Eşimin ailesi hep beraberim ne yapacağım?

Ne güzel yazmışsınız gerçekten. Her kelimeniz doğru. Dediğinizi yapacağım, harekete geçeceğim. Çok teşekkür ederim. Umarım buradaki yorumlardan silkelenişim, güzel bir hayat getirecek bana

Evet mağlesef kimseye hayır diyemeyenlerdeyim. Herşeyi kabul edenlerdenim. Belkide bundandır kullanılışım. Artık kabul ettim. İnsanlar nankör , menfaatçi ve bu yanlar ile vuruyor insanları.
Sonrası.. bir uyanış.
Yazdıklarınız çok doğru. Bu açıdan durumlara bakmamıştım.

Sen calisiyormusun? Meslegin var mi? Kocanin geliri nasil? Ailen bosanma durumunda arkanda durur mu? En mühim soru, bosanmayi göze alirmisin?
Ben çalışıyorum evet evlenirken eşim ile bir işletme açtık, onun dışında başka bir iş yapmıyorum. Gelir ekonomiye göre elbette değişiyor. Ailem boşanma durumumda yanımda olmaz, çünkü kendine münhasır bir babam var.
Ben boşanmayı göze elbette alırım. Ama sadece nasıl ne yaparım diye iyice oturup planlamam gerekiyor sonrası için..

Offf nasıl güzel bir hareket! Gerçekten süper yazmışsınız. Böyle güzel yazdıklarınız ile, bana burada bir cesaret geldi. Harekete geçmem için bir konuşmama bakıyor gibi hissediyorum artık.
Evet bazen ben bile kendime inanamazken, nasıl böyle bir aile ile yaşıyorum diye kendime inanamazken, sizin bana inanamanız normal ..

Çok doğru bir konuşma, hem adil hem doğru. Sadece herşeyi garantilemek gerekiyor. Gerisi mühim değil elbet. Yaşım genç , dediğiniz gibi ya aklı başına gelir ya da bu gemi batar :)

Çok haklısınız
Ben haklı değil, olması gerekeni sana aktarmaya çalışıyorum.
Bu dünyaya bir kere geliyorsunuz , geliyoruz . Kimsenin kahrını çekmeye değmez.
Bir ömrünü bu insanlar için mi harcayacaksın cidden?
Acilen yapman gerekeni yap. Zaman 1 dakika bile beklemiyor, kendine değer ver

Kendinizi boğmayın. Insan alışkanlıklarından, sevgisinden, emeğinden öyle söylendiği gibi kolayca vazgeçemiyor. Bu bir süreç. Korkularınız, endişeleriniz çok normal. Ilerisini düşünüp vaktinizi ziyan etmemek adına gerçekçi ve ileriye dönük kararlar almanız gerek. Bunu sürekli aklınızda tutun. Sonra pişman olmayın senelerim gitti diye. Teşekkür ederim güzel temennileriniz için. Sevgiler ❤

Bence çok yorucu. Ama 5 yıl olmuş. Çok çok zor . Eskıdenmıs bütün onlar yenı nesıl yapamıyor. Bazen oluyor kemdımıze bıle istemıyoruz.

Evlendiğim de ilk zamanlar hep yapacağız , olucak, az bir zaman dendi. Evet o zamanlar durum belliydi. O yüzden üstelemiyordum.
Sonra bir şeyler toparlandı.
Ama bir şeyler değişmedi
Kayınvalide evde durumlar nasıl? Aranız nasıl? Çok misafiri var mı? bir işe girip kendi yolunuzu çizmeye cesaretiniz var mı?

kötü olmuş
zaten başımıza ne geliyorsa iyi niyet ve fedakarlıktan geliyor
feraha çıkmanız dileğiyle

Cesaretinizi toplayin ve esinize rest cekin ya ev ayrilir yada ben yokum senin manipulasyonlarina artik karnim tok deyin. Annesi hasta yasli
Bakima muhtac degil bunun icin evlenmedim
Diyin gerekirse evi terk edin duzelirse ne ala duzelmezse cocuk yokken bosanin sizi kullanmalarina izin vermeyin

Dinimizdede hukuktada erkek kadına ayrı ev açmak zorunda. Kocana bunu söyle.

Sabrın sonu selamet lafına hiç inanmıyorum. Böyle evlilik olmaz kendinize ait bir düzeniniz yok. Bence eşinizle konuşup bu duruma çözüm bulmalısınız yada evliliğinizi tekrar gözden geçirmelisiniz

O evlenmemişki siz evlenmişsiniz… onun hiç düzeni değişmemiş yeni bir hayat kurmamış bence işin kolayına kaçmış o kadar merhametliyse sizi neden düşünmüyor? İllaki evi siz çekip çeviriyorsunuz kaç kişiye yemek pişir taşır temizliği falan hiç kolay iş değil ayrıca özel hayatınıza da hakaret nasıl yaşayacaksın ailesinin yanında hep çekinerek tabiki… bilmiyorum rahatsızlığınızı dile getirin 5 yıl geçmiş gerçi bundan sonra evi ayırsanızda ne değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…