- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 158
- 39
Siz aramadın şeklinde trip attıklarında aradıkça bu özelliklerini tatmin edip daha da baskınlaştırıyorsunuz. Guzel bir dille uyarın anlamazlarsa mesafeyi koyun gitsin derim kafanız rahatlar.2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Sebepsiz infertilite=Allah nasip etmiyor vakti zamanı gelmemiş.Sebepsiz infertilite diye bir şey var(tam adını doğru yazmisimdir umarım),olmuyorsa olmuyordur sürekli bu konuyu açıp insanlari uzmek çok insafsizca. Care olarak ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama bu kadar baskı altında hissediyorsaniz zaten olmaz hormonlariniz stresten etkilenir.
Kafaya takmayip mesafe koymaya calisin...
Çok guzel anlatmıssınız agzınıza saglık. Bi salsalar bızı artık keskeGelmiyor gitmiyor aramıyor diye şikayet eder gibi dolduruşa getirmeler birçok eş ailesinde var. Oğlumuzla mutlu , araları iyi vs bununla yetinmek yerine sanki gelini evlatlık almışlar gibi sürekli iç içe g*t g*te olma çabası içine giriyorlar. Zaten bence bizim toplumumuzda boşanmalar huzursuzluklar çoğu zaman eş aileleri yüzünden oluyor , herkes evlenen çocuğunu bir salsa boşanmalar bile azalacak. Kp iyi niyetli olabilir de hala yetişkin insanlara 5 yaşında çocuk mualesi yapma zihniyeti bu. Kardeşim çocuğunuz evlenme çocuk yapma sorumluluğunu alamayacak seviyedeyse evlendirmeyin. Yok evlendirdiniz karışmayın, 2 yetişkin insan çocuk yapmayı da becerirler, doktor ne tavsiye verirse yaparlar da .. hanımın yatsın bilmem ne bunlar ayıp şeyler ya . Bey amca paradan haber versin oğlum nasip bu işler alın şu parayı lazım olur desin. Artık nerdeyse uygulamalı gösterecekler biz böyle insanlar değildik mahremiyet nerede kaldı ?
Belli ki zor bir surectesiniz ve herşey sizi rahatsız ediyo normal olarak. Ayrıca kim ne kadar hayatınızda olmaya çalışırsa çalışsın o ancak sizin hayatınızda siz izin verdiğiniz kadar olabilir. Mesela tedavi sürecinden çocuğunuzun olmadigindan haberleri olmasaydı sadece torun isteği ısrarıyla karşılaşırsınız çok sikilirsaniz verirdiniz paylarını susardilar. Bana çok çocuk baskısı yaptılar sonra eşime söylediler eşim tek cümle kurdu bir daha ona lafını acamadilar bana söyleme sıklıkları azaldı.2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Aynen öyle Allah isteyeni hayırlı evladına doğru zamanda kavuştursun.Sebepsiz infertilite=Allah nasip etmiyor vakti zamanı gelmemiş.
Bunlar hep eşinin suçu2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Burada önemli olan konu şu. Bukadar ince detaydan nasıl haberdarlar ? Eşin anlatıyorsa sorun ilk başta eşinde bukadar müdahale edemezler. Sen anlatıyorsanda yapacak birşey yok. Kayınpederin senin bukadar özeline karışmamalı. Daha doğrusu karıştırtılmamalı.2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Anlamamışsınız onlar bizim özelimizin içinde. Ben aktarmıyorum zaten. Eşimden alıyorlar bilgiyi. Ben Beni suçlayacak insanlar aramadım bu durumu yaşayanlar tavsiye verebilir mi diye sordumSiz derdinizi anlatırken bile kendinizi savuncak cümleler kuramıyorsunuz. Öncelikle hanımın yatsın demek sorunun sen de olduğunu düşünmelerinden kaynaklanıyor ama bir kaç onceki cümlende ikinizde de sorun olmadiğını belirtmiştin. Ne malum eğer bir sorun var ise bunun eşinde olmadığı? Her durumunuzu ince detayına kadar ailesine aktarmışsınız. Ne mana? Kusura bakmayın ama şu özellerinizi baştan herkese anlatmayın artık...
Teşekkür ederim bizi gerçekten bu durumu yaşayanlar anlayabilir. Diğerlerinde hep suçlayıcı bir dil neden bunlara izin verdin vs.Ay cok sinirlendim okurken.. bende kv yakin oturuyorum bende ayni deyleri yasadim cocuk olayi hariç hatta bnm esim yurt disinda calisiyo istiyolar ki onlarin himahesi altinda olaym bi kavga oldu esimle kp arasinda olaya benide kattilar bende küstüm sonrasinda hersey tam istedigim gibi oldu hic biseyime karisamazlae su an onceden arardilar disardaym dedigimde israrla nerdesin diye sorardilar misafir var derdim kim diye aorar cvp vermezdim koşa koşa gelirdiler cok rezil olmuşlugum var misafirlerime ama simdi herkes kendi evine bakiyo bnce sizde bi yolunu bulun araya mesafeyi koyun
Benimkiler seninki gibi değil benimkilerde Allah isterse olur demiyor hep bir çaresini arama çaba içerisinde. İlla olacak gözüyle bakıyorlar.benim kv ve kpde bilir doktora gittiğimizi, tedavi gördüğümüzü. zaten eşimle babası ortak iş yapıyorlar yani her seferinde bir bahane bulamazdı ama bu tarz bir şeyle karşılaşmadım. doktor konusunda kpnizde cok büyük bir hata görmedim, gerekeni yaparsınız yatarsınız demesini kötü niyetli görmedim yani tabi siz daha iyi bilirsiniz hareketlerinden. benim anneme kvsi yıllarca boşa çocuğumun parasını harcıyorsunuz olmuyor işte ne uğraşıyorsunuz diye baskı yapmış bence böyle olmasındansa olmadıysa baska doktor bulursunuz demek üzülmeyin demek gibi. ama sürekli sorulmasına bende anlam veremiyorum. bizde de genelde konusu geçer ama hep üzülme yavrum Allah isterse olur sen elinden geleni yaptın derler. madem öyle sizde artık istemiyorum olursa olur olmazsa zorlamayacağım illa ki vakti vardır dersiniz, konuşulmasını engellersiniz. gitmek gitmemek konusunda da, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. surat yapıyorsa bırakın surat yapsın, anlamamazlıktan gelin.
Maksat sizi suçlamak değil ama burada asıl kabahatli eşiniz, ailesi değil.Anlamamışsınız onlar bizim özelimizin içinde. Ben aktarmıyorum zaten. Eşimden alıyorlar bilgiyi. Ben Beni suçlayacak insanlar aramadım bu durumu yaşayanlar tavsiye verebilir mi diye sordum
hangi ildesiniz cocuk olmama faktörü kim2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?