eşimin ailesi hiçbir şeyden anlamıyor ama konuşuyor

uğğğğğ ileri sevıye baskın bunatıcı kayınvalde modelı

Sen bir de bana sor midem bunaliyor 33 yasina girmis adami sapur supur opuyor gosteris kuzum dedim zaten sevgi isten olur diye ama gerikafali anlamaz iste bayilma numarasi da yapiyormus biraz uzerine gideçem amam sonra esimle ugras benden uzak olsunlar ben Allaha yakin oluyum.

ve şuan eşimle boşanma kararı aldık onu çok seviyorum ama beni çok üzdü.çantasını aldı ve gitti ...yavrum ve ben kalakaldık

kaynanalar sence kötü ama sende onlardan farklı değilsin.kadının halen çalışmasına bile laf edecek bir kapasitedesin.insan ekmek parası için çocuğunun öldüğü gün bile çalışabilir.bak senin aileninde durumu iyi değilmiş

ihtiyacı olduğundan değil canım kadın yanında has oğluyla has torunu var onlara para vermezse sevmezlermiş ondan çalışıyor.evde 5 kişi yaşıyo 3 ü çalışıyor siz düşünün aartık ev kendilerinin ne var geçinmeye.bunlar para için herşeyi yapar.

Ne oldu ki, bu öyle kolay verilecek bir karar değil, kavgamı ettiniz

evet kavga ettik muhteşem anası var ya tahammülüm yok onlardan kimseye.eşim gitmişti ama gelmek istediğini söyledi bizde barıştık çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz bunu hissediyorum ama şeytan görünümlü kv beni eşimden soğutuyor.

kv izin aldı cenazem var diye akşamına da evlere işe gidiyor benim kızdığım bu banane çaılşsın ama bu da ayıp evine taziyeye gelen olmuş kv evde yok.zati bizden başka da kimse gelmez evlerine.çünkü misafiri de sevmezlerrrrrrrrrrrrr

eşim ailesinin yanına gitmiş kv torununa yaz günüde battaniye göndermiş 8 aylık oldu çocuk aldığı tek şey ve ben bunu almak istemiyorum.bana verse almayacağımı biliyor oğlundan göndermiş.bana bir akıl verin kızlar ne yapmam lazım.kv nin amacı bişey alınmadı demesinler diye.gidip çöpe mi atsam

cok şey yapılablır o ortuyle..
mesela paspas olarak kullanılabılır altına kaymayanlardan dık..
ya da onların tarafına hedıye olarak sakla..
ama bence en ıyısı..cerceve yap gelecegı zaman duvara as:)

Bu kadar keskin davranmaniza gerek yok, hepimiz bir dolu sorun yasiyoruz...
Bu dusmanca tavir hem sizi hem esinizi yorar, bence esinizin ve evliliginizin huzuru icin biraz daha notr davranin...
Evet mesafe koyun, evet sinirlarinizi cizin, evet esinizle kizdiginiz noktalari paylasin ama torununa gonderdigi battaniyeyi bile cope atmayi planlamayin allahaskina, her seye kendiniz odakli bakiyorsunuz, ne olursa olsun esinizin annesi, onu umarsamasaniz bile esinizi umursayin...
Annem de cocuguma hediye gondermis diye sevinmesi cok mu? Dogrusu yanlisi, dusmanca tavriniz cok gereksiz...
Hakli ya da haksizsiniz diyemem, mutlaka hakli noktalariniz vardir ama bosu bosuna gerginligi eve yansitiyorsunuz, ne gerek var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…