Eṣimin ailesi cok tuhaf

Benim kafam baya bulanik bu son zamanda. Yani evliligin bu olmadigini cok net anladim, maalesef bazi kararlar ani den verilemiyor bazen. Beni cok ikilemde biraktigi icin bu kafa bulanikligi. Hayirlisiyla cözüp size yazarim yine bu konunun altina. Cevaplariniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediOrum..

E ozmaan engel olsana . Adam alacagini almis zaten tuttur bizim.ustumuzr yapilsin diye.zaten bergi mergi yalanla yaomis .ac gozunu
Cevirecekmis üzerimize, tapu icin yüksek birnpara ödemek lazimmis üzerimize almak icin dedi.. olsun ne ise ver bitsin bu is dedim. Bakalim ne olacak

e sevilcek yani ne?
Ikinizinde emegi olan mal mülk hangi sebeble baskasinin üzerine oluyor? O evin kirasi nereye gidiyor ve sizin yeriniz nerde bu evlilkteki herkesin herseyden haberi varda sizin yok?

Hazır adam Türkiyedeyken git şikayet et tehdit ediyor diye, döndüğünde onu da yapamayacaksın belki.
Herif resmen yurtdışı bileti olarak kullanıyor seni, bir de mal kaçırıyor . Annesinin üstüne yapmak ne demek yaa, sülalesini mal sahibi edip, vatandaşlık da aldı mı sepetler bu adam seni demedi deme bak. Kullandırma kendini def et gelsin burda alsın asgari ücretle bakalım alabiliyor mu bi çöp !

Cevirecekmis üzerimize, tapu icin yüksek birnpara ödemek lazimmis üzerimize almak icin dedi.. olsun ne ise ver bitsin bu is dedim. Bakalim ne olacak
Euro ya cevirince yüksek gelmez merak etme , bide muhtemelen devir yaptiracak .kagit uzerinde satin alma yapin.eger annesinden devir alirsa ilerde bosanirsaniz bunu bana annem devretti ortak alinmadi der , sana bisi koklatmaz.yani mahkeme yarisini sana vermez. Tapuda satis gosterin .Dikkatli ol konu sahibi .hatta yarisini kendi uzerine yaptir .

Evle araba gitdi artik bence. Cok para istiyorlar diyorsa tapu icin, dikat edin o parada baska birsey icin kullanilmasin.

Eger ayrilmaya cesaret ederseniz ondan nafakada talep edebilirsiniz. Calisiyorsunuzda. Yinede geciminiz icin yetmezse Jobcenterdende yardim ala bilirsiniz.
Sizide birdaha tehdit ederse dik durun dagbasimi sandin burayi diye sorun ki, korktugunuzu his ederse sizi sürekli ordan bastirmaya calisir.
Korkmayin cocugunuzuda sizden izinsiz yurtdisina gltürme sansi yok. Sizden vekalet almadigi sürece sinirdan cocugu geciremez, ayni sekil sizde.
Oturumunu kaybetmez, cünkü cocugu almanyada. Oturumu su an size degil, cocugunuza bagli. Arkadaslarin düsündügü gibi kolay degil yurtdisi etmek veya tehtid etdi diye sikayet etmek. Ha sikayet ede bilirsiniz ama polis bi sorguya ceker yine birakir cünkü size gercekten sidet uygulamadi.
Bence esinizle konusun ve birsekil bosanmaya ikna edin. Cocugunuz var ve istemeseniz bile cocuktan dolayi ömür boyu bu adamla bir baginiz var ve olacakta.
Sakin ve akilli atin adimlarinizi, ama sizin yasadiginiz evlilik degil. Mutlu olmayi hak ediyorsunuz ve kiziniza örnek olunki, oda ilerde erkeklere karsi dik durmasini bilsin.
Sansiniz almanyada olmak. Hertürlü yardim saglancak devlet tarafindan ve ailenizde arkanizda anladigim kadariyla.
Kimsenin kullandigi arac olmayin. Bir kez yasiyoruyoruz, iyi yasayin.
Hakkinizda hayirlisi.

Bu kadar her şeyin farkında olup bu kadar şeye nasıl izin verebiliyorsunuz? Eşim bu dediklerinizin bir tanesini dahi yapmaz, yapamaz çünkü izin vermem. Siz eşinizin karısı mısını
Z yoksa evde bir süs bebek misiniz bunu bir düşünün bence.

Belli bir yere kadar okudum gözlerim takipte zorlandı yarıda kaldım.
Çocuğunuz var mı? Bu adam resmen para yiyor ya ne kadar ayıp böyle tuhaf bir aile bu ve farkındasınız boşayın bunu yazık bence çekmeyin ne gerek var

Bana da adam bariz mal kaçırıyor gibi geldi. Ev kiralanmış sana söyleme zahmetinde bile bulunmamış. Seni hiç bir şeyden saymıyor gibi. Boşansan gerçekten hiç bir hak elde edemeyeceksin. Bu adama ne kadar güveniyorsun? Ayrıca ne münasebet eşim yada ailesi bana küfürlü konuşacakmış. Bu ne terbiyesizlik, bu ne avamlık.

Bence hazır turkiyedeyken can guvenlihim yok tehtid alıyorum diye şikayet edip uzaklaştırma ülkeye giriş yasağı gibi birşey koydurmaya çalışın ilk önce malı mülkü geçin canınızı özgürlüğünüzü kurtarın. Bir ev bir araba sizi kurtarmaz düşmeyin peşine önce kendiniz.

Küçücük bebekle 9 gün misafir ağırlanır mı ya. Ne kadar yüzsüzler anlamadım.
Eşinize misafir istemedğinizi kesin dille belirtin. Beyefendi de bir zahmet onlara müsait olamadığınızı iletsin

6 yıllık evliyim yazmışsınız. Bu hep en başından beri böyleyse çok çok geçmiş olsun. Eşiniz sizi paravan olarak çok güzel kullanmış. Ama sonradan böyle olduysa bir çift terapisine gidebilirsiniz.

Siz Avrupa'dasiniz Allah aşkına Türkiye'de değil. Oranın hukuki düzeni eminim sizi korur. Hem eşiniz sizin kadar bilemez ordaki gidişatı işleyişi. Evin sizin odediginizi, bilginiz dışında kv ye verildiğini söylersiniz. Tehditlerini kanıtlayin. Gerekirse tahrik edip yeni kanıtlar oluşturun. Dönemesin tr den. Bak nasıl köpek olacak kapında. Resmen kullanmış. Allah onu bildiği yapsın.

Bence direk boşan çekmeye değmez biri bırak annesiyle kalsin hem ne ahlaksızca konuşmalar keşke mal varlığından önce ahlak dersi verseymis anneside bundan sana hayır gelmez kızım senin anca ömrünü yer kanser olur çıkarsın hem kendi çocuğunanada değer vermiyor halbuki kiz evladı miras derler onun gibisi olmaz

Bu adamla hayatimi asla ziyan etmezdim. Bu nasil aile çekilir mi? Eşinle sadece zurriyetinizin devamini saglamak adina evlisiniz. Evlilige dair başka hiçbir şey yok

Boşanın ama giden mallardan hakkınızı alabilirseniz alın. Alamazsanız da zehir zıkkım olsun, ne diyeyim.

Çocuğunuzun babasını rol model almasını istemezsiniz sanırım.

Ayrıca ben hayatımda erkek çocukların genital bölgesini çekip paylaşanları ne gördüm ne duydum. Bu ne gevşeklik ve iğrençliktir ya.

Kocanız ayrıca ana kuzuluğundan asla çıkmayacaktır. Boşuna düzelmesi için uğraşmayın. Adam ve ailesi baştan sona hata.

Evi neden annesinin üzerine yaptınız ki?
Bugun boşansanız hakkınız yok o evde.
Öte yandan yerinizde olsam çoktan boşayıp geldiği yere yollamıştım bu terbiyesiz ana kuzusunu.

Aynisini yasadim.Ailesinin her dedigini kabul eden, bagimli bir koca.
Ahlaksiz bir aile.
Cocugum yok,bosaniyorum.

Bosanmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…