Eşimin ailesi ve bana karsi tavirlari?

babası ölmüş adamın niye haber vermesinler iyi misiniz? ortalığı ayağa kaldırırım böyle bişeyi benden saklasalar.

mezuniyet ve parti tarihi belliymiş eşinize söylemişler gidip o tarihe tatil ayarlamışsınız.

d. günlerini sevmeleri kutlamaları bile batmış size. işsiz gibi beğendi beğenmedi takibi yapmışsınız bir de.

beklentinizi azaltın, yeni gelincilik oynamayı bırakın işinize daha fazla odaklanın bence. 4 ayımızı kutlamadılar ne ya kutlasalar tuhaf olurdu zaten 🤣

Ay keşke benimkiler de hiç gelmese muhabbet etmesek ne rahat olur kafam. Boşverin takılmayın bu kadar herkes kendi evine bakar kapıyı kapatın mutlu olun
O yönden seviniyorum ztn. Kafam agrimiyo Hic olmazsa. Ne yaotiysam hep sorun oldu hep bi kv mi doldurdu fln. Böyle daha iyi. Ilk basta kv cat kapi geldigi oldu esiml buyuk kavga ettik aksamin 21de hagtaici ki ben o saate pijamalarla gezerim. Esim uyardi bidahada olmadi

Sizde de hata var. Daha ilk gitmişsiniz alışverişe görümceniz incelik yapmış ödeyeyim demiş niye kadını bozuyorsunuz ki? İnsanların babası ölmüş sizin balayınızı düşünmelerini beklemek aşırı bir beklenti olur. Boş yere bilenmişsiniz. Telafi tatilinizi de başka zamana alabilirsiniz aile içi önemli bir etkinlik varmış ve zamanını biliyormuşsunuz. Karşılıklı olarak birbirinizden hoşlanmamışsınız bunda sizin de payınız büyük. 4.ay kutlamak nedir ayrıca kimsenin 4.ayını kutlayacağımı sanmam. Ne istediğiniz belli değil hem mesafeli olmak istiyorsunuz hem şunu yapmadılar bunu demediler diye bozuluyorsunuz. Tek haklı olduğunuz yer kayınvalidenize 2 haftada bir gitmeniz
Öyle degil bende insanlara yük olmak istemedigim icin ödemesini istemedim Bunuda kibarlikla acikladim. Mesele daha sonra basladi. Ben zsten mesafeli olmak istiyorum ama Esimin ailesi ya küs gibi olursun ya asiri ic ice. Ortasi yok. Artik takmamaya calusiyorum

O yönden seviniyorum ztn. Kafam agrimiyo Hic olmazsa. Ne yaotiysam hep sorun oldu hep bi kv mi doldurdu fln. Böyle daha iyi. Ilk basta kv cat kapi geldigi oldu esiml buyuk kavga ettik aksamin 21de hagtaici ki ben o saate pijamalarla gezerim. Esim uyardi bidahada olmadi
Bence eşin yanındaysa boşver aileyi takma kendi kendinize yetersiniz bizimki çat kapı geliyor haftalarca kalıyor hiç geleceğiz müsait misiniz demiyorlar ömrümi yediler

Adam olur ölmez görumcem hemen telefona sarildi haberi vermek icin ve bizim yapicagmiz bisey yoktu. Cenaze baska yere gidicegi icin kağıt islerini bekleyip öyle haber verebilirlerdi bize.

Nasıl bir düşünce yapısına sahipsiniz gerçekten anlamakta zorlandım. Adamın babası ölmüş sırf senin keyfin bozulmasın diye balayında haber verilmesine bozulmusunuz. Pes

Öyle degil bende insanlara yük olmak istemedigim icin ödemesini istemedim Bunuda kibarlikla acikladim. Mesele daha sonra basladi. Ben zsten mesafeli olmak istiyorum ama Esimin ailesi ya küs gibi olursun ya asiri ic ice. Ortasi yok. Artik takmamaya calusiyorum

Yük olacak olsanız teklif etmezdi. Yaptınız kibarlık değil aksine ayıp. Kadına dakika bir gol bir aranıza duvar örmüşsünüz. O da haklı olarak lafını söylemiş.

Yoo ortası var yapabilen çok insan var ama siz yapamıyorsun demek ki. Zaten geçinmeye gönlünüz olduğunu hiç düşünmüyorum. Adamın babası ölmüş sizin derdiniz balayı. Umarım bu konuda eşiniz dahil herhangi birine düşüncelerinizi anlatmamışsınızdır. Görümcenizle yaşananların tümünde de hatayı sizde buldum. Bu insanlarla bir ömür yüz yüze bacaksınız daha 7 ayda küs gibi olmanın peşine düşmüşsünüz. Mesafeli olmak istiyorsanız o fotoğrafımı beğenmedi bu yorum yazmadıyı takmamanız lazım.

Haklisiniz ama cok sey bekledigmi dusunmuyorum. Insanlik bamina görupte msj atamicak kadar insafsiz olmaya gerekmezdi. Özel bir parti beklenedim ama kendilerinin biseyi oldugunda beni cagirmasini bilirler? Bundan sonra onlarla hih biseyimi kitlamam zaten bi esimle bide kendi ailemle tamam
Onlar sizi çağırıyorşarmış siz de onları çağırın.

Yeni evlenince böyle bir beklenti oluyor insanda bir saçmalıyor. Zamanla geçer. Takılmayın bu kadar.

Ayrıca babanın ölümü ile ilgili yaklaşımınız çok kötü kalpli. Babası ölmüş tabi hemen eşinize haber berilecek. Balayı ne ki bu durumda. Allah gecinden versin başınıza gelince göreceksiniz anne/baba kaybında nefes almak bile önemini kaybediyor.

babası ölmüş adamın niye haber vermesinler iyi misiniz? ortalığı ayağa kaldırırım böyle bişeyi benden saklasalar.

mezuniyet ve parti tarihi belliymiş eşinize söylemişler gidip o tarihe tatil ayarlamışsınız.

d. günlerini sevmeleri kutlamaları bile batmış size. işsiz gibi beğendi beğenmedi takibi yapmışsınız bir de.

beklentinizi azaltın, yeni gelincilik oynamayı bırakın işinize daha fazla odaklanın bence. 4 ayımızı kutlamadılar ne ya kutlasalar tuhaf olurdu zaten 🤣
Sorun o degil. Ben istemiyorum gitmeyi özellikle ben o tarihi secmisim gibi gördiler. Kendilerine gelince bebi herseylerine cagirirkar özelikle böyle hediye fln alinicaksa onun disunda iplemezler sonra bana gelince bir msj atmayi bile cok görurler. Gelincilik oynamiyorum inan birda herseyi özetlemeye calistim. Hep bana bir insan degilde hep gelin figurunde degerlendirdiler. Kv bana cok surat Asti kafadina göre misafir cagirip gitmedigim zaMankar. Görumcenin sözunden cikmaz

Yük olacak olsanız teklif etmezdi. Yaptınız kibarlık değil aksine ayıp. Kadına dakika bir gol bir aranıza duvar örmüşsünüz. O da haklı olarak lafını söylemiş.

Yoo ortası var yapabilen çok insan var ama siz yapamıyorsun demek ki. Zaten geçinmeye gönlünüz olduğunu hiç düşünmüyorum. Adamın babası ölmüş sizin derdiniz balayı. Umarım bu konuda eşiniz dahil herhangi birine düşüncelerinizi anlatmamışsınızdır. Görümcenizle yaşananların tümünde de hatayı sizde buldum. Bu insanlarla bir ömür yüz yüze bacaksınız daha 7 ayda küs gibi olmanın peşine düşmüşsünüz. Mesafeli olmak istiyorsanız o fotoğrafımı beğenmedi bu yorum yazmadıyı takmamanız lazım.
Görumcemin daha cok kötu davranislari oldu örnek olarak evime cagirdim cvp bile vermedi ki insan gelirim gelmiyorum diye der. Sonra biz o tarihte tatil ayarlamiaiz dite cocuk gibi kustu zaten eblendik öyle uzucu bi play yasadik anlayis gösterebilirdi. Birine gidivez bi akrabaya diyorum ctesi degilde pazar gidelim diye. Ondan sonra bana inat cocuklar erken uycakmis diyip nispet olsun diye bana uymadifi gun gitti. Ertesi gunde aksam gec saaylerine kadar kayinvalidemde oturduk beraber cociklariyla. Ben yaninda oturursam kalkar yer degistirir. Kuslugu ben nasil cikarmis oliyorum? Oglunun mezuniyetinde yazdim yinede tebrik ettim cok soguk cvp atti bayramda Yine gittik istemeyerekte olsa

Görumcemin daha cok kötu davranislari oldu örnek olarak evime cagirdim cvp bile vermedi ki insan gelirim gelmiyorum diye der. Sonra biz o tarihte tatil ayarlamiaiz dite cocuk gibi kustu zaten eblendik öyle uzucu bi play yasadik anlayis gösterebilirdi. Birine gidivez bi akrabaya diyorum ctesi degilde pazar gidelim diye. Ondan sonra bana inat cocuklar erken uycakmis diyip nispet olsun diye bana uymadifi gun gitti. Ertesi gunde aksam gec saaylerine kadar kayinvalidemde oturduk beraber cociklariyla. Ben yaninda oturursam kalkar yer degistirir. Kuslugu ben nasil cikarmis oliyorum? Oglunun mezuniyetinde yazdim yinede tebrik ettim cok soguk cvp atti bayramda Yine gittik istemeyerekte olsa
Yani surekli hissediyorum negatif enerjisini beni cekemedigni. Kayinvalideme o yönetir anali kizli surat asarlar hic ummadigin zaman

Adam ölür ölmez hemen telefona sarıldı derken!!! Ne yapacaktı pardon dur balayıları bitsin öyle ararım ayıp olur mu diyecekti. Biraz empati lütfen.
Öyle degil. Kendiside küstu babasiyla konismuyodu yillardir. Cenaze baska ulkeye gidicekti ve ta kac gun sonra oldu. Bizim yapicagmiz bisey yoktu. Esim 3 gun bekledi memlekette cenaze icin. Bize hersey bitip öyle haber verebilirlerdi

Onun icin degil. Cenaze uzak yere gidivekti oyuzdrn kagit isleri bitip öyle bize haber verebilirlerdi. Esim gitti 3 gun bosuna bekledi ben yalniz kaldim, tatil onemli degil yoksa
Ne olacak beklediyse yalnız kaldıysanız. Tatil önemli ki işler bitince haber verilseydi diyorsunuz. Eşinizin babası farkında mısınız

Öyle degil. Kendiside küstu babasiyla konismuyodu yillardir. Cenaze baska ulkeye gidicekti ve ta kac gun sonra oldu. Bizim yapicagmiz bisey yoktu. Esim 3 gun bekledi memlekette cenaze icin. Bize hersey bitip öyle haber verebilirlerdi
Bu düşüncene asla hak veremedim …
Acılarını kardeşleri ile paylaşmışlar
Benim de aile bağlarım kuvvetli değil ama şunu da düşünmem yani

Onlar sizi çağırıyorşarmış siz de onları çağırın.

Yeni evlenince böyle bir beklenti oluyor insanda bir saçmalıyor. Zamanla geçer. Takılmayın bu kadar.

Ayrıca babanın ölümü ile ilgili yaklaşımınız çok kötü kalpli. Babası ölmüş tabi hemen eşinize haber berilecek. Balayı ne ki bu durumda. Allah gecinden versin başınıza gelince göreceksiniz anne/baba kaybında nefes almak bile önemini kaybediyor.
Haklisiniz Sadece inadina kötu davranilinca bende Sadece mesafeli davranaral rahat ediyorum herzaman mesafeliydim, yerine göre davrandim. Kötu kalpli degilim. Cenaze isleri birmemisti ve yillardir görusmuyolardi banalariyla hep ne kafar kötu oldugnu fln derdi kendisi. Balayi önemli dehil. Sadece esim dunyanin öbur yerinden gitti 3 gun bekledi Onlar cenaze oldugunda haber verebilirlerdi benim demek istedigim o.

4. Ay tebriği nedir ya😆😆 görümce olarak banane git kocanla kutla kaçıncı aysa biz neden sizin saçma sapan kutlamalarınıza ortak oluyoruz.

Niye evlilik yaşına gelmiş bir insanla ilgilenmek zorundayız. Yardıma ihtiyaç duyarsanız ararsınız. Düğün sizin, kına sizin, keyif sizin istediğinizi yapın. Aksi halde herşeye karışan görümce oluyoruz.

Ayrıca eşinizin babası ölmüş siz balayı diyorsunuz, sizin başınıza gelse, Allah gecinden versin, gözünüz balayı görür müydü? Sanırım prenses sendromu yaşıyorsunuz. Ufak tefek mevzuları çok büyükmüşsünüz.

X