- Emoji Skoru
- 52.859
- Puanlar
- 598
Evet dışarsan bende böyle okusam muhakak bi sıkıntı olması lazım derim. Fakat Yok anlattıklarım sıkında benim onlara yaptığım hiçbirşey yok.. en çok da bunu üzülüyorum.
Ben cidden hiçbir mantık çerçevesine oturtamadım. Konuda diyetisyenler, mimarlar, doktorlar, hemşireler havada uçuşuyor; konunun içeriği Müge Anlı'da çıkan cahil cühela kadınların kavgaları gibi. Eşinizin tavırları da ayrı saçmalık kusura bakmayın da. Eşimin ablası durduk yere benim üzerime yürüyecek, beni insan yerine koymayacak hakaretler edecek, eşim de bana sanki bir huymuş gibi "Onu böyle kabul et cnmm yhaa" diyecek. Var mı böyle bir dünya yahu? "Siz benim karıma ne münasebet böyle davranıyorsunuz?" diyemediği gibi üzerine onlar adına araba alıp bir de karısı onların ayağına gitsin diye ricada bulunuyor.
Gitmeyin kardeşim, yok sayın bu insanları. Sayamazsan böyle ilişkinize dahil edersiniz, eşiniz de gıkını çıkarmaz bunlara ve ciddiyim boşanırsınız. Gittiğiniz yol yol değil. Boşanmak istemiyorsanız bu sorunlu tiplerle asla görüşmeyin, asla. Eşiniz çok meraklıysa gitsin kendisi görüşsün. Ona da "Ne zaman bana saygı çerçevesinde davranmayı öğrenirlerse o zaman görüşürüm" diyeceksiniz.