Eşimin ailesi sorunu

O zaman 1 ay önceden yapılabilirdi bu sadece doğum sonrası için geçerli değil Ağustos başında yapılabilirdi doğuma 1 hafta kala yapılmaz. Aynen geçti gitti bebiş olunca unutulur

Eşiniz de siz de çok haklısınız içiniz rahat olsun. Sakın ama sakın size karşı soğuk ve mesafeli Lee diye üzülmeyin. Sonuçta siz bunca zaman çabaladınız ama onlar sizi hep yabancı olarak gördü. Keser döner sap döner elbet bir gün hesap döner. Yeni gelin nikahı bastıktan sonra sizin kıymetinizi anlarlarsa da bence hiç oralı olmayın. Nasıl başlarsa öyle gider. Sizin başka bir aileye ihtiyacınız yok kendi ailenizi kurmuşsunuz. Onlara sımsıkı sarılın ve eşinizin sizin kıymetinizi bildiği gibi kıymetini bilin. Saygılar...

Benzer şeyleri yasamis biri olarak tavsiyem mesafeli olun. Muhtemelen sizi istemiyorlar. İnanın ben daha beterini yasadim. Nisanjmda bir bilezik taktılar, düğünümde bir kolye bir bileklik. Bu insanların bir de maddi durumları xok cok iyi. Evime bir çöp almisliklari yok. Evlendigumizde esim cok para kazanmiyordu. Benjm evimde oturduk tum esyalari d ben aldim. Bir ihtiyacınız var mi diye soran da olmadi. Ama oturduğumuz evi beğenmeyip ordan taşının diye akil verdiler.

Torunlari oldu aynen sizin gibi ilk torunları gelenektendir diye altin aldilar ama içlerinden gelerek bir zibin almadilar bebeklere, hamileligim cok riskliydi. Dogumumda pandemi vardi gorumcem uçaktan inip odaya maskesiz maskesiz geldi saatlerce oturdu bir de kuvozdeki bebekleri görmek istedi.

Bebekler dogdu yardıma diye gorumcem yatili geldi bir de onu ağırladık. Iki bebegin yanında bir de yatili misafir baktim. gece 4 de uyuyup 8 de kalkiyordum. Esim de 6 gibi kalkıp bakıyordu bebege,esime sen uyu biz esinle kalkarız dediler. Kalkariz dedigi de benim kalkıp bakmam. Surekli bir akil verme halindeler. Sanki ben gerizekaliyim. Beni düşündükleri falan da yok. Bu kiz hic mi uyumasın köle mi bu? Zerre bir düşünce yok havalarindan da geçilmiyor.

Simdi iki cocuga bakmakta o kadar zorlanıyoruz ki yardim eden yok ama akil veren cok. Artik inanın Zerre umrumda da degil. Bu günlerin hastaligi da var yaşlılığı da var. Kimse kapımı calmasin ileride.

Onemli olan siz bir ailesiniz ve onlar ailenin dışında, benim evime bir çöp almamis, hava atıp duran, akil veren ama zerre faydası olmayan insanlar hala yüzüme nasil bakiyor derken her gun yeni bir sacmaliklarina sahit oluyorum. Bosverin o yuzden. Onlar da oyle, ben onlar adına utanıyorum onlar utanmıyor napalim yani.

Ben sizi haksız buldum. Zira bir tek size göre tarih ayarlanmaz. Nişanı kız tarafı yapar uygun tarih belirler. Herkesin kendine göre planı programı var. Kuzenleri için bizi umursamadılar diyorsunuz da kızında kuzenleri onlarda görsün istemiş olması gayet normal geldi. Eşiniz yarım saat de olsa görünüp gelebilirdi. Anneniz sürekli geliyormuş. O günde gelebilirdi siz istememişsiniz sırf size uymadılar diye gıcık kapmışsınız. Ama kimse bir kişi için bir sürü insanı hiçe sayamaz. Bu arada abisi sadece düğünümüze geldi dediniz ondan da gitmedik dediniz ama bir önceki mesajınızda da gayet geldiğini yazmışsınız. Son olarak beklentilerinizi azaltın o zaman bu kadar rahatsız olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…