- 25 Haziran 2018
- 31
- 17
- 27
-
- Konu Sahibi monaglizag
Ya ne kadar doğru söylemişsiniz. Bende her zaman derim bir erkek ayrı ev açamayacaksa, evini geçindiremeyecekse, kendisini ve karısını başkalarına muhtaç bırakıp ezdirecekse evlenmesin arkadaşEvlilik sorumluluğunu ustlenemeyenler neden evlenirler? Ayri bir ev acip oturamayacak duzeydeysen neden evlenirsin ki hakikaten?
Evlenipte halâ ana baba evinde oturan, esini oraya götüren birini ciddiye alamam ve zaten bu aciziyetteki birinden de cok sey beklememek lazim.
Evet soru da da belirttiğim üzere , eşim çok merhametli olduğu için herkese kucak açan bir karektere sahip. 5 senedir evliyim kayınvalidemin evinde yaşıyoruz, kirasını giderlerini ödüyoruz. Rabbim büyüktür dedim ses etmedim sabrettim. Hâla aynı. Değişen bir şey yok. Şimdide abisi ile iş’te ortak oldu. Ev de ailesinden biri, işimizde ailesinden birileri. Her gün iç içeyiz. Sabrederken zaman geçmiş.
Bazen yoruluyorum ne hissedeceğimi bilmiyorum , sıkışmış gibi hissediyorum .
Asla gocunmam ama herşeye evet demem, bu evliliğimin için doğru mu?
Rabbim büyüktür deyip ses etmemeye devam edersen daha çok kendi kendini yersin. Her şeye he evet deyip durmuşsun adam ailesine iyi, sizin aile olduğunuzu anlamamış ki.Evet soru da da belirttiğim üzere , eşim çok merhametli olduğu için herkese kucak açan bir karektere sahip. 5 senedir evliyim kayınvalidemin evinde yaşıyoruz, kirasını giderlerini ödüyoruz. Rabbim büyüktür dedim ses etmedim sabrettim. Hâla aynı. Değişen bir şey yok. Şimdide abisi ile iş’te ortak oldu. Ev de ailesinden biri, işimizde ailesinden birileri. Her gün iç içeyiz. Sabrederken zaman geçmiş.
İpsiz bir kuyuya düşmüşsün , en baştan kabul etmeyecektin, geçmiş olaa..Evet soru da da belirttiğim üzere , eşim çok merhametli olduğu için herkese kucak açan bir karektere sahip. 5 senedir evliyim kayınvalidemin evinde yaşıyoruz, kirasını giderlerini ödüyoruz. Rabbim büyüktür dedim ses etmedim sabrettim. Hâla aynı. Değişen bir şey yok. Şimdide abisi ile iş’te ortak oldu. Ev de ailesinden biri, işimizde ailesinden birileri. Her gün iç içeyiz. Sabrederken zaman geçmiş.
Kocaniz size merhametli mi? Asil soru bu bence. Size merhameti olsa ne kadar zorlandiginizi gormez miydi?Evet soru da da belirttiğim üzere , eşim çok merhametli olduğu için herkese kucak açan bir karektere sahip. 5 senedir evliyim kayınvalidemin evinde yaşıyoruz, kirasını giderlerini ödüyoruz. Rabbim büyüktür dedim ses etmedim sabrettim. Hâla aynı. Değişen bir şey yok. Şimdide abisi ile iş’te ortak oldu. Ev de ailesinden biri, işimizde ailesinden birileri. Her gün iç içeyiz. Sabrederken zaman geçmiş.
Herşeye evet demem kısmını anlayamadım.Evet soru da da belirttiğim üzere , eşim çok merhametli olduğu için herkese kucak açan bir karektere sahip. 5 senedir evliyim kayınvalidemin evinde yaşıyoruz, kirasını giderlerini ödüyoruz. Rabbim büyüktür dedim ses etmedim sabrettim. Hâla aynı. Değişen bir şey yok. Şimdide abisi ile iş’te ortak oldu. Ev de ailesinden biri, işimizde ailesinden birileri. Her gün iç içeyiz. Sabrederken zaman geçmiş.
bana, Böyle evliliklerdeki kadınlar hizmetçi ve düzenli sex ihtiyacını gideren kimse olarak görülüyor gibi geliyor. Konu sahibi eşini iyi anlatmış ama aslında adam tam el iyisi. Karısı dışında herkes hayatından memnunHerşeye evet demem kısmını anlayamadım.
Evet demediğiniz ,kabul etmediğiniz neler var?
Evlilik için dogru mu sorusuna cevap sizde.bu bir evlilik mi ?
Bence değil.
Kendine ayrı hayat kuramayan erkek evlenmesin.
Kadın evlenirken ailesinden ayrıldığı gibi ayrılmalı,sorumluluğunu bilmeli,almalı.
Bu tip erkek ailesine hizmetli almak için evlilik yaptığını düşünüyorum.
Aynisini yazacaktim, yazilmisi var.bana, Böyle evliliklerdeki kadınlar hizmetçi ve düzenli sex ihtiyacını gideren kimse olarak görülüyor gibi geliyor. Konu sahibi eşini iyi anlatmış ama aslında adam tam el iyisi. Karısı dışında herkes hayatından memnun
Aynisini yazacaktim, yazilmisi var.
Adam iyi olur tabi, anasina hizmetkar, kendine ihtiyac giderici.
Yazdıklarınızda çok haklısınız. Başta herşeyi kabul etmem ile herşey şimdi daha da zorlaştıNe yazık ki başta aynı evde yaşayarak '' Evet '' oyunu vermişsiniz zaten. Bundan sonrası zor. Kocanız merhametlidir belki ama aynı zamanda ana kuzusu buda bir gerçek o yüzden siz muhtemelen ayrılalım da deseniz değişmeyecektir.