Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapım gereği hep böyleyim sesim bağırdığımda bile çok çıkmaz hayatımda kaç defa bağırdım bilmiyorum bi insanı kırmamak için defalarca düşünürüm .. gerç kileri söylerken bile en acısız cümleleri seçerim ama malesef hayatta hiçkimsenin böyle davranmıyorÖff sinir oluyorum boyle kadinlara. Kedi yavrusu musunuz siz bu ne kibarlik bu ne naiflik. Azcik dişinizi gosterin bi kendinizi koruyun ya.
Tamam bi insani kirmamak icin defalarca dusunun de yumrukla ustunuze yuruyen birine de pusup kalmayin Allah askinaBen yapım gereği hep böyleyim sesim bağırdığımda bile çok çıkmaz hayatımda kaç defa bağırdım bilmiyorum bi insanı kırmamak için defalarca düşünürüm .. gerç kileri söylerken bile en acısız cümleleri seçerim ama malesef hayatta hiçkimsenin böyle davranmıyor
Hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ve şok oldum... o an ne yapacağımı bilemedim şuan olsa en azından sen ne yapıyorsun derim ama o an gerçekten nutkum tutuldu.. neyse kireçti şuan görmek istemiyorum ama bu sefer eşim çok üzülüyor düzenimiz kalmıyor sadece ailesi yüzünden tartışıyoruzTamam bi insani kirmamak icin defalarca dusunun de yumrukla ustunuze yuruyen birine de pusup kalmayin Allah askina
Böyle başladıysa böyle devam eder.Kendinizi alıştırsanız daha iyi olurEşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Not görümcemin biri 38 yaşında diyetisyen evli çocuğu var
Diğeri 30 yaşında bekar mimar
Ben 26 yaşındayım
Eşiniz üzerinize yürüyen ablasına karımın üzerine nasil yürüyorsun diyebildi mi? Ablasının eşinize de zerre saygısı yok,esinizin hatrı için size en azından saygı duymak zorunda. İlla da gidecekseniz görumcenizle hiç muhattap olmayın ve güçlü durun.Hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ve şok oldum... o an ne yapacağımı bilemedim şuan olsa en azından sen ne yapıyorsun derim ama o an gerçekten nutkum tutuldu.. neyse kireçti şuan görmek istemiyorum ama bu sefer eşim çok üzülüyor düzenimiz kalmıyor sadece ailesi yüzünden tartışıyoruz
Misafir gibi nasıl takılayım kayın validem yemek bile yapmıyor gelin var o yapsın diyor kızlar kesinlikle mutfağa girmiyor ... son gittiğimde girmeyeyim dedim eşim aç kaldı sinirlendi kimse yemek yapmıyor ben yapmadanNeden üzülüyorsun anlamadım. Seni yok sayanı sen hepten yoksay. Eşinde durumun farkındaymış zaten daha ne? Eşini sakın karşına alma bu süreçte. Gel diyorsa git, onların yüzüne bakma. Mutfağa falan girme, misafir gibi takıl evine gel. Eşin ısrar etmiyorsa da hiç muhattap olma, evinde otur boşver.
Gitme canım ben gitmiyorum başımı ağrıtmıyorum.Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Ben 26 yaşındayım
Haklısın canım evet avantaj ama hayatımda birilerini sevmemek bana huzursuzluk yaratıyor nasıl anlatsam ... sebilmediğin ortamda çok tuhaf oluyor mesela görümcem kahve yapmış herkese bana yapmamış herkese veriyor bana vermiyor tepside düşünsene insan ne kadar geriliyorAman kız boşver. Benim eşimin ailesi de beni sevmiyorlar, mecbur kaldıkları zaman konuşuyorlar. Yalandan eşimin yanında nasılsın diye sorarlar o kadar. Ne onlar arar, ne ben ararım. Kafan rahat, ağrısız başını ağrıtma, boşver.
Boşver canım zaten uzaktaymışsın benim sorunum da tam tersi bizimkiler beni aşırı derecede seviyo haliyle beklentisi düşkünlüğü artıyor devamlı gelin devamlı arayın goruselim hergun hergunn.. Beklentilerini karşılamayınca sürat asiyolar filan. Boşver zaten uzaktaymışsın esinle mutluysan onlar 2. PlanEşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Ben 26 yaşındayım
Sen yokken napıyorlarmış? Birbirlerini mi yiyorlarmış? Arkadaş nasıl insanlar var ya. İşin garibi sokakta otobüste falan yanımızda dolaşıyor bu tipler.Misafir gibi nasıl takılayım kayın validem yemek bile yapmıyor gelin var o yapsın diyor kızlar kesinlikle mutfağa girmiyor ... son gittiğimde girmeyeyim dedim eşim aç kaldı sinirlendi kimse yemek yapmıyor ben
yapmadan
Şaka yollu, kız saymayı mı bilmiyorsun hani benim kahvem de, olmadı ben zaten kahve içmeyecektim canım istemiyor de imalı imalı, ya da kendin yap ve, ohhh elime sağlık, görümceminkinden güzel olmuş de lafı ortaya at, kenara çekil ve kahveni yudumla :)Haklısın canım evet avantaj ama hayatımda birilerini sevmemek bana huzursuzluk yaratıyor nasıl anlatsam ... sebilmediğin ortamda çok tuhaf oluyor mesela görümcem kahve yapmış herkese bana yapmamış herkese veriyor bana vermiyor tepside düşünsene insan ne kadar geriliyor
Esin de o esnada orada miydi. Bana neden kahve yapmadin diye açıkça sorardim ben olsam.Haklısın canım evet avantaj ama hayatımda birilerini sevmemek bana huzursuzluk yaratıyor nasıl anlatsam ... sebilmediğin ortamda çok tuhaf oluyor mesela görümcem kahve yapmış herkese bana yapmamış herkese veriyor bana vermiyor tepside düşünsene insan ne kadar geriliyor
Ağzına bi tane çakamadın mı?Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ..