Antalya faktör yok sebepsizhangi ildesiniz cocuk olmama faktörü kim
hacamat vs arastırın faydalı olabilir esinizede szedeAntalya faktör yok sebepsiz
Çocuğunun erkek olacağını nerden biliyor. Bunlar olurken esin ne yapıyor boyle bir konu hakkında yorum yapılmasına nasil izin veriyor2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Eşim yok ya annem karışmaz gibi bir tavrı varÇocuğunun erkek olacağını nerden biliyor. Bunlar olurken esin ne yapıyor boyle bir konu hakkında yorum yapılmasına nasil izin veriyor
Biz olmadığı için ilk başlarda istemiyoruz diyorduk ama kayınvalidem öyle farklı bir cins ki gidip anneme demişki evleneli sekiz ay oldu şimdi sekiz ay hamile olması lazım da sen ona benim söylediğimi söyleme de ben dolaylı yollardan anane olmak istiyorum de Korunuyorsa korunmasın söyle. Ben bunları duyduğum için cinler tepeme çıktı. Sonra soğuk davranmaya başladım suçlu yine ben oldum ve ona dedim ki siz herhalde beni suçluyorsunuz çocuk olmadığı için ama oğlun istemiyor dedim Sonra oğlunu çağırmış ağlamış ben babaanne olmak istiyorum ben hasta bir adamım belki öleceğim babaanne olmadan mı öleceğim yani oğlunu bile aklına girmeyi başarıyor ama oğlu bunun farkında değil. Üç ay önce kayınpeder babama gitmiş demişki bunlar ne zaman tatilden gelecek biz ne zaman dede olacağız bunlarzla konuşalım demiş ben bunları duydum cinler yine tepeme çıktı. Sonra gittim evlerine görümcem de vardı nişanlandığından beri çocuk baskısı görüyorum bana böyle böyle şeyler ima ediliyor bana bunu yap deniliyor artık yeter dedim işte sen beni yanlış anladın da biz sana yardımcı olmak istedik de görümcem araya girmeye çalıştı ve onu hiç konuşturtmadım bileklerimi kesiyim ben ne yapayım dedim olmuyor işte dedim olmadığını bile bile ne bu ısrar ne bu sorma dedim Ben dedim yarın dedim eşyalarımı toplayıp gideceğim dedim artık dayanamıyorum dedim işte ben seni oğluma çocuk doğursun diye almadım ki diyor mutlu huzurlu olsun diye aldım diyor kayınvalidem o kadar iki yüzlü ki aramız iyice bozuldu hiç gitmemeye başladım bu sefer ben oğluna şikayet etmiş soğuk davranıyor diye insan bir şikayet ederken düşünür ya o kadar özel hayatıma müdahale ediyorlar ki yani burada anlatmadım şeylerde var laftan anlayacak cinsler değil yaniKarıştırma arkadaşım, evin içinde yaşanan ev içinde kalmalı, çok şükür bende eşimde o kadar ağzı sıkı insanlarızki iki sene boyunca ne tedaviler gördük nerelere gittik tüp yaptık bizde, herkese bi bahane sunduk söylemedik neden söyleyelim mahrem bi konu bu, sizin de artık bi aile olduğunuzu karşı tarafa göstermeniz lazım yoksa bu muameleyi görmeniz normal
Üzüldüm durumunuza, bizde benzer şeyler yaşadık başta istemiyoruz dedik olmadı ısrarlar bitmedi, sonra oğlun istemiyo dedim yok yine kapanmadı sonra artık olmuyo vs derken bitmiyo ya bitmiyo ve emin ol bu olmamasının başlıca sebebi, bunu algılayamıyolar heralde bizim de huzurumuz kaçtı evliliğimizde sonra eşim bidaha nurova sormayın dedi etti de kapandı bi nebze, e sonrasında o psikolojiyle olurmu tüple hamile kaldım işte sonrasında şunu duydum ee daha yeni evliydiniz niye sıkıntı ettiniz falan dalga geçer gibi. Ama o duvarı ördü elleriyle, şimdi içimden gelmiyo inan ne bi samimiyet ne bi yakınlık..Biz olmadığı için ilk başlarda istemiyoruz diyorduk ama kayınvalidem öyle farklı bir cins ki gidip anneme demişki evleneli sekiz ay oldu şimdi sekiz ay hamile olması lazım da sen ona benim söylediğimi söyleme de ben dolaylı yollardan anane olmak istiyorum de Korunuyorsa korunmasın söyle. Ben bunları duyduğum için cinler tepeme çıktı. Sonra soğuk davranmaya başladım suçlu yine ben oldum ve ona dedim ki siz herhalde beni suçluyorsunuz çocuk olmadığı için ama oğlun istemiyor dedim Sonra oğlunu çağırmış ağlamış ben babaanne olmak istiyorum ben hasta bir adamım belki öleceğim babaanne olmadan mı öleceğim yani oğlunu bile aklına girmeyi başarıyor ama oğlu bunun farkında değil. Üç ay önce kayınpeder babama gitmiş demişki bunlar ne zaman tatilden gelecek biz ne zaman dede olacağız bunlarzla konuşalım demiş ben bunları duydum cinler yine tepeme çıktı. Sonra gittim evlerine görümcem de vardı nişanlandığından beri çocuk baskısı görüyorum bana böyle böyle şeyler ima ediliyor bana bunu yap deniliyor artık yeter dedim işte sen beni yanlış anladın da biz sana yardımcı olmak istedik de görümcem araya girmeye çalıştı ve onu hiç konuşturtmadım bileklerimi kesiyim ben ne yapayım dedim olmuyor işte dedim olmadığını bile bile ne bu ısrar ne bu sorma dedim Ben dedim yarın dedim eşyalarımı toplayıp gideceğim dedim artık dayanamıyorum dedim işte ben seni oğluma çocuk doğursun diye almadım ki diyor mutlu huzurlu olsun diye aldım diyor kayınvalidem o kadar iki yüzlü ki aramız iyice bozuldu hiç gitmemeye başladım bu sefer ben oğluna şikayet etmiş soğuk davranıyor diye insan bir şikayet ederken düşünür ya o kadar özel hayatıma müdahale ediyorlar ki yani burada anlatmadım şeylerde var laftan anlayacak cinsler değil yani
Aynen benimde ve hala farklı doktor araştırın diyorlar. Sanki doktor yapıyor çocuğu. Durumu anlayamıyorlar kendi bildiklerini okuyorlarÜzüldüm durumunuza, bizde benzer şeyler yaşadık başta istemiyoruz dedik olmadı ısrarlar bitmedi, sonra oğlun istemiyo dedim yok yine kapanmadı sonra artık olmuyo vs derken bitmiyo ya bitmiyo ve emin ol bu olmamasının başlıca sebebi, bunu algılayamıyolar heralde bizim de huzurumuz kaçtı evliliğimizde sonra eşim bidaha nurova sormayın dedi etti de kapandı bi nebze, e sonrasında o psikolojiyle olurmu tüple hamile kaldım işte sonrasında şunu duydum ee daha yeni evliydiniz niye sıkıntı ettiniz falan dalga geçer gibi. Ama o duvarı ördü elleriyle, şimdi içimden gelmiyo inan ne bi samimiyet ne bi yakınlık..
Ah be benim yarama tuz bastın şu an... 17 yıllık evliyim. Yaşım 37 ben daha diş kapıyı açmadan balkona atar kendini nere gidiyorsun,kaçırdıysa arar nere gittin,cevap vermezsem gelince sorar nerdeydin...bir kızım var 15 yaşında 2.çocuk baskılarına değinmek bile istemiyorum...önceden istemiyorum bu bizim hayatımız falan der polemiğe girerdim şimdi asla yapmıyorum....evet bende istiyorum çocuk her an olabilir diyorum...aslı astarı yok tabiki...istemiyorum çünkü sadece onları susturuyorum...daha çok beklerler...evdeki halımın boyutuna beslediğim kediye kadar karışırlar her şeyin içindeler...neyseki 6 ay köye gidiyorlarda kafa dinliyorum hatta pandemi var diye bu kış gelmediler nasıl mutlu oldum anlatamam...2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Bizimkiler de yaylaya gidiyorlar yazın ama 1 hafta durup geri geliyorlar. Giderken ayrı bir sıkıntı gelirken ayrı bir sıkıntı. Hiç gitmeseler daha iyi. Bizi gerçekten bizim gibi sıkıntı çekenler anlıyorAh be benim yarama tuz bastın şu an... 17 yıllık evliyim. Yaşım 37 ben daha diş kapıyı açmadan balkona atar kendini nere gidiyorsun,kaçırdıysa arar nere gittin,cevap vermezsem gelince sorar nerdeydin...bir kızım var 15 yaşında 2.çocuk baskılarına değinmek bile istemiyorum...önceden istemiyorum bu bizim hayatımız falan der polemiğe girerdim şimdi asla yapmıyorum....evet bende istiyorum çocuk her an olabilir diyorum...aslı astarı yok tabiki...istemiyorum çünkü sadece onları susturuyorum...daha çok beklerler...evdeki halımın boyutuna beslediğim kediye kadar karışırlar her şeyin içindeler...neyseki 6 ay köye gidiyorlarda kafa dinliyorum hatta pandemi var diye bu kış gelmediler nasıl mutlu oldum anlatamam...
Merhaba evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Merhaba siz Dr. Zuhal Dilek Şanlı'da mı muayene oldunuz ?Hamile kalamamaniz bu yaşananlardan ötürü olabilir Sürekli bebek düşünmek çevre baskısı vs. Eşinizin ailesini hayatınızdan çıkarmak söz konusu değil belki ama uzaklaşmak en iyisi sanırım. Mesafe şart. Bir de hastaya bütüncül yaklaşımla tedavi uygulayan Doktorlar var opr Dr Zuhal Dilek şanlı mesela. Onlarla görüşürsenz bütüncül tedavi ile kayınvalide konusunu aşmanıza da gebelik konusuna da yardımcı olabilirler. Çünkü bebek olmaması fiziki değil psikolojik etmenlerden kaynaklı ise olaya bütünsel yaklaşıyorlar
Siz muayenesine gittiniz mi hocanmızın?Hamile kalamamaniz bu yaşananlardan ötürü olabilir Sürekli bebek düşünmek çevre baskısı vs. Eşinizin ailesini hayatınızdan çıkarmak söz konusu değil belki ama uzaklaşmak en iyisi sanırım. Mesafe şart. Bir de hastaya bütüncül yaklaşımla tedavi uygulayan Doktorlar var opr Dr Zuhal Dilek şanlı mesela. Onlarla görüşürsenz bütüncül tedavi ile kayınvalide konusunu aşmanıza da gebelik konusuna da yardımcı olabilirler. Çünkü bebek olmaması fiziki değil psikolojik etmenlerden kaynaklı ise olaya bütünsel yaklaşıyorlar
tüp benek transfer öncesi gebelik aşısı yaptımı doktor bdaha yaptırın.Merhaba evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Yok maalesef, ben sosyal medyadan takip ediyorumSiz muayenesine gittiniz mi hocanmızın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?