Eşimin ailesi misafirperver değil :(

Gitmeyeceğim zaten artık bayramdan bayrama giderim olur biter. Ne kadar yakınlık görürsem o kadar yakınlık yaparım bundan böyle

Size karşı yakın olmaları bisküvinin bayatlığı ve yapılan hizmet kalitesiyle eş değer mi buna takıldım ben.Herkesin elinden her iş gelmiyor ki ya da bisküvinin bayatlığının belki o da o an farketti ama iş işten geçmişti olamaz mı?Yani ben eltimin yaptığı kahvenin yanına koyduğu lokum bayat diye gitmemezlik yapamam ya düşünemiyorum yani.

Belki sonradan fark etti bayat olduğunu yangına körükle gitmişsiniz...
Bence zaten Görüşmek istemiyomuşsunuz bu da bahane olmuş..

Ay seyreklestirin de yine de sacma.
Hic bir yerden kurtarmiyo

Gitmeyeceğim zaten artık bayramdan bayrama giderim olur biter. Ne kadar yakınlık görürsem o kadar yakınlık yaparım bundan böyle

O zaman hiç gitme daha iyi. Burda kaç insan yalnis yolda oldugunu söylüyor ve sen halen bayatliga kapilmisin, yok çöpmüs,.. sonrada baska üyelere saldirma,.. Herkesten bir nezaket bekliyorsun fakat kendin insani bir bayat kraker için kardesinden uzaklastiriyorsun. Bunun nezaketi nerede? Hosgörüsü nerede? Bunlarda Türk kültürün bir parçasidir, anlayisli olmak, hosgörülü olmak, alçak gönüllü olmak, misafir umdugunu degil, buldugunu yemektir,...

Tabi bu yazdigim yorum için benim için de saygisiz dersin artik, sirf senin ile hemfikir olmadigim için. Bunu kendin bilirsin fakat sen eger bu havali, ukala sekilde (ki bu konuda bana o izlenimi verdin) devam edersen, daha çoook sorunlar ile karsilarsin. Sadece eltin ile degil, bu sefer artik esinde arkanda durmaz.

sizde karşı tarafa aynı davranırsınız..olur biter..eğer onlar bayat kraker ile göndermişse..sizde bundan sonra aynısı yaparsınız..hazır şeyler koyarsınız..hazır biskivi çubuk felan..o zaman ödeşirsiniz..gitmemezlik olmaz..nede olsa eşinizin abisi..aranız bozulur bu bayat kraker yüzünden..

Kızdığınız Mune buralarda konuyu uzatırsanız zalimliğim tutabilir, herkes bir sakin olsun, üyeler kışkırtıcı yazıyorsa cevaplamayıp K.İ.B yapma seçeneğinizi kullanmayıp laf yetiştiriyorsanız ben niye zalim oluyorum

ehehehehhe saygılar Mune ama işte tutamıyo insan kendini ,insanız en nihayetinde ama tam böyle cadılaşma isteğim doğuyo sen hoooooopppppp böyle yapıyosun ..

Hiç güleceğim yoktu ya...
Gerçekten bu millette misafirperverlik kalmamış, bir taraf yeme-içme derdinde diğer taraf hünerlerini gösterme...
Arkadaş, oturmaya muhabbet etmeye gidiliyor, aç karınları doyurmaya değil...
Beş yüz bin çeşitle ağırlayınca ne oluyor 2 çeşitle ağırlayınca ne oluyor?

ben sizin yerinizde olsam giderim
esim kirilmasin diye
ama birsey yiyip icmem
onlar bana gelincede acikcasi kendimi o kadar fazla yormam
bende her sey karsiliklidir

Bütün sayfaları okudum yazdıklarinıza okadar iyi anladim ki nasil kisilikde oldugunuzda kavradim az bucuk.... Asıl siz burada o kadar üye düsüncenızin yanlıs oldugunu belirtigi halde anlamamak da ısrar ediyorsunuz...Ben gittigim hic misafirlikda sizin kadar seçici olamam insanlar imkanlar dogrultusunda elinden geleni yaparlar bilirim... Esimin hatırina da iki tane bayat kraker yesem ne olur bunun lafini yapıp eşime tartismaya girip gönlünu dahi kırmam...Karsi tarafın yaptigi ayipsa sizin bu yaptiginiz bin kere ayip...Misafirlikde yenilenin içilenin lafı olmaz böyle gördüm böyle bilirim...Bir misafir kısmetiyle gelir kısmetinde ne varsa onu yer....

Başıma böyle bişey gelse bırak eşime söylemeyi, buraya konu açmayı, aklıma böyle bişey getirip eltimi suçladığım için kendimi çok kötü bir insan olarak görür kendi kendime kızarim. Afedersiniz hiç hoş değil böyle düşünmeniz. Elinde o varmış onu çıkartmış. Belki o an parası yoktu canı bişey yapmak istemedi ne bileyim fark edemedi damak zevki sizin kadar hassas değil. Herşey olabilir. Aman sizin gibi misafir benden Irak olsun

Bayat kraker dediğiniz atıyorum ülker ciziyi bir gün önce açmışsın ertesi gün yumuşamış biraz Bu mu
Bişicik olmuyor valla ben çok yedim öyle kendi krakerlerimi
Ama tabi misafire öylesini çıkartacak kadarda görgüsüz değiliz..
Hem kahveyle kraker ne yaa insanın ağzının tadını bozar ben olsam ister bayat olmasın kahveyle kraker yiyemem..
Hiç olmadı paykekin çok güzel kekleri var ağır misafire tabi paykek çıkartılmaz ama ben öğrenciyim daha

konuyu açan arkadaşa hak veriyorum şimdi burda bazıları nezaket dersi vermesin tamam misafirliğe giden zaten yemek yemek için gitmiyor herhalde zaten kimse aç değil ki burda ana tema yemek değil mesele eltinin özensiz davranması misafir karşılama adabı vardır mesele kraker meselesi değil çok mu zor biraz hazırlık yapmak hadi bir kere iki kere karşı tarafın e sıkıntısı var ama sürekli misafirlikte aynı özensizlik varsa insan kırılır elbette yapılan yemeğin lafı edilmez ama elti biraz daha özenli davranabilir

sen de kırılıyorsan onun gibi rahat davran onu sadece kahveye çaya davet o zaman içinden gelmiyorsa

daha önce burda böyle bi konuat açılmıştı kıskanç elti mi hatırlamıyorum tam eltisine hiç yemek yapmıyormuş hep bi gün öncesşnden dolapta kalan şeylerden verşyormuş

bayat kraker vereceğime ben olsam hiçbir şey vermezdim bi hoş sohbet her şeyi çözerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…