- 26 Ağustos 2022
- 15
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi Nefarkederrr
Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi ile ilgili fazlasıyla sorunum var biraz anlatayım bana akıl verin haklı mıyım haksız mıyım yardımcı olun. Ben şuan 39+1 haftalık hamileyim 3 gün önce eşimin abisi nişanlandı ben öncesinde söyledim bu şekilde yakın olursa gelemem nişana diye ve gitmedik eşimde gitmedi bile bile bu kadar yakın yapmalarına sinirlendi ve beni yanlız bırakmak istemedi. Bu yüzden bize tavır aldılar diye düşünüyorum hiçbir şekilde arayıp soran yok abisiyle falan aynı ortama gelmişler ama konuşmamışlar neyse hamileliğim boyunca kimseden bir fayda görmedim ailesi olarak hiçbir şekilde aramıyorlar kayınvalidemin falan arayıp sormasını bekliyorum halimi olsun torununu olsun ama aramıyor hiç ararsa da çok nadir eşimi arar ona sorar bi kaç sefer söyledim bu konuya canım sıkılıyor diye ama yine aynı . Hastaneye gideriz rahatım olmaz bilir ama beni hiç aramaz gelip gitmezler. Benim ailem her şeyimizi yaptı ama onlar 1 çöp bile almadılar ilk gelinim ve ilk torun olacak. Annem çalışıyor çalışmasına rağmen akşamları gelir hafta sonları gelir her konuda yardım eder ama diğer taraf hiçbir şeye aldırış etmiyor ve oldukça canımı sıkıyor bu konu ben evlenmeden önce böyle düşünmemiştim eşimle severek evlendim 4 5 yıl konuşarak. Eşimden yana hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür ama ben ailesi ilede yakın olmak isterdim artık son günlerim herkes arar sorar nasılsın ne durumdasın diye ama o taraftan hiç soran yok bu konuda ne yapabilirim. Bir yanım diyor tamamen sil konuşma diğer yanım da benim ailem nasılsa eşimin ailesi de kendine öyle boşver ama yaptıkları bana çok yanlış geliyor .