• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi beni hiç sevmedi.

Eşimle çok severek evlendik bu konu dışında hiçbir konuda tartışma yaşamadık beni herkesten heryerde korur o kadar sever ki iş yerinde herkes bana çok şanslısın der çünkü görürler sevgisini ... ama aile bunu aşamıyoruz bu kadar az görmeme rağmen ailesini hayatımızda bu kadar büyük yerdeler
Sesinizi cikarmazsaniz daha beterini de yapar.
Ailesi sizi eziyor esinizin de sesiyi cikmiyor o zaman esinize diyeceksiniz ki ben ezildigim yere bir daha gitmem. Beni gorunce memnun olmuyorlar ben de onlari gorunce olmuyorum orda bulunmamin bir anlami yok.
Herkese kahve yaptilar bana yapmadilar sen o kahveyi nasil icersin nasil ses cikarmazsin diyeceksiniz, gorumcem ustume yururken senin elin armut mu topladi diyeceksiniz, benim ustume yuruyen insanlara ben saygi gosteremem ayaklarina da gitmem kusura bakma diyeceksiniz, sen ailene beni ezdirmeye devam ettigin surece benim yuzumu goremeyecekler diyeceksiniz. Siz susup oturdugunuz yerden adalet bekliyorsunuz

Sesinizi cikarmazsaniz daha beterini de yapar.
Ailesi sizi eziyor esinizin de sesiyi cikmiyor o zaman esinize diyeceksiniz ki ben ezildigim yere bir daha gitmem. Beni gorunce memnun olmuyorlar ben de onlari gorunce olmuyorum orda bulunmamin bir anlami yok.
Herkese kahve yaptilar bana yapmadilar sen o kahveyi nasil icersin nasil ses cikarmazsin diyeceksiniz, gorumcem ustume yururken senin elin armut mu topladi diyeceksiniz, benim ustume yuruyen insanlara ben saygi gosteremem ayaklarina da gitmem kusura bakma diyeceksiniz, sen ailene beni ezdirmeye devam ettigin surece benim yuzumu goremeyecekler diyeceksiniz. Siz susup oturdugunuz yerden adalet bekliyorsunuz
Haklısınız ne diyebilirim... eşimle düzenim bozulmasın diye hep susuyorum

Gorumceler bekar mi. Onlara koca laim bence.Evde yemek yapmiyorlarsa da alın eşinizi disarda yiyin diyecegim ama adam gider mi bilemedim.

Haklısınız ne diyebilirim... eşimle düzenim bozulmasın diye hep susuyorum
Bu kadar saf olmayin lutfen. Cahil degilsiniz okumus gormus calisan bir kadinsiniz.
Siz esinizle duzeniniz bozulmasin diye ugrasmayin o ugrassin. Duzen bozan siz degilsiniz onun ailesi ve bizzat kendi.
İnsan sevdigi kadini gozunun onunde ezdirmez, hele hele karisinjn naifliginden cevap vermedigini biliyorsa hic ezdirmez .
Lutfen ya sizi anneniz babaniz bugunlere kadar millet ezsin kocaniz izlesin diye mi getirdi.

Ben sadece ağladım hayatımda hiçkimseden böyle bi tepki almamıştım ne yapacağını bilemedim hala unutamıyorum içimde kaldı... eşimle defalarca bu konudan kavga ettik hep olayı açık bana bunu yaptılar deyip ağlamaya başlıyordum neyse ki aradan aylar geçti ve görmedim çok şükür. Üstüne üstlük eşim yılbaşı da bana hiç sormadan yanımda görümcemi arayıp gelsene bize beraber geçirelim diyor... bunu nasıl diyebiliyor eşime de artık kızıyorum artık çık bunaldım
çok pasifsin, böyle olmaya devam edersen sorunları yasamaya devam edersin.

Uzak yerden gelmis birine yemek hazırlanır
Bu görgü meselesidir. Bir ortamda ,kahve ya da cay yapiliyorsa herkese yapılır. Adı üstünde misafir. Bu da bir görgü meselesidir
Okumak cehaleti alır esseklik baki kalır derler ama bunlarin cehaletini de alamamış
Gorgu kuralını bilmeyen cahildir kimse buna itiraz etmesin gorumceleriniz cahil ve varos
Eliyle yumruk yapmak ne demek bir soru sordunuz diye
Tabiki gitmeyin,gorusmeyinde bu insancık larla
Ne kadar zavallı lar
Parayı sonradan görmek böyle birsey herhalde
Mimar olmakla yok diyetisyen bilmemne olmakla sosyetik olunmaz. O işler yalan dolan,2.el araba kovalayan gorumceniz sizin neyinizi kendi ailesine layık görememiş hahahah?
Bence sizi kıskanıyorlar da
Esiniz de hic iş yok ne demek boyle kabul et ablami falan?
Kimse kimsenin hadsiz hallerini kabul etmek zorunda degil. Ayrıca siz zaten esinizle evlisiniz onlar dış kapının dış mandalı .
Uzaginizda oturuyorlarmis bir de
Nasil boyle uzaktan uzaga huzur kacirabiliyorlar pes
Hic bir sekilde gorusmeyin
Boyun egerseniz esinizle de araniz açılacak gibi
Ben eğmedim
Su hayatta 1 Allah 'ın kuluna kendimi ezdirmedim
Kaynanamla görüşmüyorum
Babama bile kendimi ezdirmem o kim? Esiniz sizin arkanizda durmazsa sonunuz iyi degil bej söyleyim

Kusura bakmayın ama sizin kocanızda iş yok.
Ablası sizi dövmeye kalkıyor,adam tepki göstermediği gibi 'ablamı idare et' diyor.
Siz de 'kocamla huzurum bozulmasın diye susuyorum' diyorsunuz.
Susup, ezilmeye devam edin o zaman.

Gorumceler bekar mi. Onlara koca laim bence.Evde yemek yapmiyorlarsa da alın eşinizi disarda yiyin diyecegim ama adam gider mi bilemedim.
Şu yazdığınız şey ne çirkin. Görümcenin kötülüğüyle koca bulmasının ne alakası var!
Siz koca bulunca çok rahatladınız, melek gibi iyi hiç sinirlenmeyen ve çok iyi karakterli bir insan oldunuz herhalde.

Kapıyı kapatınca dışarda kalırlar lafı külliyen yalan hep icerdeler malesef ilerde bu konuda olay çıkmaz eşinle umarim

Sen kendini yem yapmışsın yazdıklarından anlaşılan tek şey o. Aman o kırılmasın kocam kızmasın kavga çıkmasın vs vs . Bunca şey yaşatmış insanlar senin yüzün yumuşak diye yarın öbür gün gelip tepene binecekler. Kocan da ailem onlar idare et diyecek. Kapıları tamamen kapat ya da çöz yoksa bu işin sonu iyi görünmüyor.

Şu yazdığınız şey ne çirkin. Görümcenin kötülüğüyle koca bulmasının ne alakası var!
Siz koca bulunca çok rahatladınız, melek gibi iyi hiç sinirlenmeyen ve çok iyi karakterli bir insan oldunuz herhalde.
Ben çirkin bir yanını bulamadım. Belki de konu sahibinin eşiyle olan mutluluğunu kıskanıyorlar.
Kendi eşleri ile uğraşmaktan konu sahibiyle uğraşmaya fırsat bulamazlar.

Sizde onlara kötü davranın, bu kadar alttan alırsanız gün gelir eşinizin gözünde bile saygınlığınız kalmaz. Açık açık hodri meydan, bu kin bu nefret nedir böyle? Herşeyden önce eşinize saygısızlık yapıyorlar.

Sizin üzerinize yürüyen kardeşine tavır koyamayan eşiniz, siz o insanın evine gitmek istemediğiniz için size tavır koyuyor. Bu duruma tavır koyması gereken asıl sizsiniz. Soğuk diye geri adım atmayın, kendine gelsin.

Ben çirkin bir yanını bulamadım. Belki de konu sahibinin eşiyle olan mutluluğunu kıskanıyorlar.
Kendi eşleri ile uğraşmaktan konu sahibiyle uğraşmaya fırsat bulamazlar.
Direkt "bunlara koca lazım" deyince ters anlaşılabiliyor. Böylelikle açıklamış oldunuz.

Ayrıca benim karakterimi sorgulamak size mi düştü. Yorumu bana degil konu sahibine yapmalısınız.

Ayrıca benim karakterimi sorgulamak size mi düştü. Yorumu bana degil konu sahibine yapmalısınız.
Karakterinizi sorgulamadım. Siz koca bulmayı çare olarak gösterince kötü karakter koca bulmakla mı iyileşecek, siz bu yargıya nereden vardınız, onu kastettim.

Görümcenin koca ihtiyacı sizin üzerinize vazife mi?
Bir kadının başka bir kadına "buna koca lazım" demesi sorgulanabilir.

Bu kadar saf olmayin lutfen. Cahil degilsiniz okumus gormus calisan bir kadinsiniz.
Siz esinizle duzeniniz bozulmasin diye ugrasmayin o ugrassin. Duzen bozan siz degilsiniz onun ailesi ve bizzat kendi.
İnsan sevdigi kadini gozunun onunde ezdirmez, hele hele karisinjn naifliginden cevap vermedigini biliyorsa hic ezdirmez .
Lutfen ya sizi anneniz babaniz bugunlere kadar millet ezsin kocaniz izlesin diye mi getirdi.
+++Üstüne söyleyecek söz yok.

Karakterinizi sorgulamadım. Siz koca bulmayı çare olarak gösterince kötü karakter koca bulmakla mı iyileşecek, siz bu yargıya nereden vardınız, onu kastettim.

Koca lazım dendiğinde anladiginiz anlam sorgulamanın bence.
Aynı şeyleri kendisi de yaşadıktan sonra zaten v

Ben konu sahibine yorum Yaptım siz oradan atladiniz. Önceki mesajimda da açıkladım kendi kocasıyla uğraşmaktan azra hanıma vakti kalmaz diye.
Benim mesajimi sorgulayıp atarlanacaginiza gelinlerine yumruk sallayan görümce ile ilgili yorum yapın. Eve gelen misafire kahve vermeye gorumceye yorum yapın.
Ayrıca koca lazim demekle kötü karakterin düzeleceğini kastetmedim. Hiçbir kadını da kotulemedim. Herhangibir saygısızlık da yapmadım. Bu atar gider neden anlamadim

Back