Eşimin ailesi beni hiç sevmedi.

Evet dışarsan bende böyle okusam muhakak bi sıkıntı olması lazım derim. Fakat Yok anlattıklarım sıkında benim onlara yaptığım hiçbirşey yok.. en çok da bunu üzülüyorum.

Ben cidden hiçbir mantık çerçevesine oturtamadım. Konuda diyetisyenler, mimarlar, doktorlar, hemşireler havada uçuşuyor; konunun içeriği Müge Anlı'da çıkan cahil cühela kadınların kavgaları gibi. Eşinizin tavırları da ayrı saçmalık kusura bakmayın da. Eşimin ablası durduk yere benim üzerime yürüyecek, beni insan yerine koymayacak hakaretler edecek, eşim de bana sanki bir huymuş gibi "Onu böyle kabul et cnmm yhaa" diyecek. Var mı böyle bir dünya yahu? "Siz benim karıma ne münasebet böyle davranıyorsunuz?" diyemediği gibi üzerine onlar adına araba alıp bir de karısı onların ayağına gitsin diye ricada bulunuyor.

Gitmeyin kardeşim, yok sayın bu insanları. Sayamazsan böyle ilişkinize dahil edersiniz, eşiniz de gıkını çıkarmaz bunlara ve ciddiyim boşanırsınız. Gittiğiniz yol yol değil. Boşanmak istemiyorsanız bu sorunlu tiplerle asla görüşmeyin, asla. Eşiniz çok meraklıysa gitsin kendisi görüşsün. Ona da "Ne zaman bana saygı çerçevesinde davranmayı öğrenirlerse o zaman görüşürüm" diyeceksiniz.

Layık göremeyecek bi durum yok bende çalışıp paramı kazanıyorum Şuana kadar da eşimden kuruş almadım..ne zannettiler bilmiyorum ama oğulları sevip evlendiyse kabul etmek zorundalar
Canım onlar gibi mimar yada diyetisyen değilsin, sıradan bir hemşiresin....(hemşirelik mesleğini çok kişi küçümser, hemsireydim bu nedenle bıraktım, çünkü yoruldum).....

Sen simdiden sonra okuyup doktor olsan onlar seni gene beğenmez...

Canım evet ulaşılmaz meslekler değiller ama ikisinde yaşadığı şehirde gerçekten en iyileri diyebilirim çok fazla müşterileri var ve çok tanınıyorlar
Hmm o zaman sebep bu olabilir gibi geldi. Simdi sen hemsire degil de doktor olsaydin ayni tepkiyi vermeyebikirlerdim aman bosver uzak olsunlar daha iyi. Kafan rahat.

Layık göremeyecek bi durum yok bende çalılığa paramı kazanıyorum Şuana kadar da eşimden kuruş almadım..ne zannettiler bilmiyorum ama oğulları sevip evlendiyse kabul etmek zorundalar
Yanlış anlama ben bu davranışı sergileyen kişiye hak verdiğim için söylemedim ama daha seni tanımadan bu şekilde davranmaları meslek fetisistligi yapmalarından.Maddi olarak bağımsız olabilirsin ama onlarin baktığı pencereden sen okumus kendi ayaklari uzerinde duran bir kadin degilsin... Hakim olsan,doktor olsan sana böyle davranmazlardi.

Zamanla da sevmezler. Sevgi yok ama size saygilari da yok. O yuzden zamanla da olmaz. Ben olsam hic gitmem arayip sormam. Tamamen onlarla gorusmeyi keserim. Hic degilse psikolojimi bozmam. Esim ısrar ederse de gitmem. Zoraki olacak birsey dehil. Siz yeterince caba sarfetmissiniz. Artik caba onlardan gelmeli. Bir adim atsalar siz zaten iki adimla kosa kosa gidersiniz.

Ya hadi diyelim layık görmese de (-ki yemin ederim hemşirelik diyetisyenlikten kat kat iyi bence iş bulma vs açısından, diyetisyenlerin meslek yasası dahi yok biraz tanınıyor diye poposu kalkmış sanırsam) üzerine yürümek, diş sıkmak falan nedir? Bu layık görmemekten öte yani böyle sanki kardeşlerini paylaşamıyor gibiler; kıskançlık krizi gibi bir değişik.

Arkadaşım gerçekten yani özellikle üzmek için mi yorum yapıyorsunuz zaten yeterince üzgünüm... yok Müge anlıymış yok meslekmiş lütfen okumakla olmuyor bunlar bi insan istediği statü de mevki de olsun mahalle kavgası yapabiliyor bende buna şaşırdığım için paylaşıyorum sizden rica ediyorum bu tür yorumlarla üzerime gelmeyin zaten yeterince ağladım üzgünüm

Zaten abimi seninle paylaşamıyorum artık seni benden daha çok seviyor dedi ben ne yapabilirim ki elim kolum bağlı büyüklük gösterip alttan almaya da çalıştım ama gerçekten olmuyor

Ben üzmek için söylemiyorum. Evet çok çirkin ne diyeyim yani Müge Anlı'da çıkan kadınların kavgaları gibi cidden öyle. Mantığı da yok. Görüşmenin de alemi yok bu insanlarla. Diyebileceğim en mantıklı şeyi söyledim zira konu cidden çok kötü. Ben çok üzüldüm böyle statülü dediğimiz insanların aile hayatlarına. Eşiniz de sorunsuz değil, buna bozulduysanız. Size destek olması gerekir, kardeşlerini alttan almanızı söylemesi değil. Görüşmemekten başka çareniz yok.

Sevmesinler sizde muhattap olmayın gidin oturun gelin konuşmak sevmek zorunda degilsiniz.

Kendilerini bilmemelerinden samimiyetle söylüyorum.Onlarin bu şekilde davranmaları o ya da bu sekilde birsekilde hadlerini bilmemelerinden ....ama kocasının bu şekilde davranmasının hiçbir mantığı yok.Kardesimi öyle kabul et,anamı böyle kabul et....bu kızı esi olarak kabul eden yok ama

Görümcenizin size karşı yaptığı şu davranışa karşı,eşiniz tepkisiz kalıp halen size şöyle sohbet et bilmem ne yap gibi tavsiyelerde bulunup,kız kardeşine değilde size ayar vermeye çalışıyor olması çok sinir bozucu.Öncelikle eşinizin size saygı duyması,önemsemesi lazımki,kardeşleri ve aileside ona göre ayağını denk alsınlar.Bundan sonra kesinlikle ezik gibi durmayın.Eşinize karşıda,ailesine karşıda.Saygılı davranın ama,size yapılan herhangi saygısız davranışıda sineye çekip,karşılarında ağlayıp,birinin size arka çıkmasını beklemeyin.Kendi kendinizi savunabilin.Siz onlardan yaşça küçük olduğunuzdan ve tabiki kendi saygısızlıklarından,sizi toy görüp ezmeye çalışıyorlar.

Ah işte yaaa sonunda beni anlayan biri bir adımı bırak günlerce hastanede yattım bi geçmiş olsun bekledim aramadılar ben buna üzülüyorum bi beklentim YÖK sadece bir geçmiş olsun bu kadar

Kocanizda iş yok hatta ve hatta butun suc kocanizda.
Gitceksiniz onunuze bi tas yemek konmucak adam size diyecek ki gir mutfaga yemek yap. Pess.
Gorumceniz ustunuze yurur kocaniz öteden izler. Herkese kahve yapilir size yapilmaz kocanizda oturup kahvesini keyifle icer.
Ustune ustluk siz bu durumdan mutsuz olunca sizle tartişir telefonla oynama surat asma muhabbet et diye. Tutup kolunuzdan hala goturur misafirlik diye.
Sinirimden catladim burda siz afedersiniz ama saf misiniz acaba ya?
Kocaniz azcik adam olsa o evde sizi mutfaga sokmayi birak hepsinin agzinin payini verip sizi kolunuzdan tutar evinize getirir bir daha da onlara yaklastirmaz bile.

Evet eşimden sen çok iyisin Azra sen aileni idare edebilecek kapasitedesin. Lütfen beni seviyorsan sabret Diyor yetişme tarzımdan, küçük olmamdan ve saygımdan hep susuyorum ama İnan artık onlara gideceğini duyunca bile uyuyamıyorum 1 ay öncesinden kaygı sarıyor hadi bişey olursa eşim gider yalnız kalırsam bana nişey yapsalar kendimi nasıl savunacağım gibi delice düşünceler.

Ah işte yaaa sonunda beni anlayan biri bir adımı bırak günlerce hastanede yattım bi geçmiş olsun bekledim aramadılar ben buna üzülüyorum bi beklentim YÖK sadece bir geçmiş olsun bu kadar
Onlar insanl8ktan nasibi almamis. Bir sey beklemwyin. Iletisi keserseniz huzurlu olursunuz.

Eşimle çok severek evlendik bu konu dışında hiçbir konuda tartışma yaşamadık beni herkesten heryerde korur o kadar sever ki iş yerinde herkes bana çok şanslısın der çünkü görürler sevgisini ... ama aile bunu aşamıyoruz bu kadar az görmeme rağmen ailesini hayatımızda bu kadar büyük yerdeler

Nereye kadar siz idare edeceksiniz? Kaldı ki idare etmenizi gerektiren bir durum yok. Eşiniz kardeşlerine söz geçiremiyor ya da geçirmek istemiyor bilmiyorum, sizi aman sen şöyle iyisin böyle iyisin diye gaza getirerek onlarla kötü olmak istemiyor. Tek çözüm gerçekten görüşmemek. Kendi gitsin yahu, ne diye peşinde sürüklüyor? Orada gördüğünüz muameleyi o da fark ediyor, eee? Yani cidden anlamlandıramıyorum, anlam vermek istiyorum ama bir insan eşine böyle bir muameleyi neden reva görür onu da anlamıyorum. Ben yerinizde olsam yolda görsem suratlarına bakmam kaldı ki ayaklarına gideceğim.

Görümce benim üzerime yürüyecek?Kocam araba mı alacak ona:)
Ayh saka herhlde.
Ayrıca eliniz armut mu topluyor kızlar ya:S
Üzerime yürücek atarım kafasına bisey valla.
Ezdirmeyin kendinizi.Bu modeller kbarlıktan anlamaz net.
Esinizin surat yapmaya hakkı yok bence.
Her sorunlu aileyi biz gelinler tölere etcz diye bisey yok.Biz de insanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…