• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin Bana Karşı Rekabeti Ne Yapmalı ?

eltim bir gun kapimi calmaz ama herkese x bizi istemiyor bize gelmiyor demis.bende kimseye ondan bahsetmem.herkeste onu hakli saniyor.ilk zamanlar cok sinirleniyodum ama simdi hiccc tinlamiyorum.kv her hafta gittigimizde onlarda gelir.bi gorseniz oyle bi yag ceker ben bile sasiririm bu kadin nasi degisir diye.ama bosverin o boyle yapsin elbet bi yerde patlak verir.son gulen iyi guler
muhtelemen o ailenin iyi gelinide eltinizdir değil mi
yag cektiği için :ssz:

biz kadınların degısık bu kafa yapısı var anlamış degılım
elti görümce varsa aılede,encok ben sevıleyım,sevılen gelin olayım,sevıleyım de sevıleyım
eltın başarmış sımdı ben gerı kaldım ben bunu başarmak ıstıyorum ama Nasıl başarayım dıye soruyorsun
bırak ne hallerı varsa görsünler herkesın de dedıgı gıbı mesafelı ol
benım ıkı eltıde bana nıspet yapmak ıcın nerdeyse gece koyun koyuna yatacaklar ama bılmıyolarkı beni kıskandıkları ıcın yaptıklarının farkında degıller
keske bende boyle olsaydim.esim bazen kizar bana ne umursamazsin kim ne dese hic tinlamiyosun kimseyi.gercekten esim ailesine karsi icimden nasi geliyosa oyle davranirim.sirf beni sevsinler diye hic kendimi kasmam.dogru mu yapiyorum bilemiyorum.

keske bende boyle olsaydim.esim bazen kizar bana ne umursamazsin kim ne dese hic tinlamiyosun kimseyi.gercekten esim ailesine karsi icimden nasi geliyosa oyle davranirim.sirf beni sevsinler diye hic kendimi kasmam.dogru mu yapiyorum bilemiyorum.
biz böyle net olduğumuz için onlar gibi olmadığımız ,için sevilmiyoruz dışlanıyoruz işte.. yagcılık yapan iki yüzlülük yapan fır fır dönen sirinelik yapan insanlığından bu denli taviz veren yaranıyor nedense

biz böyle net olduğumuz için onlar gibi olmadığımız ,için sevilmiyoruz dışlanıyoruz işte.. yagcılık yapan iki yüzlülük yapan fır fır dönen sirinelik yapan insanlığından bu denli taviz veren yaranıyor nedense
Yarandığı filan yok bence :kahve:

4 elti sahibi olarak SADECE KENDİ HAYATINA HUZURUNA BAK. o zavallı bu oyunlarla ömrünü tüketsin, sen gez dolaş hayatını yaşa eşin çocuğunla. KV görümce ile yapışık üçüz olmak zorunda değilsin. Mesafeli saygılı biçimde hiç böyle topa girmeden haftada 1 gitmene devam et. o kocanda bir arkadaşın dediği gibi kendi ailesini pohpohlatmak istemiş, sakın yapma. Düşünsene kv ve görümce bu durumda arkanızdan amma da eğlenir.
Bende de 4 tane var.Aman Allahim yoksa benim eltilerimden birimisiniz .:KK70:Bu arada aynı şeyleri düşünüyorum mesafe iyidir.

ozellıle göze gırmek sevılmek yapmadıktan sonra tabıkı doğru yapıyosunkı öyle yapıyormuşsun ozaman sen ,sen oluyorsun .hıssettıgın gıbı davranmalı ıcınden geldıgı gıbı

bence hic takmayin.istediklerini yapsinlar varsin sevmesinler sizi sanki onlarin sevgisiyle var oldunuz.esim beni sevdikten sonra gerisi bos.onlarla ugrasacak kadar bos vaktim yok

ozellıle göze gırmek sevılmek yapmadıktan sonra tabıkı doğru yapıyosunkı öyle yapıyormuşsun ozaman sen ,sen oluyorsun .hıssettıgın gıbı davranmalı ıcınden geldıgı gıbı
benim eltim cok profesyonel beni bile inandiracak nerdeyse.kv diyo ben x cok seviyorum bize gel sohber edelim gezelim diyorum ama o ses etmiyo.halbuki yalan ne zaman gitsem sinirlendirir dedikodu yapar.yasi buyuk diye yalan soyluyosun diyecek halim yok ama o gozumun icine baka baka yalan soyluyo

Hayatım ben olsam hiçbir şey söylemem uzaktan izlerim.Hareketleri sahte olduğu için balonu elbet bir gün patlayacak.Sakın laf taşıyan insan olma.Bunları da çok kafana takmamaya çalış.Gereksiz insanları ne diye düşünüp kafanı yorucan allasen.Dediğim gibi izle ve gör.Keyifli seyirler:)

Kv de çok iyi biliyor aslında ama ses çıkarmıyor demişsin de bunu nereden biliyorsun ki?

Kv kendi mi söyledi sana, "ben onu biliyorum aslında"diye?
Aksine bence kv de senin mesafeli soğuk, eltinin sıcak ve hoşsohbet olduğunu düşünüyor gibi geldi.

Eltini bir kenara bırakırsak, değer verdiğin insanlara değer verdiğini hissettirmezsen karşındaki nasıl anlayabilir bunu?

Eşine kendini ve düşündüklerini anlatıyorsun demek ki, adam da durumun farkına varmış.

Biraz açılsan sorun kalmayacak gibi

Elti denince tüylerim diken diken oluyor.Konumda var hatta.9 senelik evliliğimde neler neler duydum bir bilsen.
Ben görüşmüyorum artık.Ne elti,ne görümce nede kv umrumda.Bayramdan bayrama telefon ederim ilk aradığımda açarlarsa ne ala yoksa 2 kez de aramam.
O kadar olay yaşamama rağmen eltimin görümce ve kv hakkında dediklerini gidipte söylemedim.
Beni kötü bilsinler Allah nasılsa biliyor ne olduğumu.
Boş vereceksin takmayacaksın kardeşşş.

Bence eltinizin seviyesine düşüp, onun yaptıklarını ona yapmayın.. Hayatınız kayınvalide ve görümcelerden ibaret değil ya... Varsın onlar yalandan iyi olsun.. Siz karakterinizden ödün vermeyin. Sevin, sayın, saygıda kusur etmeyin, seviyeli olmak her zaman en güzeli... Eltinizin oyununa gelmeyin.. Bence bunlar çok ucuz, çok anlamsız oyunlar. Hayatı bu denli stratejik insan ilişkileri üzerine yaşamak sizi mutlu etmez.. Yorulursunuz.. Anladığım kadarıyla dürüst, naif bi insansınız.. Bu ego oyunları, ucuz entrikalı ilişkiler size gelmez.. Gerek de yok zaten. Ben yerinizde olsam ben de sizin gibi davranırdım.. Ne kokar, ne bulaşırım. Bu saçma sapan akraba ilişkileri bana itici gelir. Siz kendinizi bildikten sonra isteyen istediğini düşünsün, konuşsun.. Böyle insanları hayatınızın dışında tutun, onlarla yarışmak size hiç birşey kazandırmaz.. Eltinin rengini eninde sonunda herkes görecektir.. O zaman senin de ne kadar asil davrandığını anlarlar.. Kısacası; muhattap olmayın derim.

bu kadar önemsenecek bir şey yok, sen rahat olursan eltin kv ye yalakalık yaptığıyla kalır, kv ve görümcenle samimi olmak istiyorsan da yemeğe davet et yavaş yavaş ilişkiler samimi hale gelir

bende öyle yapmaya calışıyorum ama elimde değil kafama çok takıyorum
durduk yere dıslanmayı kötü olmayı kabullenmiyorum onun iki yüzlülük yapıpda yag gibi üste cıkmasını ballanmasını yediremiyorum kendime ben zaten içli dıslı olmak istemem lakin böylesine dıslanmak dıslandrmakta insanın cok zoruna gidiyor
Ben eşimin ailesini değil ama akrabalarını gerçekten severim,onlarda beni sever,eşime ve kayınvalideme belirtirler sık sık. kayınvalidem bundan hoşlanmaz ama ağız açıp bir şey diyemez,ooff poof yapar kendi kendine:D:DKendimide hiç dışlanmış hissetmem,çünki mesafeyi ben isteyip koydum.Eşinin ailesinden sevdiklerinle görüş,kendine çevre yap,o zaman takmazsın bu kadar canım...

Uzun süredir kafama takılan şeyleri burda paylaşmak istedim artık baya doldum bunun farkındayım
2 yıllık evliyim ben 24 eşim 33 yaşında birtane oğlumuz var 1 yaşında..
Eşimin 2 kardeşi var ablası ve abisi her ikiside evli..
Ailenin ilk gelini eltim ( 30 yaşında kendisi onunda 1 oglu var)
eltim nasıl anlatsam cok kıskanc bir insan iki yüzlü insanları ezmeyi laf sokmayı seven herşey bana olsun benim olsun herkes benden olsun diyen bir tip cok ama cok tehlikeli.. biraz örnek vermek istiyorum anlamanız için karakterini
Ben nişanlı iken görümcem olsun kv olsun aramız çok iyiydi..
Eltim birgün bana telefon açmıştı ben nişanlandıktan cok sonra hayırlı olsun demek için
; hayırlı olsun biraz geç oldu vs duyduklarıma göre görümcen ile cok iyiymissniz
bana neler ettiler.. sanada yakındır yapmaları anlatacagım cok şey var sana bir oturup konuştuğumuzda ben uzakk duruyorum acıkcası dedi.. seninde uzak durmanı tavsiye ederim o kadar yakın olmayın gibi bir konuşma yapmıştı.. sonra bir baktm hızlı bir şekilde görümcem dahil eşimin ailesi ile cok samimi olmaya başladı sıkı fıkı olmaya başladı.. görümcem kv ile aram açıldı ne yaptı ne etti bunu başardı herşeyin farkındaydm sustum..
ama bu insan sustukca üzerime geldi.. ben sustukca o kudurdu baktım susmakla olmuyor evlendikten sonra susmadım artık eşimde hiç sevmiyor oda biliyor nasıl bir insan
aslında kv lerde biliyor ama kimseye birşey diyemiyor.. sırf benim için onlarla yakınlık kuruyor onlarla yagcılık yapıyor herşeyimi kıskanıyor
Ben mesela kv ler ile mesafeliyim. hiç aramam sormam haftada 1 kere giderim eşim ile tamam.. ölesine sohbet muhabbet ederim görümcem ilede aynı şekilde.. mesafe iyi olur diye düşündüm hep ...
eltim ise 2 güne 1 orda sürekli arar evine çağırır görümcemle cok ama cok içli dışlı
beni dıslamaya calışıyor dış kapının dış mandalı süsü yaratıyor aynı ortamda karsıma gecip dedikodumu yapar gibi konuşuyor görümcem ile .. ben iyiym sen kötüsün havaları katıyor bende izliyorum
kv lere senin gelinin hayırsız gelin ne geliyor ne arıyor ne soruyor diye sürekli dolduruyor.
ama onun kv ler ile iyi olması hep sahte .. oyun yapıyor o iyi oldukca ben uzaklaştım uzaklaştırdı.. sinirlerim bozuluyordu çünkü oraya gittiğimz zaman yagcılık yapması sirinelikler yapması beni aşağılaması hor görmesi
eltim ile görüşmeme kararı aldım görüşmüyoruz artık son yptıklarından sonra kv lerde bunu biliyor ama ben çok dıslandım bu denli dışlanmak cok zoruma gidiyor :KK43: çünkü eşimin ailesinden kv kp görümce olsun birşeylerini görmedim ha laf söz oldu geçti gitti bende onlarla iyi olmak istiyorum ama eltim müsade etmiyor fırsat vermiyor boşver diyorum boşveremiyorum cok kafama takan bir insanım açıkcası
Dün akşam eşimle konuştuk biraz bana dediği,,
X e bu fırsatları hep sen verdin.. o yaptıkca sen sustun göz yumdun ailemle mesafeli oldun bu seferde o seni dışladı başardı kendini iyi göstere göstere herkesin gözünde iyi oldu.. ama sen ben biliyoruz ne olduğunu o yüzden üzülme ben senin yerinde olsam ona bu kadar fırsatı verdirmezdim neden o seni dıslıyor neden sen dıslanan oluyorsun bir düşün bakalım dedi kendini dıslanan konumuna sokma sende ailemle iyi ol madem öyle o seni dıslamaya kötü yapmaya çalışıyor buna müsade etme artık dedi
ama ben ne ypabilirm ki ?
özellikle beni kötü konuma düşürmesi bana herşeyi söyleyipde hızlı bir şekilde onlara böyle yaklaşması beni uzaklaştrması... bunları düşündükce daha cok sinir oluyorum
beni çekemiyor ve bu davranışları ile artık bana zarar veriyor bende altında kalmak istemiyorum artık.. yaptığı iki yüzlülükler yanına kar kalsın istemiyorum yardımcı olun

Kayınvalideleri hiç aramam demişsiniz siz aramazsanız tabiki aranızda mesafe olur.Ben kayınvalide olsam bana sık gelen arayan soran gelini daha çok severim.Eltinizi görmezden gelin.Kendinizi gösterin arayın sorun ,kayınvalideyi ,görümceyi kahvaltıya, yemeğe falan davet edin.Hediye alın vs. Aranızı hoş tutun.Zamanla siz adım attıkça onlar da size atar.Kıskanç eltiye de gol atmış olursunuz :)

Uzun süredir kafama takılan şeyleri burda paylaşmak istedim artık baya doldum bunun farkındayım
2 yıllık evliyim ben 24 eşim 33 yaşında birtane oğlumuz var 1 yaşında..
Eşimin 2 kardeşi var ablası ve abisi her ikiside evli..
Ailenin ilk gelini eltim ( 30 yaşında kendisi onunda 1 oglu var)
eltim nasıl anlatsam cok kıskanc bir insan iki yüzlü insanları ezmeyi laf sokmayı seven herşey bana olsun benim olsun herkes benden olsun diyen bir tip cok ama cok tehlikeli.. biraz örnek vermek istiyorum anlamanız için karakterini
Ben nişanlı iken görümcem olsun kv olsun aramız çok iyiydi..
Eltim birgün bana telefon açmıştı ben nişanlandıktan cok sonra hayırlı olsun demek için
; hayırlı olsun biraz geç oldu vs duyduklarıma göre görümcen ile cok iyiymissniz
bana neler ettiler.. sanada yakındır yapmaları anlatacagım cok şey var sana bir oturup konuştuğumuzda ben uzakk duruyorum acıkcası dedi.. seninde uzak durmanı tavsiye ederim o kadar yakın olmayın gibi bir konuşma yapmıştı.. sonra bir baktm hızlı bir şekilde görümcem dahil eşimin ailesi ile cok samimi olmaya başladı sıkı fıkı olmaya başladı.. görümcem kv ile aram açıldı ne yaptı ne etti bunu başardı herşeyin farkındaydm sustum..
ama bu insan sustukca üzerime geldi.. ben sustukca o kudurdu baktım susmakla olmuyor evlendikten sonra susmadım artık eşimde hiç sevmiyor oda biliyor nasıl bir insan
aslında kv lerde biliyor ama kimseye birşey diyemiyor.. sırf benim için onlarla yakınlık kuruyor onlarla yagcılık yapıyor herşeyimi kıskanıyor
Ben mesela kv ler ile mesafeliyim. hiç aramam sormam haftada 1 kere giderim eşim ile tamam.. ölesine sohbet muhabbet ederim görümcem ilede aynı şekilde.. mesafe iyi olur diye düşündüm hep ...
eltim ise 2 güne 1 orda sürekli arar evine çağırır görümcemle cok ama cok içli dışlı
beni dıslamaya calışıyor dış kapının dış mandalı süsü yaratıyor aynı ortamda karsıma gecip dedikodumu yapar gibi konuşuyor görümcem ile .. ben iyiym sen kötüsün havaları katıyor bende izliyorum
kv lere senin gelinin hayırsız gelin ne geliyor ne arıyor ne soruyor diye sürekli dolduruyor.
ama onun kv ler ile iyi olması hep sahte .. oyun yapıyor o iyi oldukca ben uzaklaştım uzaklaştırdı.. sinirlerim bozuluyordu çünkü oraya gittiğimz zaman yagcılık yapması sirinelikler yapması beni aşağılaması hor görmesi
eltim ile görüşmeme kararı aldım görüşmüyoruz artık son yptıklarından sonra kv lerde bunu biliyor ama ben çok dıslandım bu denli dışlanmak cok zoruma gidiyor :KK43: çünkü eşimin ailesinden kv kp görümce olsun birşeylerini görmedim ha laf söz oldu geçti gitti bende onlarla iyi olmak istiyorum ama eltim müsade etmiyor fırsat vermiyor boşver diyorum boşveremiyorum cok kafama takan bir insanım açıkcası
Dün akşam eşimle konuştuk biraz bana dediği,,
X e bu fırsatları hep sen verdin.. o yaptıkca sen sustun göz yumdun ailemle mesafeli oldun bu seferde o seni dışladı başardı kendini iyi göstere göstere herkesin gözünde iyi oldu.. ama sen ben biliyoruz ne olduğunu o yüzden üzülme ben senin yerinde olsam ona bu kadar fırsatı verdirmezdim neden o seni dıslıyor neden sen dıslanan oluyorsun bir düşün bakalım dedi kendini dıslanan konumuna sokma sende ailemle iyi ol madem öyle o seni dıslamaya kötü yapmaya çalışıyor buna müsade etme artık dedi
ama ben ne ypabilirm ki ?
özellikle beni kötü konuma düşürmesi bana herşeyi söyleyipde hızlı bir şekilde onlara böyle yaklaşması beni uzaklaştrması... bunları düşündükce daha cok sinir oluyorum
beni çekemiyor ve bu davranışları ile artık bana zarar veriyor bende altında kalmak istemiyorum artık.. yaptığı iki yüzlülükler yanına kar kalsın istemiyorum yardımcı olun
Okurken kendimi okudum sanki herkezi başında bu olay bence o kadarda takma derim benim eltimde aynısı kayın valide ve görümcem in arkasından neler söylüyor ama onların evinden çıkmıyor bense selamun aleyküm aleyküm selam durumundayım bence kaynanan ve görümcende herşeyin farkında ama onlarda palyanoculuk oynuyorlar aman salla gitsin bacım sen eşinle iyi ol gerisini boşver az kişi çok huzur mis nerde kalabalık orda dedikodu kazanı sana tavsiyem mesafeli olman en güzeli sende uzaktan izle bigün çıkar kokuları

İnsanları bu kadar önemseme, seni sevseler ne olur sevmeseler ne
Erkeklerin işine geliyor bu durumlar, ailelerini pohpohlatıyorlar eşlerine
Mesafeli olmak iyidir her zaman
Aynı mesafeyi herkese koyun, şeytanı bilip de koynuna alan insanlar uzak olsunlar zaten

Daha ne istiyorsun onlar uzak olsun senden yeter . O eltin içli dışlı olmanın zararını görecek . Bu mesafe iyidir . Herkesin aklı var fikri var doğruyu görebilirler .

Back