Eşimin ailesi beni kabullenmiyor sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakikaten bazı insanları böyle sarsa sarsa kendine gel demek istiyorum.Yahu evlenen siz ve eşiniz ..Her haltı biliyorsunuz da altınlarin borcunu ödemeyi mi bir bilmiyorsunuz.Kv mi takıyor o bilezikleri kolunu yoksa görümce mi.Sen taktın.Bu prenses kız sendromu çok tehlikeli..Esin ödesin borçları kp kv çete görümce değil.

Kocasını övüp kayınailesini b*klamadığımız için mi gitti? Yalancı düzenbaz adamla evlenip övgü beklemekte ne bileyim akdjsjfjd.
Az geride biri iki konu açmış, kocası zamanında ailesi ve eşinin arasında laf taşımış, sonra ihaleyi eşe yıkıp boşanıyormuş şimdi. Kadın yalvarmış falan bi de. Bir konu daha açmış sonra, üstümüzde büyü mü var diye. Bi de atar yapıyor, düşmanlarımız var, neyin içinde olduğumu nerden bileceksiniz diye. Höffff bitip tükenmiyor bunlar ya, kocalardan başka herkes suçlu.

Beş para etmez yalancı bir adamla evlenip sonra eşim özünde iyi bir insan ama ailesi bize yardım etmediği için kötü diye konu açmak nasıl bir akıl tutulmasıdır
belki evlendikten sonra böyle oldu inşallah aynısı başınıza gelir.

Bu üyeliğinde o konuları bulamadım, hani haniii
Valla ayaklı gazete, yalancı, düzenbaz bir adama yalvarmam için bilincimin yerinde olmaması lazım benim. Bu arkadaşlar bu kafaları nasıl yaşıyor anlamış değilim, üstelik aileleri arkalarındayken.

belki evlendikten sonra böyle oldu.
Ee evlenme aşamasında yalan söylemiş zaten, borçları kredi çekip çekip yapmış birikim den harcadığını zannetmiş konu sahibi. Ayrıca bir insan bir gecede yalancı olur mu?

Yok kız bu değil zaten, başka üye., Ama aynı kalıptan çıkma gibiler.

Beş para etmez yalancı bir adamla evlenip sonra eşim özünde iyi bir insan ama ailesi bize yardım etmediği için kötü diye konu açmak nasıl bir akıl tutulmasıdır
kedimvekahvem su yorum size netti neyini beğenmediniz ? Yoksa sizin konu mu? Adam beş kuruş etmez.

öffffff ne eesi ya bilip bilmeden yorum yap sonra cevap verince ee? neyse size bir şey anlatmakla uğraşamayacağım gerçekten algılayamıyorsunuz zira. haydi başka konulara gidip orada da konu sahibini azarlayın madalya filan takarlar belki.

zamane erkeklerden hiç bir şey beklemiyorum ne eğitimleri düzgün ne de aile terbiyeleri varsa yoksa yalan ve manipülasyon bu konuda çok ustalar her biri kadını kandırmak için dünyaya gelmiş yaratıklar

Aileyle ne işiniz var sorunlu olan eşiniz bence bi dünya borç yapmış koskoca asmayın borcunu kimse ödemek zorunda değil yapmasaymış aileyle bu kadar uğraşacağınıza kocanızla uğraşın bence

Öyle bir içten tersliyorsunuz ki sanki konunun sahibi sizsiniz.... Bakın benimde gorumcelerim çok fena arabozucu ama eşim özünde iyi biri olduğu için hiç birbirimizi yüz göz yapmadı. Aradaki mesafeyi çizdi ve özünde iyi biri olduğu için ailesiyle bu konulara girmedi...

Allahtan iyiymiş eşiniz
Demekki kötü yönünü gösterse birde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…