- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
- 123
- Konu Sahibi umudumvarhala
-
Siz yazdıklarımı okumamakta ısrar ediyorsunuz. Biz bir daha görüşmüyeceğiz demedik ki. Seyrekleştireceğiz dedik. Bize göre bir şeyi a tam yap ya hiç yapma. Eminim aynı durum sizde olsa siz de ayıplardınız. Buraya bu şekilde yazıyorsunuz. Bir şeyin bayatı ikram edilmez çünkü o bayatladığı için artık çöp olmuş olur.
Ay seyreklestirin de yine de sacma.Siz yazdıklarımı okumamakta ısrar ediyorsunuz. Biz bir daha görüşmüyeceğiz demedik ki. Seyrekleştireceğiz dedik. Bize göre bir şeyi a tam yap ya hiç yapma. Eminim aynı durum sizde olsa siz de ayıplardınız. Buraya bu şekilde yazıyorsunuz. Bir şeyin bayatı ikram edilmez çünkü o bayatladığı için artık çöp olmuş olur.
Gitmeyeceğim zaten artık bayramdan bayrama giderim olur biter. Ne kadar yakınlık görürsem o kadar yakınlık yaparım bundan böyle
Kızdığınız Mune buralarda konuyu uzatırsanız zalimliğim tutabilir, herkes bir sakin olsun, üyeler kışkırtıcı yazıyorsa cevaplamayıp K.İ.B yapma seçeneğinizi kullanmayıp laf yetiştiriyorsanız ben niye zalim oluyorumhaklısın ama bazen muneye de kızıyorum şimdi ortada yanlış bir şeyler oluyor konu sahibi o kadar terbiyesiz çıkıyor ki polemiğe çevrilmemesi imkansız..Hem konu açıyor sonra da yürüyün gidin be sen kimsinlere kadar cevap veriyor sonra biz iki bir şey dedik mi hooooop polemik yaptınız iki gün ban..ZALİMMune ..Ne diyelim şimdi biz bu hatuna ...
Kızdığınız Mune buralarda konuyu uzatırsanız zalimliğim tutabilir, herkes bir sakin olsun, üyeler kışkırtıcı yazıyorsa cevaplamayıp K.İ.B yapma seçeneğinizi kullanmayıp laf yetiştiriyorsanız ben niye zalim oluyorum
Bütün sayfaları okudum yazdıklarinıza okadar iyi anladim ki nasil kisilikde oldugunuzda kavradim az bucuk.... Asıl siz burada o kadar üye düsüncenızin yanlıs oldugunu belirtigi halde anlamamak da ısrar ediyorsunuz...Ben gittigim hic misafirlikda sizin kadar seçici olamam insanlar imkanlar dogrultusunda elinden geleni yaparlar bilirim... Esimin hatırina da iki tane bayat kraker yesem ne olur bunun lafini yapıp eşime tartismaya girip gönlünu dahi kırmam...Karsi tarafın yaptigi ayipsa sizin bu yaptiginiz bin kere ayip...Misafirlikde yenilenin içilenin lafı olmaz böyle gördüm böyle bilirim...Bir misafir kısmetiyle gelir kısmetinde ne varsa onu yer....Siz yazdıklarımı okumamakta ısrar ediyorsunuz. Biz bir daha görüşmüyeceğiz demedik ki. Seyrekleştireceğiz dedik. Bize göre bir şeyi a tam yap ya hiç yapma. Eminim aynı durum sizde olsa siz de ayıplardınız. Buraya bu şekilde yazıyorsunuz. Bir şeyin bayatı ikram edilmez çünkü o bayatladığı için artık çöp olmuş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?