- 11 Aralık 2018
- 40.921
- 254.321
- 598
- Konu Sahibi Hudutsuzsevda
-
Hadi ya, ben de başkasının fikri sanmıştım
Bu da sizin fikriniz sizin düşünceniz
Kaynanası az daha telefonda uzun kalsın die torun çoğaltıyorAilesi eşimi dolduruyor diyor da iki lafla dolan eşe tek kelime etmek şöyle dursun arka arkaya çocuk yapıyor.
Konuya en başından beri yargılayıcı cevap vermek benim tarzımda cevap vermek olmuyor hanımefendi kırıcı olmadan cevap istedim nedense bazılarınız kendi ailesine yazılmış gibi yargılıyor eleştiri elbette olacak ama kırmadan ben buraya haklıyım dmeek için yazmadım görmediğim bir sorun varsa dışarıda bir gözle olaya bakmak için yazdım ama bizim insanımız malesef kırıcı olmaktan öteye yorum yapamıyor illa herkes kendisi mükemmel bir hayat sürdürüyormuş gibi bir savunmaya geçiyorSevgili konu sahibi, daha ilk mesajlarınızdan itibaren beni de, sizinle aynı fikirde olmayan herkesi de yargılayan sizsiniz. Ben de her gün konuşuyorum ailemle dedi diye insanları bağımlı olmakla kendi ailesi olduğunu idrak edememekle suçladınız. Sizin ailenizle görüşme sıklığınız beni ilgilendirmiyor size sadece sizin tarzınızla cevap verdim.
Hadi ya, ben de başkasının fikri sanmıştım
Size mi sorun oldu bu durumKaynanası az daha telefonda uzun kalsın die torun çoğaltıyor
Seviyesiz yorumunuz size kalsınKaynanası az daha telefonda uzun kalsın die torun çoğaltıyor
Yok size sorun olmuş okuduğumuz kadarıyla. Bizlik bir durum yokSize mi sorun oldu bu durum
Üff yeminle içim bayıldı şu konudan. Tamam bacım boşan o zaman. Adam istediğim zaman ailemle telefonda konuşurum karışamazsın diyomuş. Adam bildiğini okuyor, sen de bu durumun anormal olduğu konusunda ısrarcısın. Sayfalarca bize durumun anormal olduğunu anlatmaya çalışacağına boşan o zaman ne yapalım? Baydı bu konu.Konuya en başından beri yargılayıcı cevap vermek benim tarzımda cevap vermek olmuyor hanımefendi kırıcı olmadan cevap istedim nedense bazılarınız kendi ailesine yazılmış gibi yargılıyor eleştiri elbette olacak ama kırmadan ben buraya haklıyım dmeek için yazmadım görmediğim bir sorun varsa dışarıda bir gözle olaya bakmak için yazdım ama bizim insanımız malesef kırıcı olmaktan öteye yorum yapamıyor illa herkes kendisi mükemmel bir hayat sürdürüyormuş gibi bir savunmaya geçiyor
Aferim sizeBen aramakla kalmıyorum her gün iş çıkışı uğruyorum bir de. Mega bağımlılık benimki
Baydoysa sayfadan ayrıl ne yorum yapacağım diyr uğraşıyorsunÜff yeminle içim bayıldı şu konudan. Tamam bacım boşan o zaman. Adam istediğim zaman ailemle telefonda konuşurum karışamazsın diyomuş. Adam bildiğini okuyor, sen de bu durumun anormal olduğu konusunda ısrarcısın. Sayfalarca bize durumun anormal olduğunu anlatmaya çalışacağına boşan o zaman ne yapalım? Baydı bu konu.
Ben de görümceme bağlı olduğumu öğrendimBen aramakla kalmıyorum her gün iş çıkışı uğruyorum bir de. Mega bağımlılık benimki
Aferin olacak sanki. Neyse aferini de kaptım şahane oldu, günüm güzelleşti.Aferim size
Ben de ben deBen de görümceme bağlı olduğumu öğrendimBir gün konuşmayınca hemen görüntülü ararım napıyosun sesin soluğun çıkmıyor diye
Sırtın yere gelmez artık senin hadi iyisinAferin olacak sanki. Neyse aferini de kaptım şahane oldu, günüm güzelleşti.
E sen gündüz evdesin çocuklarla gündüz konuşursun. Telefonla konuştuğu maksimum olsun 30 dakika olsun konuşsun ne olacak. Siz sinir olmaya yer arıyorsunuz. Ne güzel torunlarını seviyorlar kıymet bilinMerhaba kızlar. Uzun uzun olayları anlatmak istemiyorum. Dışarıdan bir bakış açısı istiyorum sadece. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz haftada bir gelme gitme yaparız harici olarak eşim her akşam çocukları ailesine görüntülü gösterir çocuklar uyuyacak olsa ya da yemek yiyecek olsa dahi aradıklarında muhakkak görmek istiyorlar. Ben ailemden uzaktayım malesef senede bir ancak görüşürüz buna rağmen eşimin yanında hergün ailemi aramam akşamları bize ait bir zaman dilimi diye düşünüp ailecek vakit geçirmek isterim 2 3 günde birde ben kendi ailemle görüntülü konuşurum. Eşimin her akşam çocukları yanına alıp görüntülü konuşması beni irrite ediyor. Yani 2 3 güne bir aranırda her akşam aranıp evimin içinden haberdar olmaları rahatsız ediyor beni. Sonuçta tek onların torunları değil ve benim ailem rahatsızlık vermeyelim diye ne haftasonları ne akşamları aramazlar gündüz vakti konuşuruz. Eşimi de bu konuda boğmak istemem. Ama eşim öyle değil işte gelirken aramaz ya da tek başınayken aramaz dışarıda iken aramaz illa çocukları alıp her akşam gösterecek yani bu durum beni çok rahatsız ediyor dışarıdan bir göz olarak normal mı düşüncelerinizi kırıcı olmadan söylerseniz sevinirim
Yok size sorun olmuş okuduğumuz kadarıyla. Bizlik bir durum yok
Bi alkış alırım artık. Anlamı ne bilmiyorum ama hoşuma gitti.
Sırtın yere gelmez artık senin hadi iyisin
Hadi siz kendi aranızda eğlenin seviyenize düşmeyeceğim siz gitmiyorsunuz ben bari gideyimAferin olacak sanki. Neyse aferini de kaptım şahane oldu, günüm güzelleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?