- 24 Mart 2014
- 80
- 5
- 18
- Konu Sahibi ankarasena
-
merhaba arkadaşlar
eşimle ailesi ve benim ailem yüzünden sürekli tartışıyoruz.aslında ailesiyle çok bir araya gelmemeye çalışarak o sorunu azaltıyorum ama eşim babamın halası vefat etti ve babama baş sağlığı dilemedi neymiş içinden gelmiyormuş.oysa ben onun ailesini kandillerde bile ararım.allah rızası içindir diye.canım babam ne emekle okuttu büyüttü böyle bi terbiyesizliği hak etmiyor.eşimin ailesi çocuğumuz oldu bir çorap dahi almadı ha ihtiyacım yok ama lafa geldi mi herşeyi var.sen mi aldın diycem olmuyor.çok terbiyesiz ve geri kafalılar hiçbir şeyden anlamıyorlar.bayramda gidersin ama önümüze koyacak bişiy olmaz gider dışardan baklava alırlar.yok evlerine gelen giden de mi olmuyor yani bi aile yaşantıları yok bayram mı gelmiş umurlarında değil.dertleri para ev.çok pintiler Allah da vermiyor işte kavınvalide kaç yaşına girdi orda burda çalışıyor.kayınvalidenin abisi öldü o gün bile sokak sokak işe gitti.çok ayıp ve çok üzüldüm bizde başsağlığına gittik salak gibi kadın evde yok çok bunaldın lütfen bana bi çıkış yolu bulun.benim ailemin durumu çok iyi değil onlar kadar iyi değil yani.çocuğumun herşeyiyle ilgileniyorlar zati işe başlayınca annem bakacak.eşimi çok seviyorum ama onun işe yaramaz bi ailesi var baş tacı ediyor onları.babamı ara demek mi hata ? keşke demek istemiyorum ama 3 sene öncesi dönmeyi o kadar çok isterdim ki.çocuk emziriyorum 8 aylık ona da yansıyor stresim.çok bunaldım bana bi çıkış yolu
eşimin ailesinde nefret ediyorum görmek dahi istemiyorum. bildiginiz gibi değil.
bakacak başka kimse yok eşimin ailesinin umrunda değil bakıcıya da vermeye eşim razı değil.
cocugunuzada anneniz bakmasın bence...
Ben bu konularda son derece adil biriyim. Eşimin ailesi bir adım yaklaşırsa ben de aynen milimetrik hesaplayarak o kadar yaklaşırım. Allah rızası için yaptığım zamanlar oldu ama artık yapmıyorum.
Sen de eğer görüşmek istemiyorsan görüşmezsin. Bu kadar da basit.
Ama tartışarak değil politik olarak bunu evde uygularsan başın ağrımaz.
Kötü de olsa onlar eşinin ailesi, tabi sevmeye devam edecek
Sen ailenden vazgeçebilir misin ?
Eski şeyler bunlar, düşünüp düşünüp kendini üzme bebek emziriyosun sen
Zorla görüştüren de yok bırak eşin görüşsün kafi
politik olamayı inanın bende istiyorum.ama onlar iyilikten değil kötülükten anlayan tarzdan.doğumdan sonra yanıma eltimi gönderiyorlar giderken eltime tembihliyor kayınvalide oğluma kahvaltı hazırla diye .yani bana değil ona geliyor.doğumdan sonra 3-4 kez lütfedip geldi gelince de ben zaten oğlumu görmeye geldim oğlum çok zayıflamışsın falan filan gibi saçma sapan sözler.yani kayana yaşının kadını değil.ben eridim gittim hiç umrunda değil.bende Allah nasip edersse kaynana olucam ilerde umarım bunlar gibi sevgisiz ve vicdansız merhametsiz olmam.
muhakkak ailesi ama eşime de çok zararı dokunuyor.eşim ders çalışıyor 20 km uzaklıktan çağırıyor torunu hasta hastaneye gidecek taksiye daha iyi değil mi?sırf eşimi çağırmak için yapıyorlar.inanın çok düşünüyorum.aklımdan bit türlü bu yapılanları atamıyorum. düğünde yapılanlar ay ne biçim bir aileymiş.
merhaba arkadaşlar
eşimle ailesi ve benim ailem yüzünden sürekli tartışıyoruz.aslında ailesiyle çok bir araya gelmemeye çalışarak o sorunu azaltıyorum ama eşim babamın halası vefat etti ve babama baş sağlığı dilemedi neymiş içinden gelmiyormuş.oysa ben onun ailesini kandillerde bile ararım.allah rızası içindir diye.canım babam ne emekle okuttu büyüttü böyle bi terbiyesizliği hak etmiyor.eşimin ailesi çocuğumuz oldu bir çorap dahi almadı ha ihtiyacım yok ama lafa geldi mi herşeyi var.sen mi aldın diycem olmuyor.çok terbiyesiz ve geri kafalılar hiçbir şeyden anlamıyorlar.bayramda gidersin ama önümüze koyacak bişiy olmaz gider dışardan baklava alırlar.yok evlerine gelen giden de mi olmuyor yani bi aile yaşantıları yok bayram mı gelmiş umurlarında değil.dertleri para ev.çok pintiler Allah da vermiyor işte kavınvalide kaç yaşına girdi orda burda çalışıyor.kayınvalidenin abisi öldü o gün bile sokak sokak işe gitti.çok ayıp ve çok üzüldüm bizde başsağlığına gittik salak gibi kadın evde yok çok bunaldın lütfen bana bi çıkış yolu bulun.benim ailemin durumu çok iyi değil onlar kadar iyi değil yani.çocuğumun herşeyiyle ilgileniyorlar zati işe başlayınca annem bakacak.eşimi çok seviyorum ama onun işe yaramaz bi ailesi var baş tacı ediyor onları.babamı ara demek mi hata ? keşke demek istemiyorum ama 3 sene öncesi dönmeyi o kadar çok isterdim ki.çocuk emziriyorum 8 aylık ona da yansıyor stresim.çok bunaldım bana bi çıkış yolu
eşimin ailesinde nefret ediyorum görmek dahi istemiyorum. bildiginiz gibi değil.
ben kendime yakışanı yapıyorum.doğru diyorsun hiç hak etmiyorlar ama böyle herşey kısır döngüye dönüyor.aynı şehirdesin bir şekilde mecbur bir araya geliyorsun az yada çok.kadın ne yapacağını tasarlayıp geliyor sanki.eve geliyor bütün odaları dolanıyordu hemde izinsiz müsait olup olmamasına bile bakmadan.bende en son kilitledim salonla mutfak hariç.bi denedi kilitli olduğunu anladı otur oturağına sonra eşimle uğraş niye kilitli diye.müsait olmadığını anlat ama anlamıyor.yatak odasına gelip oturuyordu kadın ya böyle birşey yani.şimdi ben çocuğu yatırmaya gidiyorum arkamdan geliyor bende kapıyı yüzüne kapatıyorum ayıp ama napıyım anlamıyor kadın.ben onları atma derdinde değilim ama bana davranışları çok saçmaoooo hayır olsun dıye kandıl bıle kutluyosun
ben sana daha ne dıyım bı kere kocanın aılesın ölede olsa bolede olsa aılesı atılmaz da satılmazda
ama bu kadar yüz verme bıısı verırlerse almada gerek yok yüz göz olmaya ben senın yerınde olsam evıme yemege bıle cagırmam neden cunku bunu hak edıolar
bosuna demıyorlar s....... yaranır.
sen melek olursan eşşen üzerine binmek ısteyen cok olur
kusura bakma ama böle
ben kendime yakışanı yapıyorum.doğru diyorsun hiç hak etmiyorlar ama böyle herşey kısır döngüye dönüyor.aynı şehirdesin bir şekilde mecbur bir araya geliyorsun az yada çok.kadın ne yapacağını tasarlayıp geliyor sanki.eve geliyor bütün odaları dolanıyordu hemde izinsiz müsait olup olmamasına bile bakmadan.bende en son kilitledim salonla mutfak hariç.bi denedi kilitli olduğunu anladı otur oturağına sonra eşimle uğraş niye kilitli diye.müsait olmadığını anlat ama anlamıyor.yatak odasına gelip oturuyordu kadın ya böyle birşey yani.şimdi ben çocuğu yatırmaya gidiyorum arkamdan geliyor bende kapıyı yüzüne kapatıyorum ayıp ama napıyım anlamıyor kadın.ben onları atma derdinde değilim ama bana davranışları çok saçma
Anneniz niye bakiyor. Millet gelsin sevsin sefasini sursun anneniz cefasini ceksin. Ailenizi ikinci plana atma cesaretini siz veriyorsunuz kusura bakmayin. Cok bilmis esiniz bakiciya vermeye razi degilse otursun anasini cagirsin birlikte pasa pasa baksinlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
babanı arayıp bas saglıgı dılemeyen eşin..
ama sen esının aılesıne kafayı takmışsın..
(bu arada sadece esının değil,aılesının de arayıp bas saglıgı dılemesı gerekır..)
Zamanla takmamayi onlarla basetmeyi ogrenirsin merak etme ben de bu tarz sorunlarla karsilastim ama simdi umursamiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?