- 8 Şubat 2025
- 25
- 5
- 1
- 19
- Konu Sahibi YarenBayra
-
Polise sığının; şiddet gördüğünüzü, boşanmak istediğinizi, bu süre zarfında kadın sığınma evinde kalmak istediğinizi söyleyin.Mrb 5 yılık evliyim ve fiziksel olarak bide piskoloji olarak şiddet görüyorum boşanmak istiyorum eşim yanaşmıyor bu konu hakında ailemden destek olan yok eşim aldatı beni bir defalık degil kayın babam aynı evde yaşıyoruz ve bana sulanıyor eşimin akrabaları ayni şekilde çok ahlaksız şeyler teklif ediyorlar ne yapmalıyım sizce
İki de çocuk19 yaş 5 yıllık evli, yasal olarak evli olmayabilirsiniz.
aileye bak şeytanın yer yüzündeki temsilcisi gibiler.Mrb 5 yılık evliyim ve fiziksel olarak bide piskoloji olarak şiddet görüyorum boşanmak istiyorum eşim yanaşmıyor bu konu hakında ailemden destek olan yok eşim aldatı beni bir defalık degil kayın babam aynı evde yaşıyoruz ve bana sulanıyor eşimin akrabaları ayni şekilde çok ahlaksız şeyler teklif ediyorlar ne yapmalıyım sizce
Yaşını yazmamış ki konu sahibi19 yaş 5 yıllık evli, yasal olarak evli olmayabilirsiniz.
Tası tarağı toplayıp boşanıyorsun. Ne demek ne yapmalıyım? Git gir bir işe, git sığınma evine, çağır polisiMrb 5 yılık evliyim ve fiziksel olarak bide piskoloji olarak şiddet görüyorum boşanmak istiyorum eşim yanaşmıyor bu konu hakında ailemden destek olan yok eşim aldatı beni bir defalık degil kayın babam aynı evde yaşıyoruz ve bana sulanıyor eşimin akrabaları ayni şekilde çok ahlaksız şeyler teklif ediyorlar ne yapmalıyım sizce
Doğum Günü18 Eylül 2005 (Yaş: 19)Yaşını yazmamış ki konu sahibi
Ayyy bu ne böyle? Ne biçim aile bunlar?Mrb 5 yılık evliyim ve fiziksel olarak bide piskoloji olarak şiddet görüyorum boşanmak istiyorum eşim yanaşmıyor bu konu hakında ailemden destek olan yok eşim aldatı beni bir defalık degil kayın babam aynı evde yaşıyoruz ve bana sulanıyor eşimin akrabaları ayni şekilde çok ahlaksız şeyler teklif ediyorlar ne yapmalıyım sizce
Bence de. Telefon mesajı olsa gizlice birinin telefonu almış yazmış dersin ama elinin altında internet var ve ilk aradığın baktığın yer kadınlar klubü olamaz.Bence konu fake. Bunları yaşayan kadın ne yapmalıyım diye soru sormaz. Bu siteye girene kadar arama motoruna yazar yardım ister.
Bazen insanların aklıyla dalga geçtiğinizi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?