Eşimin ailesi ve bana karsi tavirlari?

Cevap vermeme olayının öncesi var. Ha en azından gelmiyorum yazsa şık olurdu evet. Üzücü bir olay dediğiniz şey kadının babası ölmüş. Asıl ona üzücü olay. Siz kendi göstermeniz gereken anlayışı göstermemiş balayınızın derdine düşmüşken bu konulara hiç girmeyin bence. Onun çocuğu için önemli bir günmüş dahası tarihi biliyorsunuz gidip aynı güne tatil almışsınız. Geçinmeye gönlünüz yok dediğim olay tam da bu işte. Görümceniz haklı tavır göstermekte. Kendinizi fazla önemsiyorsunuz bence size inat yaptığını sanmıyorum. Yer değiştirmesi tabi hoş değil ama bu da aranızdaki gerilimden kaynaklı.

Küslüğü siz çıkartmışsınız evet daha evlenmeden bozmuşsunuz kadını alışverişte yaptığınızla sen kimsin diyerek aranıza duvar örmüşsünüz. Şunu bir kabul edin. Daha o an sevmemiş mesafe koymuşsunuz aranıza. Sonrasında da yakınlaşma gibi bir çabanız olmamış, babaları ölmüş kadına balayımızı mahvetti diye bilenmişsiniz. Çocuğunun etkinliği belki ara düzeltmek için bir fırsat olacakken yok sayıp tatile gitmişsiniz. Kendinizi o kadar kusursuz o kadar hatasız görüyorsunuz ki şaşırıyorum

Öyle degil. Kendiside küstu babasiyla konismuyodu yillardir. Cenaze baska ulkeye gidicekti ve ta kac gun sonra oldu. Bizim yapicagmiz bisey yoktu. Esim 3 gun bekledi memlekette cenaze icin. Bize hersey bitip öyle haber verebilirlerdi
Öyle de değil , haber tabi ki de o esnada verilmeli. Gün konusunu ayarlama işi size kalmış ki bunu duyduktan sonra balayına devam etmezdi zaten eşinizde . Ayrıca cenaze işlemleri falan var eşiniz bi evlat olarak son görevini yapmalı .

Yinemi yaaa.. Mutsuzluk kariyer mariyer dinlemez..evlilik yasaklanıp eş dost akraba imha edilmeli

Ben ablasinin yuzune bisey demedim balayiyla ilgili. Ayrica kac defa msj attim ölumden sonra hal hatir sormak icin. Ameliyat oldu kendisi cicek gönderdim. Oglunun dogum gunu tarihini bilmiyodum esim demedi bana unutmus o sirada tatil ayarladik. Anlayis gösterenilirdi. Ben ciktim gittim esimle bayramda Hic istemeyerek. Alisveristw ben kabul etmedim diye degil bunlar. Daha öncesindede bana cok tuhaf davrandi

Bu arada sizin kariyeriniz nedir ?

Balayı konusunda size katılmıyorum.Benimde babam vefat etse hemen haberin verilsin.İsterim zaten sonra yapma imkanınız olmuş.Universite bitirme partisi de zaten arkadaş arasında olur.Aile akraba çok saçma.

Bana da görümcem hakkında çok neşeli kız dedi birisi. Kızla tanistigimdan beri neşeli tarafini hiç görmedim.

Görümceniz pervane ol diye bekliyor etrafında.

Tamam hanımefendi ben size istediğiniz cevabı yazayım çünkü asla beni anlamıyorsunuz. Özeleştiri asla yapmıyorsunuz. Sizde hiç hata yok, be yaptıysa onlar yapmış, görümceniz garip bir insanmış. Mesafe koyun aranıza, görüşmeyin hatta mümkünse hiç gidip gelmeyin. Boşverin evliliğinize odaklanın

Hahhh hep öyle derler ama herkes kendisini nasil Göstermek isterse öyle davraniyo

Pinkflambe sağolsun açıklamış uzun uzun yazmayayım.

Beklentileriniz çok yüksek.

Şöyle diyelim görümcenin sizden beklentileri sizin kendisinden beklentilerine yaklaşsaydı görümce ortalığı yıkmıştı. İnsanların hep sizin duygularınıza önem vermesini istiyorsunuz ancak kırılırlar mı diye de pek düşünmüyorsunuz. Ölüm bile bunu değiştirmemiş.

Ki burası KK, burada gelinlere epey ayrıcalıklı davranıyoruz. Görümce kendisini gelip burada anlatsa daha neler çıkacak.

Bu noktada en güzeli mesafeli bir ilişki olur, samimiyet oldukça beklentileriniz daha da artacak.

Ailesi sizi benimsememiş.Tavrınızı ve mesafenizi koruyun.Alınganlıklarınızı hissettirmeyin,anlamazlıktan gelin.Seviyenizi bozmayın.Kendi hayatınıza odaklanın,çok ta fazla kafa yormayın.

Görüşsün yada görüşmesin babası vefat etmiş napcaklardi haber vermeyip ne kadar düşüncesiz ve bencilsiniz balayim yarim kaldi derdine dusmussunuz gorumceniz sizin alışverişinizde ödeme yaparkende ters davranan sizsiniz nasıl bir kafa yapiniz var nasıl çalışıyor kafalariniz milletin işi gücü yok gelinimiz ne sever ne sevmez onumu dusunecekler sizin özelliğiniz ne pardonda

Eeee sende her özel gününde onları çağır o zaman ne bekliyorsun?
Ayrıca görüşmese de adamın babası farkında mısın ? balayı yarım kaldı bize sonra haber verselerdi ne demek ? Daha neler duyacağız acaba

size biraz da hakettiğiniz gibi davranıyorlar sanki. eşiniz görüşsün veya görüşmesin “babası” vefat etmiş. Artık geri dönüşü yok adı üstünde son yolculuk, balayı en nihayetinde tatil sonra yapsanız ne olur? Kendimi düşünüyorum böyle bir olay yaşasam “acaba eşimin içinde nasıl soru işaretleriz, hesaplaşmalar, hevesler kaldı” diye düşünür hislerini tahmin etmeye destek olmaya çalışırdım. Siz ise balayında bizi rahatsız ettiler demeye getiriyorsunuz. Görümceniz sen bizi aileden görmüyorsun derken haksız mı peki?

Açıkcası eşimden soğurdum böyle biri olsaydı, eş olmadığını düşünürdüm. Bunun dışında çok kayda değer bir şey yok zaten bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…