Eşimin ailesi beni kabullenmiyor sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin özünde iyi biri olsaydı sana bunları yaşatmazdı.Bence ilk başta bunu kabullen en doğru kararı vermiş olursun

Sevgili arkadaşım insanlara niye bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz?
Ben olsam o eş olacak kişinin de o kayınvalidenin de görümcenin de . Neyse anladınız siz onu
O heriften sana bi cacık olacağını sanmıyorum keza ailesinden de.

Esiniz ne kazaniyorda abilerini evlendoriyor ne alaka abilerinin durumu yoksa onlar nie evleniyorSiz ömür boyu cekersiniz böyle borctan bile hamileyken haberin oluyorken bu adamın özünü ne zmn gördün de özünde iyi diyosun.Kendi karsina çocuğuna sıkıntı cektirip yegenlerine abilerins refah bi hayat sunup karisina bir damla su vermeyen aileye ses etmeyen adam iyi falan degildir!

günümüz erkeklerinde zaten parası yok kim olduğunu varsayıyorsa yanılır olamaz çünkü aileler ellerinden alıyor çoğunluğunda birikim yok çünkü meslek olarak da yetersizler çok kazanmak için iyi bir meslek gerektiriyor

Çok üzüldüm nebicim insanlar var.
vermiyeceksin kendinden çöp bile hakketmiyirsa karşı taraf. Allah yardımcın olsun

Bunlarin tek sebebi aç gözlüluk. El aleme hava olsun diye abartii dügün sonuç borç bataginda ucurma sürüklenen bir yuva haa tabi birde çocuk.

5 saat giydiginiz gelinlige ne kadar verdi damat yazarmisinz herşey gösteris satafattan ibaret değilmiş demi.

Esinizin ailesi yardım etmek zorunda degiller köstek olurlarsa mesafe koyun tabiki. Altinlari satin odeyi borcunuzu neden hemen cocuk yaptiniz ise girip calisip borcu harci kapatip öyle bir çocuk yapardiniz.

Ikiniz calisacaksiniz bu devirde esin karun degilse tek maasla dönmez o evlilik.

Ayyy polyana

İki başına yetemeyecek iki insan neden evlenir, ben de onu anlamıyorum. Sizin ailenizin yapma zorunluluğu yoktu ama yapmışlar. Onların ailesinin yapma zorunluluğu yoktu yapmamışlar da. Çoluk çocuk evleniyor yahu, ondan sonra 7 kapıya el açıyorlar. Vermeyince kötü oluyorsun.

evlenirken oyle sacma sapan altınlar isterseniz sonra bu duruma dusersiniz iste.

Elalemin olmamış çocuğunu bişey san koşa koşa evlen, ilk aydan çocuğu yap, sonra aile suçlu. Negzel.

Böyle ağır eleştirilerde bulunduğunu zaman elinize ne geçiyor ben onu anlamadım Evet eşim borçlar konusunda gidip bana söylememiş olabilir ama Tek bir hata için evliliği bitiremedim
Burda tek hata borçlar ve yalan degilki. 1. Evlilikte borç vardi size söylemedi. Abisi vs başka şeylerle üzerini kapamaya çalıştı. Yalan söyledi.
2. Siz kredi çektiniz borc icin o parayı borca vermedi. Sizi kandırdı.
3. Gorumceleriniz evliliginize karıştı onlara bizim evliligimiz durun demedi. Aile bilinci yok.
4. Kaynananiz doguma gelmedi ama esiniz ailesine ne bu davranış ayıp bile demedi. Sizi öyle gariban bırakabildi.
5. Ameliyat oldunuz kimse evinize ayak basmadı ama esiniz ailesine toz kondurmayip size sende haklısın demedi.
Bencede tek hatası dugunun borçla olmasiymis. Yoksa adam melek. İllede ailem diyen erkek en tehlikelisidir. Kendinizi kandırmayın. İlla bosanin demem ama ailenizin alıp bir adamı konuşması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…