bir şey yok. Cenaze isterse 15 gün sonra kalksın böyle saçmalık olur mu? Babanız vefat etse, cenazesi 3 gün sonra kalkacak diye balayından 3 gün sonra mı dönecektiniz?
Rica ediyorum insanların acılarına saygı duyun. Kadının babası ölmüş, sizin dördüncü ayınızı mıç mıç kutlamak zorunda değil, ayrıca ay dönümü nedir yahu?
Babası vefat etmese bile zorunda değil, çok önem veriyorsanız eşiniz kutlar olur biter.

Umursamayın ve mesafeli olun , ne kadar az görüşseniz o kadar iyi ...

Ben esime bu konuda bisey demedim zaten elbette acilarina saygi duydum elimden geldigini yaptim

Siz aile terbiyesi almadınız her halde? Eşinizin babası ölmüş hala kağıt işleri bitsin öyle söyleselerdi diyorsunuz. Böyle bir durumda balayından 3-5 gün gitmiş ne önemi var? Eşinizle beraber hemen toplanıp geri dönmeniz, eşinize destek olmanız gereken yerde neleri düşünüyorsunuz. Diğer detaylar da takılacak şeyler değil. Sürekli ilgi beklemişsiniz istediğiniz gibi alamayınca da kurulmuşsunuz. Ben ailede bir sorun görmedim, her gelin de masum olmuyor işte

Siz bu Türkçe ile nasil kariyer yaptınız? Ne imladan haberiniz var, ne kelimelerin dogru yazilisindan, facia bir anlatim, facia bir yazim dili.

Gorumceyi takmıyorum deyip, 150 satir kadini dilinize dolamissiniz.

Cok garip bi aile diye yaftalamissiniz, cenazeye cagirildiginiz icin icerlemissiniz.

Allah size biraz fikir, kocaniza da sabir versin. Zira siz gorumcenizle evlenmissiniz, esinizin hicbir hukmu yok hayatinizda.

Ben esime bu konuda bisey demedim zaten elbette acilarina saygi duydum elimden geldigini yaptim
Empati yoksunusunuz ama baya . Babası ölmüş gorumcem hemen aradı işlemler üç gün sürdü sonra arasaydi diyorsunuz. Ağzım açık kaldı . Eşinizin yanında da söylediniz mi bunları ? Gerçi söyleseniz hala eşiniz olmazdı sanırım . Gerçekten inanamıyorum . Baba bu baba kus olmesi daha kötü bir insan için . Ne anlatıyorsunuz balayiymiş.

Haklisiniz Sadece msj atmadim aradimda cenazede. Cicek göndermede ameliyat olup yeni evine gelmisti moral olsun diye yaptik esimle. Sonrada ugradik zaten tam bayram zamanina denk geldi. Onunda geliyor ozaman bende kurlamam olur biter
Zahmet olmuş kadının babası ölmüş. Yahu hiç yakınınızi kaybetmediniz mi ? Bazı şeyler vardır bu hayatta onların lafı olmaz onlar artık insanlık görevidir .bir evladın babasının cenazesine katılması biri ana babasını kaybettiyse aramak destek olmak gibi . Insanları elestiriyorsunjz ama temel insani vazifelerden bir haber davranıyorsunuz. Bana çok ürkütücü geldi tutumunuz

Tutumunuz iyi değil. Ne işiniz var eş ailesi ile whatsup grubunda. Hiç girmeyecektiniz.
Mesafe koyun görümceye. Az görüşün, sosyal media da da o like ladı ben like ladım yerine hiç görmeyin paylaştıklarını.
Eş ailesi ile gruplar, instalarda eklemeler hiç bana göre değil.

Sanirim fazlasiyla doluyum bana yakusmicak sekilde tutumlarim oldu ama kimsenin kalbini kirmadim yuzune bisey demedim. Banada göre degil surekli ne yapiyosam haberlerinin olmasi fln ragatsiz ediyo. Simdide kv tutturmaya basladi gittigim mekanlara bende isterim fln diye… kendi öz kizi oglu göturmez bi yere hep benim insiyatifimle olur ama surekli degil tabi. Bundan sonra payladimlarimi yakin ark diye koyucam Esimin ailesinden birileri görmek zorunda kalmaz böylelille

Ha bu arada bir gunde kendi insiyatifleriyle Benle esime dememisldrdir hadi bugun de buraya gidelim fln anca ben insiyatifle gelicem. Kötu bisey yok ama hep ben yaparsam olur yoksa hic.

Görümceniz almak istediğiniz şeyi ödemek isteyip red cevabı alınca aileden saymıyosun bizi diyip tavrını koymuş ondan sonra da öyle devam etmiş bence. Allah eşin de hayırlısını versin. Ölüm ya bu ölüm ölmeyi bayılmak mı sandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…