• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi beni hiç sevmedi.

Terbiyesiz kadın yaa ne demek soru sorup durma diş sıkmalar falan, kesinlikle o qileyi silin. Zaten sizi kabul etmemisler. Eşinize de deyin onları sildim bu şekilde kabul edemem diye. Eşiniz dr bi garip cidden ama boşverin başka bir sorun yoksa eşle siz kendi cekirdek ailenize odaklanin. Onlar da ne hali varsa gorsünler

Esiniz soguk davraniyorsa normal degil zaten size sahip cikmamiş. O gun size sahip çıksaydı size karşı herkes dikkatli olurdu. Ama dediginize gore eşiniz oyle kabul et deyip duruyor bir terapi alsa velki anlar hatasini. En kotu siz de onlara oyle davranin, gidince mitfaga girmeyin misafir gibi oturun tersleyin edin gelin evinize. Ama işte onsanin karakteri oyle olmayimca yapamaz da

Ben yillar sonra kayinvalide ve tayfasinin beni istemedigini, ailemin maddi durumundan dolayi küçümsedigini,etrafindaki akrabalarin da buna çanak tuttuğunu ögrendim.Esim yillarca soylememis bos biraninda agzindan kacirdi.Öyle üzüldüm ki hoş zaten sevmedigini biliyordum birsuru sorun yaşatti bana ama ailemin maddi durumu sebebiyle küçümsemesini kaldiramiyorum.Insanlar nasil bu kadar kötü olabiliyorlar.Benden helallik alamazlar bilseydim ne akrabalarina ne ona asla konusmazdim uzak dururdum.

Benim eşim hep derki lütfen güçlü bir kadın ol sana karşı kim ne yaparsa yapsın benden önce sen tepkini koy benim için ailem sana saygı göstermesin senin karakterinden dolayı kendine olan ozguveninden dolayı saygı duysunlar bence her erkek güçlü bir kadın ister sizde lütfen bırakın ağlamayı bende sizin gibiyim ama eşim beni bu konuda tavsiyeleriyle çok değiştirdi sizde artık eşinizin ailesine karşı çok güçlü durun böyle insanlar en çokta umursamazlığı hak ediyolar

Hayatım da hiç böyle bi insanla karşılaşmadık ki ne yapacağını bilemeden ağlamaya başladım
Yahu kocaman kadınsın ne diye ağlıyorsun çocuk gibi sana bunu yapan kadın değil.gorumcem kim olursa olsun alnını karislarim.ne münasebet ne hakla seni azarliyor çocuk gibi bu ne yaa.
Biraz tepki ver sen haline hateketine dikkat et bana böyle.davranamazsin desene

Benim görümcem yok eşimden büyük kaynimla kavga ettim daha doğrusu bu sene kızlarımızı bir olay sebebeiyle paylaştık.esim ikimizi bir odaya attı ortaya geçti artık bu olmalıydı hep soğuk savaş yaşadık.gec dedim senle kızlarımızı paylasicaz .valla ağzıma ne geldi bütün lafları saydım içimde kalmasın diye.beni yaşarken sormayan ölünce hiç sormasın dedim ne eşimi ne beni.siİn gibi benide pek sevmezler bende işin açığı onları hiç sevmedim çünkü sevilecek yanları yok insan bile değiller benim için.sildim attım zaten gorusmuyordum yıllardır yuzyuelze üstüne bu sahte ilişkide kapandı.ne mi oldu eşim görüşüyor kardeşiyle ben adım atmiyorum asla konuşmam .ne haltlari varsa yesinler.

Umrumda değiller hayatıma bakıp yaşıyorum o nalri ne takıyorsun kafaaya .arama sorma esinide bırak ne hali varsa kardeşiyle gorususun .seni onalra karşı kayitmiyor bak.sende işte uyanık ol onalri eşine bile sorma. Bırak kardesyle ne hali varsa yaşasın

Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz

Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Not görümcemin biri 38 yaşında diyetisyen evli çocuğu var
Diğeri 30 yaşında bekar mimar
Ben 26 yaşındayım hemşireyim
Arkadaşlar sanırım konuyu tam anlatamadım yorumlarda meslek sorulduğu için meslekleri buraya ekledim fakat bu sefer mesleklerle ilgili yorum yapılmaya başladı sorun meslek değil bi İnan ne meslekte olursa olsun bunlar iyi yetiştirilmekten gelir lütfen yorum yapmak için yorum yapıp beni daha fazla üzmeyin polemiğe girecek halim bile yok
ego mu desem şımarık mı desem bilemedim çünkü bunlarda değil sanki sizin aileleriniz kanlı davalı da siz ona rağmen evlenmişsiniz gibi :D Evet eşiniz doğru söylüyorlar değişmezler fakat değişmeyecekler diye de üzerinize yürüyüp saygısız bir üslupla konuşamazlar buna da gelip '' böyle kabul eder misin onları '' diyemez. Eşinize daha çok kızdım burada eğer tepkisini biraz sert gösterse tamam sevmezler yine ama bir nebze de olsa saygılı olmak zorunda kalırlar. Tabi eşinizi de seviyorlarsa. Kimse sevmediğine birine edepsizlik yapamaz bu nefret kin nereden gelmiş onu anlamadım. Meslekle alakalı değil tabi ama bir sebep sunun desen onu da söyleyemezler herhalde. Birde şuna şaşırdım bir ailede görümce sevmez kaynana sevmez ama diğer kardeş sever iyidir kayınbaba iyidir sizde hepsi düşman olmuş. O yüzden size tavsiyem şu madem eşiniz onları böyle değişmez diyor sizde ona sürekli bu kaba ve saygısız davranışlara katlanmak zorunda olmayacağınızı daha az görüşmeniz gerektiğini söyleyin ki bu en doğal hakkınız. Ne kadar az görüşürseniz onlar da kıymet bilecektir bence. Eşinizin sizin yanınızda olması gerek bu saçma durumda :D Yalnız başınıza aralarında yem gibi kalmışsınız resmen. Ben biraz çirkefimdir bu konuda kesin kavga ederdim asdfghjk.

Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz

Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Arkadaşlar sanırım konuyu tam anlatamadım yorumlarda meslek sorulduğu için meslekleri buraya ekledim fakat bu sefer mesleklerle ilgili yorum yapılmaya başladı sorun meslek değil bi İnan ne meslekte olursa olsun bunlar iyi yetiştirilmekten gelir lütfen yorum yapmak için yorum yapıp beni daha fazla üzmeyin polemiğe girecek halim bile yok
Gercekten cok zor bi durum. Umarim esiniz sizi korumasini en azından onlarin davranislarini basite almanizi onemsememenizi sizden beklememesi gerektigini ogrenir. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Çok üzgünüm ama bu şekilde yürümez evliliğin. Baştan tavırlarını görünce vazgseçeydin keşke. Biz birbirimizi seviyoruzla olmuyor ne yazık ki. Eşin senin tarafında durmuyor zaten. Sadece duruyorMUŞ gibi yapıyor sana.

Senin karakterini begenmemislerdir ,yanaşma onlara gitme olsun bitsin bahanem zaten var

Back