Eşimin ailesi ile sorunlarım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen konuları burd açmak istemiyorum ama açıldı yinede malesef sadcee şu an bu konuların üzerine hala bu şekilde yapılması beni kaile almıyorlar gibi geliyor
O zaman ailesiyle telefonda konuşuyor diye konu açmak yerine gerçek sorunlarınızdan bahsedin. Günde bir defa 10 dk aileyle telefonda konuşmak çok normal. Bir sürü hanım da yazmış zaten ben de her gün konuşuyorum diye. Başka sorunlardan kinlenip normal bir eylemden dolayı kavga ederseniz haksız çıkarsınız

Bu arada ben sizi hatırlıyorum bu ilk üyeliğiniz değil. Terlik detayına kadar başka bir üyelikte anlatmıştınız.

Yani 10 15 dk lık bir konuşma sizce sadece nasılsın iyi misinle mi geçer

Siz olayı bence anlamak istemiyorsunuz bence daha fazla anlamadan yorum yapmayın size ailenizde mutluluklar...

Konuştuk ve aramızda boşanmaya kadar ilerledi konu ailemle istediğim gibi istediğim zaman konuşurum diyor
Haklı adam. Herkes ailesiyle istediği ölçüde görüşmekte serbest olmalı. Eşler buna müdahale edemez. Bana sizin görüşme sıklığınız az geldi mesela. Gördüğünüz gibi herkes ailesine aynı düşkünlükte ve bağlılıkta olmuyor. Niye sizin istediğiniz gibi davranmak zorunda olsun ki eşiniz?

Demek böyle bir olayı yaşayan tek ben değilim ama ilk defa hayatımda bu durumu blyle bir yere açtım

Bu arada dışarıdan bir göz olarak fikir istiyorum diyip size hak vermeyen herkese demek ki sizin de bağımlı ilişkiniz var diyosunuz. Burda yorum yazan herkesin ilişkisi bağımlı bir tek yılda bir defa ailesini gören sizin ki mi normal? Bu arada yaz tatili var, sömestr tatili var, 2 tane bayram tatili var. Ne onlar size ne siz onlara gitmiyorsunuz. İsterseniz hiç görüşmeyin bunu yadırgamıyorum veya umursamıyorum ama bu görüşme sıklığını normal bulup burdaki hanımlara siz bağımlısınız demeniz ilginç.

Ailene çok bağlıysa bir gün bile görmeden konuşmadan yapamıyorsan bu bağımlılıktır. Ben eşimin konuşmasına değil her akşam bunu ortak saatlerimiz içerisinde yapmasına kızıyorum bunu işte iken işten çıkarken ya da başka vakit yapabilecekken bu şekil yapmasına kızıyorum

İki yıl üst üste doğum yaptığınıza göre, çokta şikayetçi değilsiniz sanırım eş ve eş ailesinden. Niye annemin ayağına terlik vermedin diye azarlayan bir adama iki yıl üst üste çocuk doğurmuşsunuz ama sorun adamın ve çocukların günde on dakika büyükanne ve büyükbaba ile görüşmesi.

Son düzenleme:
Hanımefendi 2 yıldır üst üste doğum yaptım ve bir yılda hamilelikte birlikte 3 yıldır sene içerisinde bir defadan fazla gel git yapamadım diyorum neyini anlamıyorsunuz aile doğumumda yanıma geldi bir ay kaldı gittiler ama kendi dükkanları var kalabşlecekleri zaman belli hala yargılama peşindesiniz en iyisi sizin aileniz tamam lütfen daha fazla muhatap olmayın gerçekten sadece yargılamak için gelmişsiniz

Aslında söyle benim eski eşimin ben aileisne bağımlı olduğunu düşünüyorum. Cnku sürekli onların geçimi falan filan düşünüyordu mesela telefonda çok konusmazdı ama haklı haksz ayırt edemez hep onlar hakliydı. Yani evet ben de çok hoslanmazdim bu durumdan bir şeyler yaşandığı için ama bence hiç takıyor gozukmeyin onlar konuşurken sizde kendinize bir kahve yapıp çocuklar da konuşurken değerlendirin bu vakti. Siz bunu söylediğinzde kötü oluyorsunuz ve inat gibi fazlasını yapar aksine gozukun fırsata cevirin. Anlatmak istediğim şey bağımlılık telefonla ölçülmüyor eski eşim telefnda yanımda hiç konusmuyordu ama bağımlıydı. Bir ara siz de deneyin konuşmayı kendiisi ne diyor bir de siz bakın hatta.

Sevgili konu sahibi, daha ilk mesajlarınızdan itibaren beni de, sizinle aynı fikirde olmayan herkesi de yargılayan sizsiniz. Ben de her gün konuşuyorum ailemle dedi diye insanları bağımlı olmakla kendi ailesi olduğunu idrak edememekle suçladınız. Sizin ailenizle görüşme sıklığınız beni ilgilendirmiyor size sadece sizin tarzınızla cevap verdim.

Bugunde bagimli oldugumu ogrendim sukurler olsun, hergun hakkimda yeni seyler ogreniyorum.

Sizin sorununuz esinizin hergun aramasi "evinizin icinden kayin ailenizin haberdar olması" degil, sizin sorununuz siz ameliyatliyken annesine terlik vermediginiz icin doldurusa gelen biricik kocaniz.

Çocuklar nasıl görüşecek işteyken ararsa? Asıl amaç çocukları görmek değil mi? Ortak saatinizden 5-10 dakika eksilince ölmezsiniz. Zaten çok da sağlıklı bir evliliğiniz yok anlattığınız kadarıyla.

Hayır aile ile her gün konuşmak ya da görmek bağımlılık değildir. Ailesine değer veren, seven insan her gün haber almak sıklıkla görmek ister. Bunu sorunmuş gibi yansıtmanız, her beğenmediğiniz cevaba sizdi biğimlisiniz yazmanız bunu bağımlılık yapmıyor, üzgünüm. Kendinizi buna inandırmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama öyle değil maalesef.

Ben aramakla kalmıyorum her gün iş çıkışı uğruyorum bir de. Mega bağımlılık benimki

Eşim beni zorla ekran karşısına oturtmuyorsa anası cevır kamerayı evın ıcıne bakayım demiyorsa . bana ne ?
alsın sıpasını gecsın kenara konuşsunlar doya doya bizim yemekler zaten sigarasıydı çayıydı bi saat bekler masada ama asıl mesele yemekte falan telefona bakmaz eşim bu sana bana anasına değil sofraya saygısından ağzını ayırmaz yani iki saat .

Ama şu gerçeği kabul edin sizin sorun eşinizin size davranış şeklinde benım eşim keyfı yetmezse 7 sülalesi arasın bakmaz telefona. öyle anası kalkacak beni şikayet edecek diyelim ki dilin kemiği yok döndü ağzından kelimeler döküldü benimki duymaz duysa da bana duyurmaz . Ana elin ayağın yokmuydu alaydın terliğini der geçer seni önce eşin korumuyor sen boşuna kaynanaya bilenme kocana bilen adam seni boşamaya kalkıyormuş anasıyla telefonda görüşme dedin die .

Ailesi eşimi dolduruyor diyor da iki lafla dolan eşe tek kelime etmek şöyle dursun arka arkaya çocuk yapıyor.

Bu da sizin fikriniz sizin düşünceniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…